Royal Highness Magok Nagy Tételben

A Royal Highness olyan fajta, amelynek érdemes megfontolni a nagy tételben történő termesztését. Kis mérete lehetővé teszi, hogy sbből a CBD-változatból nagy mennyiséget termesszen viszonylag kis területen. Ez ideálissá teszi azok számára, akik soha véget nem érő titkos készletekre vágynak!
Magok száma:
100x
€ 250.00
€ 250.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza No stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Royal Highness ömlesztett vetőmagok: Egy gyümölcsös törzs, kiegyensúlyozott kannabinoid profillal

A Royal Highness enyhén sativa-domináns törzs, amely a generációkon átívelő szelektív nemesítés után magas CBD-tartalommal rendelkezik mérsékelt THC-szint mellett. Ezt a kannabinoid-profilt úgy érték el, hogy először a CBD-ben gazdag Juanita la Lagrimosa törzset keresztezték a Cannalope Haze-vel, amely a 13. Respect szülő törzset hozta létre. A Respect-et ezután a spanyol hibrid Dancehall 24 törzzsel keresztezték, így alakult ki a Royal Highness. Alacsony és bokros törzs, amely vastag, nagy bugákat növeszt, genetikai profilja 60% sativa és 40% indica. Kiváló törzs az ömlesztett vetőmagok felhasználásával történő termesztéshez, ha olyan növényt kíván termeszteni, amely mindkét fő kannabinoidot nagy mennyiségben tartalmazza.

TISZTA ÉS VILÁGOS ÉLMÉNY: A ROYAL HIGHNESS HATÁSAI

A Royal Highness laboratóriumi elemzése kimutatta, hogy a virágok körülbelül 14% THC-t tartalmaznak magas CBD szint mellett. Ezeknek a virágoknak az elszívása, vagy vaporizálása kellemes pszichoaktív high-t eredményez, amely elsősorban a fejben érezhető. Motiváló gondolkodásmódot kínál, és kreatív gondolatokat inspirál - mindezt tiszta elmével. Sok CBD-ben gazdag törzset nemesítettek már minimális THC-tartalommal; a Royal Highness viszont mindkettőből a legjobbat kínálja.

A Royal Highness virágaiban a trichomák ragacsos gyantát termelnek, amely illatos, gyümölcsízű, édes terpénekben gazdag. Ez a tulajdonsága vonzóvá teszi ezt a fajtát akkor is, ha ehető termékek kíván gyártani, esetleg kivonatokat, extra erős hatással.

ALACSONY TERMET MAGAS HOZAM: A ROYAL HIGHNESS TERMESZTÉSE

Sativa-domináns genetikai profilja ellenére a Royal Highness inkább indicás növekedési mintázatot mutat. Kültéren és beltéren is, 60–110cm közötti magasságot várhatunk, bokros és oldalirányú növekedéssel. A beltéren termesztett növények virágzási ideje 9 hét, a terméshozama 550–600 g/m² között várható. A szabadtéri növények körülbelül 450 g/növény termést hoznak, és október elején már készen állnak a szüretre.

 • THC: 14%
 • CBD: 12%
 • Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Termés kültéren: 425 - 475 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 80 - 110 cm
 • Virágzási: 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: Respect 13 x Dancehall 24
 • Típus: Sativa 60% Indica 40%
 • Hatás: Eufória nélküli, tiszta, derült hatás.
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..