Royal AK Magok Nagy Tételben

A kannabisz szerelmesei bizonyára jól tippelnek, ha azt mondják, hogy a Royal AK a Royal Queen Seeds saját változata a híres AK-47-ből. Ez egy erős kapocs a legtöbb termesztő között, mivel ez a fajta híres a hatalmas hozamáról, és erős bugáiról. A miénknek is bőséges termése van, és olyan minőséget nyújt a kertészeknek, melynek alig akad párja. Most a Royal AK magok nagy tételben is kaphatók!
Magok száma:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (0)

Royal AK Magok Nagy Tételben: Egy Díjnyertes Kannabisz Klasszikus

Van pár történet arról, hogy az AK-47 miről is kapta nevét, de lehet, hogy ez egyértelmű azok között, akik ismerik, mivel olyan erős hatása van, amitől már a kezdetek kezdetén is csak egy "egyslukkos csodának" tartották. Így aztán nem is olyan meglepő, hogy az AK-47 olyan híressé vált, és hogy számos díjat is be tudott zsebelni - és nem csak az ereje miatt. Erős genetikai hátterével, melyről úgy vélik, hogy kolumbiai, mexikói, thai és afgán fajták kombinációja lehet, egy rendkívül könnyen termeszthető, mégis eszméletlen mennyiséggel megáldó, szuper növény született.

A TOTÁLIS ELLAZULÁS ÉS A FELLEGEKBEN SZÁRNYALÁS KIRÁLY KOMBÓJA: A ROYAL AK HATÁSÁRÓL

A Royal AK egy 60%-ban sativa, és 40%-ban indica növény, aminek következménye az ellazító, betépett hatás, miközben azért a fejünk is zsong a sativától. 19%-os THC tartalmával, már rég nem ez a leges-legerősebb variáns, de azért még mindig elég kemény ahhoz, hogy a fotöjbe ragasszon egy jó időre (aztán meg valószínűleg a hűtő elé), méghozzá csupán egy pár slukk után. Erős aromája van, melyben a gyümölcsös és dízeles felhangok keverednek, és az első szippantások után érezhető a durva, kissé növényes és édes íze, mely kényeztetve cirógatja majd a szájpadlásod.

KÖNNYŰ MINT AZ 1x1: A ROYAL AK TERMESZTÉSÉRŐL

A Royal AK egyik legjobb tulajdonsága az, hogy olyan szolid génekkel rendelkezik, mely tulajdonképpen a világ összes tájáról származó, őshonos növények kombinációja. Ez hihetetlen erőt ad neki ahhoz, hogy képes legyen tolerálni a termesztő szerencsétlenkedéseit, vagy a kevésbé ideális körülményeket. A magas hozama pedig szinte már legenda számba megy: beltéren, ahol kényelmes magasságot, olyan 80-140 cm-t ér el, akár 575g/m²-t is szüretelhetünk róla, persze a megfelelő feltételeket biztosítva. Ha kültéren tartanánk, akkor akár a 170 cm-es magasságot is elérheti, és elég lenyűgöző termést produkál, akár 650 g-ot is, növényenként. A Royal AK-t probléma nélkül termeszthetjük bármilyen közegben, és számos "tréning"-technikát is sikeresen alkalmazhatunk rajta. Robusztus megjelenésének köszönhetően, kiváló variáns ez a kezdő kannabisz-termesztőknek is. Legyen meg Neked is ez a sokak által tisztelt legenda, a Royal AK, és rendeld meg most nagy tételben itt, a RQS-nél!

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 525 - 575 gr/m2
 • Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Típus: Sativa 60% Indica 40%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Alberto | 2018-09-23 20:51:22

Semi tutti femminilizzati?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..