HulkBerry Magok Nagy Tételben

A HulkBerry egy olyan kiválasztással történt, tenyésztő-kísérlet eredménye, ami megmutatja, mi történik, ha más nem számít, csak a THC. Nagy tételben termesztve ezeket a magokat olyan termést takaríthatunk be, ami akár évekig is elállhat.
Válasszon magok száma
  • 100x
€ 400.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

HulkBerry: Kizárólag Az Erejéért Tenyésztettük

A cannabis fajta nevében található "hulk" teljes mértékben az igazságra próbál rávilágítani. Akár csak a szuperhős, ez a variáns is nagy, zöld és hihetetlenül erős. Ha nagy tételben ültetnénk ezekből a magokból, a HulkBerry aztán beltéren, de akár kint is iszonyat méretű, súlyosan pszichotróp virághozammal ajándékoz majd meg minket. Igazán gyümölcsöző választás lehet ez a nagyban termesztőknek, de azoknak is, akik hónapokra, vagy akár évekre is szeretnének elraktározni belőle maguknak. Ez az abszolút vadállat-variáns az OG Kush és a Strawberry Diesel kombinációjából született meg, egy ismeretlen helyszínen, valahol a Sziklás hegységben, Colorado-ban.

AZ ÉRZÉS NAGYJÁBÓL OLYAN IS, MINT A HULK CSAPÁSAI: A HULKBERRY HATÁSÁRÓL

A variáns tömör, szinte ékszeresen csillogó virágai asztronomiai magasságokba repítő, 27%-os THC tartalommal bírnak. Egy-két mély lélegzet hasznos lehet a sativa-domináns virágok elszívása előtt. A "high" egy pillanat alatt lecsap, két vaskos ujjával tágra nyitja a szemet, és bepöccinti a kerekek forgását az agyadban. Valami olyasmi élményt nyújt, amitől folyamatos felismeréseid támadhatnak majd a létezésről és önmagadról. Kezdőknek ajánlatos ésszerűen és csak kis lépésekben közelíteniük ehhez a növényhez.

BŐKEZŰEN JUTALMAZÓ HOZAM: A HULKBERRY TERMESZTÉSÉRŐL

A HulkBerry, meleg környezetben nagyon rá tud kapcsolni a gyantatermelésre. A beltéri növények eltérő magasak is lehetnek, kb. 80-140cm-esre is megnőhetnek, és kb. 400-450g/m² közötti szüretre számíthatunk tőlük. A szabadban, vagy mondjuk üvegházban termesztett növények képesek elérni a 2 méteres magasságot is, és akár 700g/növény hozamuk is lehet.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.