• Use-It-All Box
 • Use-It-All Box
 • Use-It-All Box

Use-It-All Box

A Use-It-All Box-ban megtalálhatóak a füvesek számára olyan nélkülözhetetlen tárgyak, mint például cigipapír, csigapapír, gyufa, rágó, cukorkák, vagy éppen egy darab óvszer. Ezekkel a zsebedben már készen állsz az indulásra, és így sosem fogsz még egy alkalmat elmulasztani a szocializálódáshoz!
(1) Írja meg a véleményét
Vásároljon és nyerjen 3 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Royal Queen Seeds – Use-It-All Box: kellékek, amiket jó midnig magunknál tudni

“Bocsi, van tüzed?” “Sajnálom, de nekem sincsen!” A fenébe is! Gondolj csak bele: hányszor lett volna jó, ha éppen van nálad vagy egy cigarettapapír, vagy rágó, esetleg valami csigának való, de sosem volt, egyik sem kéznél! A rengeteg alkalom, amiket lehet, kihagytál, csak mert épp nem volt nálad ezek egyike. Néha csak a teljesen hétköznapi tárgyak, mint mondjuk egy gyújtó, egy darab rágógumi a legszuperebb indok egy kellemes társalgás beindításához.

A Royal Queen Seeds és a PoppyBox közösen létrehozták a Use-It-All Box (Használd mind) csomagot, a legnagyszerűbb megoldást erre a problémára. A Royal Queen Seeds által prezentált Use-It-All Box egy elmés kis gyűjteménye mindazoknak, a mindennél fontosabb tárgyaknak, amiket, valamilyen okból kifolyólag, akkor soha nem viszünk magunkkal, amikor aztán valóban szükségünk lenne rájuk.

A Use-It-All Box nevezetű összeállításunkban megtalálható a gyufától kezdve, a cigi-, és tippapíron túl még néhány cukorka, rágógumi, és egy darab óvszer is. Mindezt, a rengeteg jót egy szállításra is remekül alkalmas, nagyon praktikusan becsomagolt kis dobozba tettük, hogy ezután, bárhova is mész, mindig nálad lehessenek.

A Use-It-All Box lehet ezentúl a te svájci bicskád, ha kirúgnál a hámból, és valószínűleg a legjobb társ ha városba mész, fesztiválokra, vakációra, vagy netán spontán csak meglátogatnál néhány havert. A Use-It-All Box, méretének köszönhetően, könnyen beférhet mondjuk a kabátod zsebébe, vagy egy hátizsákba, esetleg egy bőröndbe, így bárhova elvihető.

Soha többé ne mulassz el még egy lehetőséget a szocializálódásra, és ne hagyd otthon a füvesek legjobb barátját, a Royal Queen Seeds Use-It-All Box-át, soha, semmilyen körülmények között.

A Use-It-All-Box tartalma:
-1 db óvszer
-cukorka
-rágógumi
-cigarettapapír
-tiphez való alapanyag
-gyufa


  Szerző F. E. Ekkor 04/Jul/2017 :

  Megszólítás : Geht so
  Komment : Die Box ist gut und platzsparend aufgebaut, hat magnetische Verschlüsse und bis auf das aller wichtigste (grün) ist alles dabei, was man zum rauchen benötigt. Die Streichhölzer sind ziemlich klein, was aber eigentlich kein Problem ist. Einzig negatives: das Kondom ist gerissen. Zum Glück direkt am Anfang, sonst wäre schlimmes passiert... Daher nur drei Sterne, da Sicherheit das wichtigste ist.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.