Royal Moby Magok Nagy Tételben

A Royal Moby a Royal Queen Seedstől egy spanyol klasszikus, a legendás Moby Dick holland változata. A tiszta sativa pszichoaktív hatásaival rendelkezik, de indica részének köszönhetően gyorsabban virágzik. Odakint hatalmasra nőhet a növény egy valódi szörnyhöz illő hozammal. Most ömlesztve kapható!
 5.00/5 (4) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (3)

Royal Moby ömlesztett vetőmagok - egyetlen szóval, masszív

A Royal Moby a Haze és a White Widow keresztezéseként létrejött 65% -os sativa hibrid. Tekintettel sativa dominanciájára, nem meglepő, hogy látványos hozamot és bizsergető testi-szellemi high-t eredményez - ezt egyes dohányosok egyenesen pszichedelikusként jellemzik. A Royal Moby egyetlen tulajdonsága, amely az indica vonalat képviseli, az a rövid virágzási idő, ami miatt a Royal Moby-t a türelmetlen sativa-rajongók álma.

PSZICHEDELIKUS SATIVA: A ROYAL MOBY HATÁSAI

A high, amit a Royal Moby ad, a csillagok közé repíti. Haze genetikája és 21% THC-tartalma miatt a piacon elérhető legerősebb törzsek közé tartozik. A terpének és kannabinoidok kombinációja miatt - amely eufórikus és agyi élményt nyújt - a Royal Moby ideális fajtának számít a nap közbeni füstöléshez. A felemelő hatások mellett a Royal Moby terpénjei nagyon jellemző fűszeres, gyógynövényes ízeket is kínálnak. Ha a dohányzást kellene jellemezni, a legjobban az illik rá, hogy egyidejűleg sima és intenzív. Azok, akik szeretik kimaxolni a szórakozást, a Royal Moby-t kiváló partnernek találják majd.

VALÓBAN GIGANTIKUS: A ROYAL MOBY TERMESZTÉSE

Mivel sativa-domináns, a Royal Moby hatalmasra nőhet. Beltéri körülmények között egy kezelhető 80–140cm-es magasságnál nem nő tovább. Ha viszont szabadba ülteti, kezdődhet a valódi mulatság. Optimális körülmények között, sok napsütéssel akár 3 méteresre is megnőhet. A termesztők növényenként 1 kg rügyről is beszámoltak már, bár a kisebb növényekre legfeljebb 700 gramm termés jellemző - és ez még mindig lenyűgöző! Beltéri terméshozamai szintén kiválóak: 550–600g/m² minden gond nélkül. Csak egy kicsit hosszabb ideig virágzik, mint egy átlagos indica, körülbelül 9–10 hétre van szüksége. Ha a Royal Moby-t szabadban termeszti, október végén készülhet a betakarításra. A kannabisz-ínyencek számára, akik hatalmas törzset keresnek hatalmas hozammal, hatalmas THC-értékkel - de rövid virágzási idővel -, a Royal Moby erős esélyekkel indul! A nagy mennyiségű vetőmag azt jelenti, hogy soha nem fog kifogyni belőle.

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 200 - 300 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október vége
 • Genetikai háttér: Haze x White Widow
 • Típus: Sativa 65% Indica 35%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja
 • Éghajlat: Cold
 • Íz: Spicy, Herbs

  By L. S. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Super geiles Zeug
  Comment : Es kommen 110 anstatt 100 Samen + fast alle keimen + mega gutes Zeug Nur zu empfehlen !!

  By C. G. on 29/Mar/2019 :
  (5)

  Title : royal
  Comment : Très bon rendement, très bon investissement.

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Bonne graine
  Comment : envoyé à temps devenues très grandes assez rapidement


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..