Green Gelato Magok Nagy Tételben

A Green Gelato magok nagy tételű vásárlása képessé tehet bárkit arra, hogy ebből a fantasztikus genetikájú növényből bőven tudjon szüretelni. Nem fogsz csalódni eme modern mestermű ízeinek zamatában és az "agyeldobós" hatásában sem.
Válasszon magok száma
  • 100x
€ 450.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Green Gelato Magok Nagy Tételben: Csillagászati THC-szinttel

A gelato a közismert, fagyott desszert, ami Olaszországból származik. Ez az édes és ínycsiklandozó finomság aprólékosan készül a mesterek keze alatt rengeteg féle, különböző ízben. Épp, ahogy ez az európai különlegesség, a Green Gelato is szinte szétrobban az intenzív zamatoktól, amelyeket körültekintően, sok próba és elbukás eredményeként kísérleteztek ki. Az ízlelőbimbókat kényeztető, édes és citrusos felhangjait, valamint a súlyos THC-tartalmát egy olyan keresztezés tette lehetővé, ami a szüleiként a tenyésztők a Sunset Sherbet-t és a Thin Mint Girl Scout Cookies-t használták fel. Ültess most Te is ebből a fajtából nagy mennyiségben, hogy egy hihetetlenül hathatós termést kapj eredményül, telis-tele ízzel - ideális ételek és kivonatok készítéséhez is.

KÉSZEN ÁLLSZ A RAKÉTA KILÖVÉSÉRE?: A GREEN GELATO HATÁSÁRÓL

A Green Gelato kiegyensúlyozott genetikai profillal lett megáldva, ami az 55%-ban indica, és a 45%-ban sativa örökséget jelenti. Ez abban nyilvánul meg, hogy a pszichoaktív hatása egyenlően oszlik el a test, és az elme között. Ennek a variánsnak a virágai kimagaslóan produktívnak mondhatóak, amikor a trichomáikból szivárgó, ragacsos gyantáról van szó. A 27%-os THC-tartalmával, ez a variáns olyan hatást indít útjára, ami szinte másodpercekkel a belégzés után elkezdődik, és hosszú órákon keresztül kihat. Az élmény csak részben célozza meg a testet, mivel egyfajta, fizikai ellazulást is okoz, továbbá a hasogató fájdalmak elleni gyógyírként is hatásos lehet. Az elme is betép, és bár rendkívül erős az érzés, mégis tiszta és értelmes marad.

HATALMAS HOZAM, TÖMÖR BUGÁKBÓL: A GREEN GELATO TERMESZTÉSÉRŐL

A Green Gellato apró, de tömör virágokat termel, amik narancssárga, lila és zöld színekben pompáznak. A variáns ezeket, az igazán egyedülálló virágokat tömeges mennyiségben termeli, függetlenül a termesztési környezettől. A beltéren termesztett növények jelentős, 500–700g/m²-es hozammal is megáldhatnak minket, kb. 120 cm-esre nőnek meg, és a 8-10 hetes, virágzási idő után készek is a szüretre. A kültéren nevelt növények is egy nagyon bőkezű hozamot nyújthatnak majd nekünk, mivel akár 800 g virágot is kaphatunk növényeként, amelyek pedig a 200 cm-es magasságot is elérhetik, és kora októberben állnak majd készen a bugák lemetszésére és kiszárítására.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.