Bubble Kush Magok Nagy Tételben

A Bubble Kush-ban két, csodálatraméltó kannabisz legenda keveredik: az egyikük sem mondható éppen kicsinek, mivel minden idők egyik legnépszerűbb kannabisz variánsáról van szó, az "igazi gengszterről", azaz az OG Kush-ról, illetve az ő találkozásáról a fincsi és rendkívül kedvelt Bubble Gum-mal. Így hát köreinkben üdvözölhetjük a Bubble Kush-t - most nagy tételben is megvásárolható.
 5.00/5 (2) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza No stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Bubble Kush Magok Nagy Tételben: Egy Minőségi Kush, Ami Aztán Odacsap

A legtöbb kannabisz-bolondnak nem kell bemutatni a híres OG Kush-t, mely variáns már bevetette magát a popkultúra nagylexikonába. Lenyűgöző potenciálját és életereje most a Bubble Gum ízletes aromáival együtt érkezik. És mi ennek az eredménye? A Bubble Kush, mely 80%-ban indica, és ebben minden másik variánst lekőröz, de nem csak azért, mert káprázatos hatása és íze van...

ELLAZÍTJA AZ ELMÉT, A TESTET ÉS A LELKET: A BUBBLE KUSH HATÁSÁRÓL

19% THC tartalmával, a Bubble Kush egy elég erőteljes hatást fejt ki, ami gyorsan, és hosszú ideig érezhető. Épp, ahogy az OG anyukája, az ő hatása is elképesztően ellazító, mind fizikailag mind pedig mentálisan, tökéletes a nap végi chillre. Hogy ez a szuper élmény még jobbá váljon, ehhez társul a Bubble Gum király íze is, amitől aztán nehéz feladattá válik, hogy ne szívd el egyiket a másik után. Enyhítő hatásának köszönhetően, a Bubble Kush azon gyógyászati okokból fogyasztóknak is kiváló variáns lehet, akiknek segítség kell a fájdalom kezelésében, a rossz hangulatukban, az álmatlanságukban és más problémák kezelésében.

KIVÁLÓ HOZAM BELTÉREN ÉS KÜLTÉREN EGYARÁNT: A BUBBLE KUSH TERMESZTÉSÉRŐL

Sok Kush-féle általában elég jó termelő is. Épp ezért nem annyira meglepő, hogy a Bubble Kush képes lehet akár 600g/m²-es hozamra is, amikor beltéren tartjuk. Mivel a magassága is egész kényelmes, csupán 80-140 cm, ezért könnyen befér bármilyen termesztősátorba, vagy szobába. Egy másik bónusz, hogy a virágzási ideje is rendkívül figyelemre méltó, mivel az csak 8-10 hét. Kültéren, ahol elég nap is tudja érni, ez a variáns akár a 200 cm-es magasságot is elérheti, és növényenként 650 g-nyi bugával is meg tudja majd örvendeztetni a termesztőjét, késő szeptemberben. Szeretnél Te is egy ilyen fantasztikus indicát termeszteni, ami tuti nem hagy cserben? A most a Royal Queen Seeds-nél nagy tételben kapható Bubble Kush magokkal pontosan ezt tudod tenni.

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Bubble Gum x O.G. Kush
 • Típus: Sativa 20% Indica 80%
 • Hatás: Testi és agyi betépés

  By P. G. on 18/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Kushty - as Del Boy would say
  Comment : Always reliable and always competitive. Ordering from Royal Queen is a pleasure.

  By D. P. on 28/Feb/2019 :
  (5)

  Title : grade A product
  Comment : top notch product! price for value is outstanding


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..