Purple Queen Magok Nagy Tételben

A Purple Queen legalább olyan izgató a szemnek, mint amennyire az elmének. Termeszd nagyban, hogy Te is élvezhesd az enyhítő érzést, minden egyes alkalommal
Válasszon magok száma
  • 100x
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Purple Queen: A Lenyűgöző Szépség És A Káprázatos Hozama

A Purple Queen egy 75%-ban indica variáns elég sok kívánatos tulajdonsággal ahhoz, hogy a kertészek nagyban gondolkodjanak a termesztésével kapcsolatban. Megannyi dolog utánozhatatlan ezzel a kis hölggyel kapcsolatban, és a szépsége is páratlan. Virágainak sötétzöld a közepe és mély, sötétlila árnyalatú, cukrosan csillogó kis levelek veszik körbe, széles, világos rózsaszínű, nagy takarólevelekkel. A Purple Queen genetikája egészen a Távol-Keletig repít minket, mivel ez a variáns a Hindu Kush és a Purple Afghani örökségeit egyesíti. Termessz Te is Purple Queen-t most nagy tételben, hogy a meződ, vagy termesztőszobád mindig finom, lila fátyol borítsa majd be.

AZ EUFÓRIA FORRÁSA: A PURPLE QUEEN HATÁSÁRÓL

A Purple Queen indicás természete tökéletesen társul az enyhítő és könnyed, esztétikus külsejével. A füstjében lévő kannabinoidok és terpének összefognak, és egy mély, fizikai felengedést produkálnak, továbbá pihentetik a lelket. A gondok elszállnak, ahogy az elme belesüppedve megérkezik a jelen pillanatába. A Purple Queen egy kis citrusos fordulattal kényezteti az ízlelőbimbókat, így tökéletes sütik vagy kissé savanykásabb kivonatok készítésére is.

KIVÁLÓ HOZAM EGY ZÖMÖK NÖVÉNYTŐL: A PURPLE QUEEN TERMESZTÉSÉRŐL

A Purple Queen egy szívós variáns, és lila virágai egyáltalán nem olyan kényesek arra, hogy hol nőnek ki. Egész 500 g/m² hozamra is képes, beltéren termesztve, megfelelő, mesterséges fény alatt, a maximum magassága kb. 120 cm lesz. Amikor az elemek nyomása alatt, szabad téren növekszik, elérheti a teljes potenciálját, és képes megnőni 210 cm magasra is, hogy akár 700 g/növény mennyiségű bugával is megörvendeztessen minket.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.