Bubblegum XL Magok Nagy Tételben

A Bubblegum XL célja, hogy a kannabisz rajongóknak egy tökéletesen kiegyensúlyozott genetikát kínáljon Az enyhén sativa-domináns törzs pihentető és felemelő. Az édes és földes jegyek nagyszerű keverékét nyújtja a kifinomult high-hoz. Közepes mérete miatt gyakorlatilag bárhol termeszthető. Itt nagy mennyiségben rendelhet, hogy biztos lehessen abban, hogy soha nem marad nélküle.
Magok száma:
100x
€ 325.00
€ 325.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Bubblegum XL ömlesztett vetőmagok: Mesés, sokoldalú hibrid

A Bubblegum XL a genetikák új generációjához tartozik, ami nem csupán az őrült magas THC-szintről szól. A termékeny Power Plant és az egyedi Santa Maria keresztezése kellemesen kiegyensúlyozott high-jal ragyog, ami nagyszerű bárhol szívható füvet jelent. A sativa-domináns hibrid nagyon egyszerűen termeszthető, tehát bármilyen tapasztalattal, vagy akár anélkül is belevághat.

ÉLÉNKÍT ÉS PIHENTET: A BUBBLEGUM XL HATÁSAI

A Bubblegum XL enyhén a sativa oldal felé hajlik (60% sativa). Kiváló high-t ad, amely ötvözi a sativa élénkítő bizsergését az indica pihentető hatásával. Felemelő, motiváló és kreatív, de mégis pihentető - minden alkalomra tökéletes. Amikor a Bubblegum XL-t szívja, a földes és édes jegyek kellemes keverékét érzi majd, amelyek tökéletesen illeszkednek kiegyensúlyozott hatásához.

SZINTE MINDEN KÖRNYEZETHEZ ALKALMAZKODIK: A BUBBLEGUM XL TERMESZTÉSE

A Bubblegum XL minden termesztő helyiségben, de a szabadban is jól teljesít. Beltéri helyiségekben, ahol 8–9 hét alatt jut el a virágzásig, akár 500g/m² sűrű, tömör, nagyon gyantás rügyet képes előállítani. Mivel a növény nem lesz 80–140cm-nél magasabb, ezért különösen jó választást jelent, ha csak kisebb tér áll rendelkezésre a termesztéshez. Kint a növények 2m magasságúra is nőhetnek és optimális körülmények között növényenként 450g termést is hozhatnak. Ha nedves éghajlaton termeszt, ne feledje, hogy ez a fajta kissé hajlamos a penészedésre. Ha a szabadba ülteti ki a magokat, októberben áll majd készen a szüretre. Ha az egyensúlyt keresi az életben és a kannabiszban, akkor a Bubblegum XL-lel nem tud hibázni.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
 • Termés kültéren: 400 - 450 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október
 • Genetikai háttér: Power Plant x Santa Maria
 • Típus: Sativa 60% Indica 40%
 • Hatás: Nyugtató és ízzel teli
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..