OG Kush vetőmagok nagy tételben

Az OG Kush valószínűleg minden idők egyik leghíresebb kannabisz törzse. Észak-kaliforniai származású, és mára legendássá vált. Az OG Kush egyedülálló aromájú és nagyon erős hatása van, így gyorsan és biztosan válik számos dohányos, nemesítő és termesztő kedvencévé. Vegyen nagy mennyiségben OGK vetőmagokat, hogy bármikor termeszthesse azokat.
 4.5/5 (5) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (4)

OG Kush vetőmagok nagy tételben: A legobbak legjobbika Kaliforniából

Noha az OG Kush pontos eredete rejtély, de megerősíthetjük, hogy ez a kaliforniai virág nagyon különleges élményt nyújt. A díjnyertes tulajdonságok ikonikus keveréke elismert kannabisszá tette, amely számtalan modern hibrid alapját képezi. Ami egykor Észak-Kalifornia legjobban őrzött titka volt, most az egész világon élvezik. Az OG Kush a Chemdawg, a Lemon Thai és a Pakistani Kush keverékéből származik, amelynek eredményeként 75% indica és 25% sativa genetikával rendelkezik.

ERŐTELJES ÍZROBBANÁS: AZ OG KUSH HATÁSAI

Nézzük meg az OG Kush talán legfontosabb tulajdonságait - az aromát és a hatást. Amikor először gyújt rá valaki erre a fajtára, valószínűleg úgy érzi majd, hogy párját ritkító fűre talált. Igen, annyira ízletes! A földes, gyümölcsös, citrusos, dízel- és fenyőjegyek tökéletes egyesülése beburkolja a nyelvet, és megmarad az ízlelőbimbókban.

A hatás kissé meglepő, de inkább kellemes. Az erősen indica dominancia ellenére a high inkább a sativa-éhoz hasonlít, a kreatív energia hihetetlen áradását idézi elő az agyban. Persze erős fizikai hatása is van, így laza és kiegyensúlyozott maradhat. Egyszerűen tökéletes!

JÓ TERMÉS, TÖMÖR BUGÁK: AZ OG KUSH TERMESZTÉSE

Különböző véleményeket találhat az eredeti OG Kush termesztésének nehézségeiről. A mi verziónk segítségével az elkötelezett termesztő 425–475 g / m²-es jutalomra számíthat beltéren, mindössze 7–9 hetes virágzás után. Ebben a formában az OG Kush 90–160 cm-es kezelhető magasságot ér el.

A szabadban viszont ugyanez a növény 180–220cm-es fenséges példánnyá nő és 500–550g termést hoz. Természetes napfény alatt októberben lesz kész a betakarításra.

A kannabisz drágakő rügyei nagyok és sűrűek, a csillogó trichomokkal maximális jeges látványt nyújtanak, és gyönyörű, fényes, lime zöld színűek.

Tehát, ha annyira szereti az OG Kush-ot, mint mi, és nem tud betelni vele, javasoljuk, hogy vásároljon OG Kush vetőmagot ömlesztve, a Royal Queen Seeds-nél!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október
 • Genetikai háttér: Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
 • Típus: Sativa 25% Indica 75%
 • Hatás: Nyugtató és ízzel teli

  By M. V. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : ordered 100, got some more, great stuff with about a 90% germination rate in an easy start. (planted 55 and got 50) all are happy and healthy.

  By G. P. on 03/May/2019 :
  (5)

  Title : geile scheise dudes
  Comment : super extrem kranker geschmack bretttert euch mehr um wie ein bret raucht nicht so viel weil ihr müsst auch noch am nächsten tag auf stehen und ned pennen wie ein sägewerk brettert los amigos gogo gg und goood luck my frieds :) :):)

  By A. W. on 31/Jan/2019 :
  (4)

  Title : Good quality sprouts
  Comment : Just planted the seeds and they are now in grow fase. good ratio of seeds sprouted (28 of 30 were good) Sprouts grow good and fast, can wait till the start flowering.

  By I. F. on 21/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Bulk iis the cheapest option!
  Comment : Do the math for yourselves. Same quality,same delivery time.and also (as usual) there is a little surprise from RQS.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Yashar | 2017-12-10 17:40:16

Are the bulk seeds regular or feminized

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..