Green Gelato Magok Nagy Tételben

A Green Gelato magok nagy tételű vásárlása képessé tehet bárkit arra, hogy ebből a fantasztikus genetikájú növényből bőven tudjon szüretelni. Nem fogsz csalódni eme modern mestermű ízeinek zamatában és az "agyeldobós" hatásában sem.
 3.5/5 (3) Írja meg a véleményét
Válasszon magok száma
 • 100x
€ 450.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Green Gelato Magok Nagy Tételben: Csillagászati THC-szinttel

A gelato a közismert, fagyott desszert, ami Olaszországból származik. Ez az édes és ínycsiklandozó finomság aprólékosan készül a mesterek keze alatt rengeteg féle, különböző ízben. Épp, ahogy ez az európai különlegesség, a Green Gelato is szinte szétrobban az intenzív zamatoktól, amelyeket körültekintően, sok próba és elbukás eredményeként kísérleteztek ki. Az ízlelőbimbókat kényeztető, édes és citrusos felhangjait, valamint a súlyos THC-tartalmát egy olyan keresztezés tette lehetővé, ami a szüleiként a tenyésztők a Sunset Sherbet-t és a Thin Mint Girl Scout Cookies-t használták fel. Ültess most Te is ebből a fajtából nagy mennyiségben, hogy egy hihetetlenül hathatós termést kapj eredményül, telis-tele ízzel - ideális ételek és kivonatok készítéséhez is.

KÉSZEN ÁLLSZ A RAKÉTA KILÖVÉSÉRE?: A GREEN GELATO HATÁSÁRÓL

A Green Gelato kiegyensúlyozott genetikai profillal lett megáldva, ami az 55%-ban indica, és a 45%-ban sativa örökséget jelenti. Ez abban nyilvánul meg, hogy a pszichoaktív hatása egyenlően oszlik el a test, és az elme között. Ennek a variánsnak a virágai kimagaslóan produktívnak mondhatóak, amikor a trichomáikból szivárgó, ragacsos gyantáról van szó. A 27%-os THC-tartalmával, ez a variáns olyan hatást indít útjára, ami szinte másodpercekkel a belégzés után elkezdődik, és hosszú órákon keresztül kihat. Az élmény csak részben célozza meg a testet, mivel egyfajta, fizikai ellazulást is okoz, továbbá a hasogató fájdalmak elleni gyógyírként is hatásos lehet. Az elme is betép, és bár rendkívül erős az érzés, mégis tiszta és értelmes marad.

HATALMAS HOZAM, TÖMÖR BUGÁKBÓL: A GREEN GELATO TERMESZTÉSÉRŐL

A Green Gellato apró, de tömör virágokat termel, amik narancssárga, lila és zöld színekben pompáznak. A variáns ezeket, az igazán egyedülálló virágokat tömeges mennyiségben termeli, függetlenül a termesztési környezettől. A beltéren termesztett növények jelentős, 500–700g/m²-es hozammal is megáldhatnak minket, kb. 120 cm-esre nőnek meg, és a 8-10 hetes, virágzási idő után készek is a szüretre. A kültéren nevelt növények is egy nagyon bőkezű hozamot nyújthatnak majd nekünk, mivel akár 800 g virágot is kaphatunk növényeként, amelyek pedig a 200 cm-es magasságot is elérhetik, és kora októberben állnak majd készen a bugák lemetszésére és kiszárítására.


  By J. C. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Great service
  Comment : Securely packaged, fast delivery. Great service.

  By M. B. on 28/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Gelato
  Comment : Great product and huge croops only problem was label on the box with seed was broken so I'm not for sure is product inside was the right one.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.