Honey Cream (Fast Flowering) Magok Nagy Tételben

A kiváló ízéért és ellazító hatásáért is nagyon kedvelt Honey Cream, egy eléggé klasszikus variánsnak számít Spanyolországban. Ez a hibrid a világ legjobb indica genetikáit ötvözi, melynek eredménye egy gyönyörű növény, ami szuper erőteljesen és rendkívül könnyedén növekszik. Ennek az elbűvölő fajtának a gyorsan virágzó variánsa most nagy tételben is kapható itt, a RQS-nél!
Magok száma:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Gyorsan Virágzó Honey Cream Magok Nagy Tételben: A Spanyol Indica kedvenc

A Honey Cream egy olyan hibrid, ami a legtöbb, elképesztő tulajdonságát a világ nehézsúlyú indicáinak keverékéből nyeri. Mivel három, különböző növény, a Maple Leaf Indica, a White Rhino és a BlueBlack keveréke, ezért kifejezetten erős és robusztus növény. Azon termesztők, akik nem lettek túl nagy türelemmel megáldva, imádni fogják ezt, az elképesztő szépséget, mivel extrém gyorsan megnő! Spanyolországban nagyon népszerű ez az indica, mivel ott lett először kitenyésztve.

TÖKÉLETES A LAZÍTÁSHOZ: A GYORSAN VIRÁGZÓ HONEY CREAM HATÁSÁRÓL

A Honey Cream egyike azoknak, a fajtáknak, melyeket egy hosszú nap végén szívesen füstölnél. Ahogy egy ilyen kiváló indicától az elvárható, egy súlyos és nagyon relaxáló betépést nyújt. A sativa oldala még egy kis eufóriát is dob a csomagba, mivel olyan kiváló hangulatod lesz tőle, hogy szinte biztosan vigyorognod kell majd tőle. A variánsnak édes, karamellás íze van, egy kissé földes utóízzel, elég erőteljes harmóniában. Az édes aromáján túl, a komplex genetikájának köszönhetően, még rengeteg csodás íz vár Rád.

VILLÁMGYORS ÉS KITŰNŐ HOZAMÚ: A GYORSAN VIRÁGZÓ HONEY CREAM TERMESZTÉSÉRŐL

A Gyorsan Virágzó Honey Cream tipikus indica hibridként növekszik: alacsony és bokros, viszont tömör és rendkívül gyantás bugák sorát termeli majd. Ha nem vagy túl türelmes, akkor nem is kell sokat várnod, 6-7 héttel a virágzás kezdetétől már szüretelheted is. Viszont ha szeretnéd, hogy elérje a teljes potenciálját, és hogy az összes íz kifejlődjön, akkor érdemes várnod még egy hetet, vagy akár többet is. Beltéren is kiváló hozamra számíthatsz, mely elérheti akár az 550g/m²-t is, de tapasztaltabb termesztők már többről is beszámoltak. Termeszd kültéren, és eldobod az agyad, hogy akár 675g-ot is be tudsz majd takarítani, növényenként! Ha szeretnéd az egyik gyors indica kannabiszt, a másik után szüretelni, akkor szerezd be a Gyorsan Virágzó Honey Cream magjankat most nagy tételben itt, a RQS-től!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
 • Magasság beltéren: 100 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 180 - 250 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
 • Típus: Sativa 35% Indica 65%
 • Hatás: Pszichedelikus hatás
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..