Pineapple Kush Magok Nagy Tételben

Két kiváló fajta alkotja a Pineapple Kush-t a Royal Queen Seedstől. A híres OG Kush-tól az erőteljes pihentető hatást örökölte, a Pineapple-től pedig a legédesebb trópusi aromát kapta. Mit kívánhatnánk még egy kannabisz fajtától? Nálunk vásárolhat Pinneapple Kush kannabisz magokat nagy tételben is.
 5.00/5 (3) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Pineapple Kush vetőmagok nagy tételben: Édes & pihentető hibrid

A Pineapple Kush kiváló példa arra, ami történik, amikor két nehézsúlyú találkozik. Ez az indica-domináns hibrid (80% indica) az OG legendás sokrétű high-ával büszkélkedhet, de kevésbé testi, inkább fej jegyekkel. Adja hozzá ehhez a Pineapple törzs édes gyümölcsös ízét, és már meg is van a győztes!

HATÉKONY ÉS NAGYON NYUGTATÓ: A PINEAPPLE KUSH HATÁSAI

Ha az OG Kush az egyik szülő, nyilvánvaló, hogy a Pineapple Kush is hatékony termést hoz. Noha nem olyan erős, mint az eredeti, ez csak lehetőséget biztosít a dohányosok számára, hogy jobban értékeljék a pihentető, mégis euforikus high-t. Van némi testi hatása is ennek a füstölésnek, de azért nem akkora, hogy a kanapéhoz rögzítse. Az élvezetet fokozza majd az ananász édes és intenzív aromája. Néhányan azt is mondják, hogy menta, vanília és karamell aromákat is éreznek a trópusi jegyek között - de természetesen az ananász a sztár.

JÓ TERMÉS, NEM SZÁMÍT, HOGY HOL: A PINNEAPPLE KUSH TERMESZTÉSE

A Pinneaple Kush egyike azoknak a törzseknek, amelyet bárhol termeszthet, de kényelmes, 70–120 cm magasságával különösen alkalmas beltéri termesztésre. Kompakt mérete ellenére akár 500 g / m² hozamot is képes hozni akár sátorban akár egy szobában. Ha szabadtéren termeszti, akár a 180 cm-t is elérheti, növényenként 500–550 g hozammal. Rövid virágzási ideje - mindössze 7–9 hét - újabb pozitív tulajdonság. Szeretne újabb és újabb termést betakarítani a trópusi rügyekből? Vásároljon Pinneapple Kush magokat ömlesztve itt, és a kikapcsolódás mindig a közelben lesz!

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 70-120 cm
 • Magasság szabadtéren: 120-180 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Pineapple x O.G. Kush
 • Típus: Sativa 20% Indica 80%
 • Hatás: Nyugtató és ízzel teli

  By C. B. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Gute Sorte

  By D. P. on 19/Mar/2018 :
  (5)

  Title : pineapple kush
  Comment : great strain, high germination rate, great taste and decent potency


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..