Kali Dog Magok Nagy Tételben

A Kali Dog két, az Egyesült Államokból származó prémium kannabiszgenetika párosítása. A Chemdawg-nak ez a valóban királyi változata minden szempontból hozza a nagyszerű tulajdonságokat, a virágzástól kezdve a nagyvonalú hozamon át, kiváló high-t és különleges ízt is tartalmaz a csomag! A Kali Dog kannabisz magja itt most ömlesztve is kapható.
 5.00/5 (1) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Kali Dog ömlesztett vetőmagok: Csúcs hibrid Stellar US genetikával

A klasszikus Chemdawg-t a tiszta és éles Sour Diesellel párosítottuk, hogy egy enyhén indica-dominanáns hibridet hozzunk létre, amely büszke amerikai izmaira. Nagy rügyeket terem, nagy hozamot ad, ráadásul hatalmas potenciával és teljes ízű füsttel örvendeztet meg.

INDICA - SATIVA HIGH-JAL: A KALI DOG HATÁSAI

Lehet, hogy papíron a Kali Dog papíron indica-domináns (60% Indica), de a gyakorlat mást mutat. A 18% THC tartalmának köszönhetően erőteljes hatása felér egy pofonnal, de az agyi hatása felemelő és eufórikus. A nyugtató indicás ölelés, amely slukkról-slukkra válik teljesebbé, egy kellemes mellékhatás, amellyel nehéz megbirkózni. Mivel mindkét világból a legjobbat hozza, ő az a fajta, amelyet nagyjából bármikor élvezhet; Nappali füstöléshez is nagyszerű, ha motivációt szeretne, de ugyanolyan tökéletes az éjszakai chill-hez is. Aromája nagyon intenzív, amely a citrusféléket keveri a sativa szülője dízeljegyeivel.

NAGY ÉS ÍZLETES RÜGYEK: A KALI DOG TERMESZTÉSE

A jó amerikai genetika általában a jó hozam jele, és ez alól a Kali Dog sem kivétel. Készüljön fel akár 500 g/m² rügy betakarítására egy nagyon rövid, 7–9 hetes virágzást követően. A beltéri termelők kedvelik amiatt, hogy magassága nem haladja meg a 90–160 cm-t, amely semmiképpen sem tekinthető alacsonynak, de a legtöbb sátorban elfér. Gondoskodjon a jó légáramlásról, mivel a növény nagyon érzékeny a penészre. Szabadtéren a Kali Dog akár 210 cm-re is megnőhet - ekkor akár 550 g / növény termést is betakaríthatunk róla október végén. Tudjon róla, hogy a Kali Dog sok tápanyagot képes felvenni és nem mond nemet a virágzás serkentőkre sem, ha maximalizálni szeretné a termést. Mi szólna két amerikai kannabisz klasszikushoz, egyetlen törzsben? Termesszen Kali Dogot, amikor csak akar, az itt kínált nagy mennyiségű vetőmaggal.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 400 - 450 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 175 - 210 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október vége
 • Genetikai háttér: OG Kush x Sour Diesel
 • Típus: Sativa 40% Indica 60%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás

  By P. G. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : First-class
  Comment : It's no surprise to me these seeds win so many awards. Well done Royal Queen.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..