• Blue Cheese Bulk Seeds
 • Blue Cheese Bulk Seeds

Blue Cheese Magok Nagy Tételben

A Blue Cheese két fajta ötvözete a legfinomabbak közül, olyan ízorgiát eredményezve, hogy azt egyetlen kannabisz rajongó sem hagyhatja ki! És Ha az ízletes Cheese és Blueberry aroma nem lenne elegendő, a Blue Cheese nagyszerű high-t ad és még termeszteni is egyszerű. A vetőmagjai most nagy tételben kaphatók.
 5.00/5 (3) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 210.00
Kedvezményes áron!
€ 210.00

€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza (-30%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Blue Cheese vetőmagok nagy tételben: ízletes kezelés ínyenceknek

Az Egyesült Királyságból származó híres Cheese keresve sem találhatott volna jobb társat, mint a hasonlóan ízletes Blueberry. Az édes és zamatos ízek összekeverésével a Royal Queen Seeds elkészítette, amit a végső hibridnek nevezhetünk: egy ínycsiklandó álom, nagyon pihentető high-jal és szellős növekedéssel.

NAGYSZERŰ ÍZ ÉS NYUGTATÓ HATÁS: A BLUE CHEESE HATÁSAI

A Blue Cheese a Blueberry édes-ízét a Cheese ízletes földes és pézsmajegyeivel elegyíti. Sokkal inkább az indica oldalhoz (60% indica) hasonlít, olyan hatással, amely fizikailag és mentálisan is nagyon pihentető. Nagyon jó éjszakai füstölésre, és jó terápiás potenciállal rendelkezik alvási problémákra és fájdalomcsillapításra.

VÁLTOZATOS ÉS MEGBÍZHATÓ: A BLUE CHEESE TERMESZTÉSE

Ha beltéren termeszti a Blue Cheese-t, a növény általában 100–160 cm magasságúra nő, ami azt jelenti, hogy még akkor is kezelhető, ha viszonylag kevés a hely. Ez a növény jól alkalmazkodik mindenféle edzési technikához, és akár talajban vagy vízben is termesztheti. A Blue Cheese különösen jól teljesít SOG-ban, ahol alacsony marad, de szuper produktív lesz. A türelmetlen termesztők örülhetnek; mindössze 8–10 hétig tart míg a Blue Cheese virágzása befejeződik - ekkor 550 g / m² sűrű és rendkívül gyantás rügyet takaríthat be. Kint a növény kicsit magasabbra nőhet, és ugyanolyan hozamot eredményez, csak növényenként. Ha kedveli a jó ízű kannabiszt, akkor nem hibázhat a Blue Cheese-zel - nálunk már nagy tételben is elérhető.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
 • Termés kültéren: 425 - 475 gr/plant
 • Magasság beltéren: 100 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 140 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
 • Típus: Sativa 40% Indica 60%
 • Hatás: Testi és agyi betépés

  By D. H. on 11/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Honest Grower
  Comment : Good strain. Very aromatic, with strong fruity flavour. Strong enough but not couch lock effect, so you can function during the day. If finished properly will give you nice blueish looking buds full of crystals.

  By D. H. on 13/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Homegrown
  Comment : One of the tastiest strains around, very nice smell, heavy yields! You will not be disappointed.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..