Royal Gorilla Bulk Seeds

A Royal Gorilla egy díjnyertes hibrid kannabisz a Royal Queen Seedstől. Vásároljon nagy tételben és érezze, hogy árad a szeretet. Minden csomag 100 vetőmagot tartalmaz.
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

A Royal Gorilla ma már legenda: Vásároljon ömlesztve a Royal Queen Seedstől

ROYAL GORILLA

A Royal Queen Seeds Royal Gorilla egy új iskola kannabisz törzse, amely világszerte nagy vihart kavart. Megnyerte a 2014-es Cannabis kupát és a 2015-ös Cannabis World Cupon a világ legjobb hibrid osztályának választották. A Gorilla genetika olyan THC-gazdag baleset, amely létezését sokkal inkább köszönheti a káosz elméletnek, mint a szakértő tenyésztésnek.

Az amerikai szülő a természet szeszélye, amely a **Cheese genetikai vonalához hasonlóan jön létre. Az ismert szülőktől spontán megjelent egy teljesen új genotípus. A híres termesztők, Josey Whales és Lone Watie gyanútlanul egy Sour Dubb-t kereszteztek egy hermafrodita Chem Sisterrel, aztán az így létrejövő magvakat később egy hirtelen ötlettől vezérelve kicsíráztatták. A hermafrodita genetikákat általában kidobják, mivel ez bármely fajtában nemkívánatos tulajdonságnak számít.
**Cheese -https://www.royalqueenseeds.com/search?search_query=Cheese&orderby=position&orderway=desc

VALAMI KÜLÖNLEGES

Amikor Gorilla megjelent, Whales és Watie tudták, hogy valami különlegeset találtak. A növény rengeteg gyantát termelt és az első THC tesztek elképesztő 25% -os eredményt mutattak! Néhány jól fejlett példány pedig csodálatos 30% -os eredménnyel kápráztatta el a termesztőket. Ez már úgy hangzik, mint egy nagyon ütős - kiütős teljesítmény, de ez az 50/50-s hibrid olyan eufóriát ad, amely nyitva tartja a szemhéjat.
A citrusos fej jegyek utat engednek a fenyős és földes középső jegyeknek. Az édes, virágos alsó jegyek ínycsiklandó zamatokkal gyönyörködtetnek ebben a világszínvonalú marihuánában. Ez a gyantában gazdag faj mindenféle extrakciós módszerhez ragyogóan megfelel. Ezáltal teszi elérhetővé a hatékonyabb rekreációs és gyógyászati felhasználását.

GYANTA ÉS MÉG TÖBB GYANTA

Ennél a fajtánál minden a minőségi gyantáról szól. A hozamok tisztességesek, de a gyanta mennyisége és minősége egyszerűen nem evilági. A bőséges fürtökön megtörik a fény, és megfelelő kezelés esetén a rügyek ragacsosak és csillognak. Ez a gyanta tartja távol a Royal Gorillától a kórokozókat és a kártevőket. Nagyon kemény, ha szabadban termesztik, és problémamentes beltérben. Azok a termelők, akik a Royal Queen Seedstől a Gorillát választják, soha nem csalódnak.

   

  By D. H. on 23/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Wow
  Comment : Tolle robuste Pflanze mit riesigen Buds die sehr lecker sind. Top


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.