Gyorsan Virágzó Royal Cheese Magok Nagy Tételben

A Cheese egy legendás kannabisz-fajta, mely az Egyesült Királyságból származik. Rengeteg kannabisz ínyenc nagy kedvence ez a variáns, mivel igen erőteljes, sajt-szerű íze van. Ez, a gyorsan virágzó verzió szerencsére lerövidíti a szüretre várást, így hamarabb tudod majd élvezni is az erős aromájú Cheese-t, szinte rekord idő alatt. Vedd meg most a magjaidat nagy tételben itt!
 5.00/5 (1) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Gyorsan virágzó Royal Cheese Magok Nagy Tételben: Egy Villámgyors Kannabisz Legenda

A gyorsan virágzó Royal Cheese eredete az igazi, Skunk #1-ra vezethető vissza. Londoni termesztők egy csoportja fedezte fel az eredeti variánst, majd fejlesztette ki ezt, a sajátos aromát egy szelektív tenyésztési módszerrel. A tenyésztési program rendkívüli módon orrfacsaró, és vitathatatlanul egyedi eredményét nem is lehetne másképp nevezni, mint Cheese. Ezután nem sokkal, ez a utánozhatatlan variáns számos kupát és díjat is nyert, valamint igazi, legendás pozícióra tett szert a kannabisz szerelmeseinek körében. A gyorsan virágzó Royal Cheese fogta ezeket a géneket és még felcsavarta a rajtuk a potmétert, hogy így felgyorsítsa az életciklusát ezeknek a növényeknek.

KIÜTÉSES HATÁS ÉS IKONIKUS ÍZ: A GYORSAN VIRÁGZÓ ROYAL CHEESE HATÁSÁRÓL

A gyorsan virágzó Royal Cheese "sajtos" aromája, melyről a nevét is kapta, csak az egyike a lenyűgöző tulajdonságainak - ez egyébként legalább olyan utánozhatatlan, mint a hatásának erőssége. Elég egy pár slukk is ahhoz, hogy azonnal a fotelbe ragadva találd magad, teljes mértékben ellazulva. Eme a 60%-os indica fogyasztóinak az esti beszívás ajánlott, ugyanis elég álmosító hatása tud lenni. És persze az erőteljes aroma, ugyanolyan ízzel is jár - igazi ínyenceknek való csemege.

HA VIGYÁZOL RÁ, KIVIRUL MAJD A SZEMED ELŐTT: A GYORSAN VIRÁGZÓ ROYAL CHEESE HATÁSÁRÓL

Beltéren, a gyorsan virágzó Royal Cheese kb. 1m magasra tud megnőni, tehát könnyen kezelhető. Kültéren, ha rengeteg fényt kap, akkor akár 2 m-es is lehet. Nem kifejezetten nehéz a termesztése, de szereti a sok tápanyagot és vizet. Ha beltéren termeszted, érdemes megfontolnod egy légszűrő berendezés beszerzését, mivel elég komoly szaga tud lenni. Benn termesztve akár 500g/m²-es hozamra is számíthatsz, míg kinn, a szabadban tartva az egyes növények akár 600 g-mal is meg tudnak jutalmazni, egyenként. A gyorsan virágzó Royal Cheese-nek csupán 6-8 hét virágzásra van szüksége ahhoz, hogy érett bugákat kaphassunk eredményül. Ha kicsit többet is megengedsz neki, akkor kevesebb íze lesz majd, de a szüret után olyan virágokat tudhatsz majd a magadénak, amik tényleg baromi erősek. Ha egy igazi, kannabisz-legendát szeretnél termeszteni, csekkold le a gyorsan virágzó Royal Cheese-t, a Royal Queen Seeds-től. Most nagy tételben is kapható!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 250 - 300 gr/m2
 • Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 130 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Október eleje
 • Genetikai háttér: Old School Skunk x Afghani
 • Típus: Sativa 40% Indica 60%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja

  By M. K. on 11/Feb/2019 :
  (5)

  Title : germination
  Comment : good germination rate 76/80 plants are looking healthy


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..