Fat Banana Magok Nagy Tételben

Használj Te is Fat Banana magokat nagy mennyiségben, hogy egy egész mezőnyi, vagy egy nagy termesztőszobányi, komplex terpén profilú és elképesztő gyantatermelő növényhez juthass.
Válasszon magok száma
  • 100x
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Fat Banana: Készülj fel a banános bombára!

A Fat Banana THC-tartalma elég magas, tisztességes mennyiséget lehet szüretelni róla, és csak úgy vibrál a sok trópusi íztől - teljesen érthető, ha ezek után ebből a növényből többet is szeretnél termeszteni, és akár nagy tételben is vásárolnál belőlük. A Royal Queen Seeds egy olyan, tenyésztési tervet vitt sikeresen véghez, amiben a fő cél mindig is egy olyan különleges kannabisz-variáns létrehozása volt, amibe csak nagyon ritkán fut bele az ember, ha létezik egyáltalán bármi ilyesmi. A szülei, a Banana és az OG Kush legjobb tulajdonságait egybegyúrva, pont egy olyan variáns lett a végeredmény, amit a tenyésztői mindig is el szerettek volna érni.

KÉSZÜLJ FEL A KEMÉNY TESTI LETAGLÓZÁSRA: A FAT BANANA HATÁSÁRÓL

Ebből a variánsból szippantva a fogyasztójának először az tűnhet fel, hogy milyen gazdag és egyértelműen édes, trópusi gyümölcs íz járja át az ízlelőbimbóit. Ezután nem sokkal jön a hatás berobbanása, az azonnali felengedés, a lazítás és az eufória érzései, amik a testben fickándozva nevetgélnek; a szemhéj lassan elnehezedik, de a gondok elszállnak. Ez, a gyors hatás a kb. 25%-os THC-tartalomnak köszönhető. Az erőteljes ízek, és az indica erős élménye teszi a Fat Banana-t kiváló alanynak egy pár szuper intenzív kivonat, vagy étel készítéséhez.

ÉREZD A TERPÉNEK ILLATÁT, AHOGY FELÉBREDSZ: A FAT BANANA TERMESZTÉSÉRŐL

A Fat Banana kifejezetten a nagyobb hozamú variánsok spektrumában mozog; ezt, ha kombinálod a bugái teljesítményével, akkor elég meglehetős szüretet kapsz eredményül. A beltéren tartott növények kb. 80-140 cm magasra nőnek meg, és akár 400g/m² mennyiségre is számíthatunk tőlük, nagyjából 7-8 hét virágzás elteltével. Másfelől, a szabadban termesztett növények elérhetik a 200 cm-t is, és a hozam, mely akár 500 g is lehet növényenként, késő szeptemberre várható.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.