Somango XL Magok Nagy Tételben

A Somango XL egy sokoldalú indica varáns, melynek minden tulajdonsága már önmagában is rendkívüli: egy kellemes, de erőteljes hatást fejt ki, miközben egy trópusi gyümölcsös - édes illata és íze van. Ez a hasznos kis növény képes szinte bárhol megnőni, és még a kevésbé tapasztaltakat is egész jó hozammal látja el. A Somango XL magokat most nagy tételben is megveheted itt, a Royal Queen Seeds-nél.
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Somango XL Magok Nagy Tételben: Egy Édes és Könnyű Indica

A Somango XL a trópusi ízű Somango és a bőséges hozamú Critical 47 (mely egész népszerű a beltéri termesztők között) keresztezéséből született. 75%-os indica-dominanciája egy olyan egyensúlyt alkot, amiben a Somango érzékszervi élvezetét, a Critical meglehetős erejével kombinálja. És annak ellenére, hogy a nevében rejlő XL arra utal, hogy milyen óriási hozamra képes, mégis különösen könnyű termeszteni, tehát akár a kezdők is könnyen szerencsét próbálhatnak vele.

TRÓPUSI ÍZ ÉS ENERGIKUS ÉRZÉS: A SOMANGO XL HATÁSÁRÓL

Már az is elég ahhoz, hogy hevesebben verjen a szívünk, hogy ha birtokában vagyunk a Somango XL-nek, és ez csak hatványozódik, ahogy megszimatoljuk, kóstoljuk vagy éppen rágyújtanánk. Azáltal, hogy a mangó-íz édes aromája előtérbe kerül, a Somango XL egy igazi trópusi bulit teremt az ízlelőbimbók számára, de a füstje viszont nem kapar, hanem finom és édes. Amikor a hatásáról beszélünk, akkor természetesen csak arról van szó, hogy csutkára beszívjon az ember - de most anélkül teheti mindezt, hogy teljesen mozdulatlanná válna a kanapén. A THC tartalma 18%, ami azt is jelenti, hogy többet is szívhatsz belőle, mint egy két slukk, ami után a variáns egy euforikus, energikus érzést ad majd, ez pedig egy olyan, ritka indicává teszi, ami akár bulizásra is jó lehet.

ENNÉL KÖNNYEBB ALIG LEHETNE: A SOMANGO XL TERMESZTÉSÉRŐL

A Somango XL egyik szülője a robusztus Critical, mely főleg a beltéren termesztők között számít egy örök kedvencnek. A termelése igazán rendkívüli, de eközben nagyon keveset kell csak foglalkozni vele, mivel a Somango XL olyan eltökélten halad keresztül a vegetatív és virágzó stádiumain, mint ha ez a leghalványabb erőfeszítésébe sem kerülne. Megfelelő légkeveréssel megelőzheted a penész kialakulásának kockázatát, ami azért is fontos, mert a takarólevelei sűrűn helyezkednek el, és a bugái is nagyon tömörek. Ez, a zömök növény kényelmesen elérhető magasságú marad, nem nő meg nagyobbra, mint 1 m, és kb. 8-10 hét alatt végez is a virágzással. Amikor már minden készen áll, akkor a növényeken akár 575g/m², valamint kültéren 600 g/növény mennyiségű hozam is elérhető. Nem számít az se, hogy mekkora kannabisztermesztő-tapasztalattal rendelkezel, mert a Somango XL-el elég kevés az esély arra, hogy valamit elszúrj. Élvezd a trópusi lüktetést most egész évben, és vásárolj nagy tételben magokat itt, a RQS-nél!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 525 - 575 gr/m2
 • Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 120 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Somango x Critical 47
 • Típus: Sativa 25% Indica 75%
 • Hatás: Erős betépés
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..