Northern Light Magok Nagy Tételben

A Northern Light egy elképesztően népszerű kannabisz klasszikus, ami a mai napig is a termesztők egyik kedvencének számít. Azért olyan imádnivaló ez, a díjnyertes indica, mert könnyen és bonyodalmak nélkül termeszthető, és megbízhatóan, valamint bőven termel ezekből, a elsőrangú bugákból. A Northern Light magok most nagy tételben is kaphatók itt, a Royal Queen Seeds-nél.
 4.5/5 (3) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (3)

Northern Light Magok Nagy Tételben: A Világhírű Kannabisz Klasszikus

Nincs még egy olyan kannabisz variáns, amely akkora hatással lett volna a modern kannabisz genetikákra, mint a díjnyertes Northern Light. Az ő kivételes génállománya még mindig rejtély, de úgy tartják, hogy 11 különböző növényből lett "kikeverve" az Egyesült Államok nyugati partjánál, ezek között pedig valószínűleg afgán és thai fajták nyomait is fel lehet fedezni. Mióta a '80-as évek elejétől kezdve berobbant a képbe, már rengeteg szuper kannabiszfajtának is ő adta az alapot.

AZ INDICA ÍNYENCEINEK ÁLMA: A NORTHERN LIGHT HATÁSÁRÓL

A Royal Queen Seeds Northern Light-ja 100%-ban indica hátterű. A kannabisz kedvelőinek ez azt is jelenti, hogy egy nagyon ellazító és fotelbe szögező élmény következik a fajta fogyasztását követően. Kiváló éjjeli cigikhez, mivel a használói ellazulnak és felengednek majd. A Northern Light a földes ízeket keveri a fenyős aromákkal, és egy fincsi édes érzettel, mely az a fajta, old-school íz, amit nehezen találni manapság.

NEM EGY TÚLKOMPLIKÁLT VARIÁNS: A NORTHERN LIGHT TERMESZTÉSÉRŐL

Habár a Northern Light maga a megtestesült indica, mégis van egy-két sativára hajazó jellemzője a növekedése során, így például a hosszú, és vékony levelei, a széles internodális távolságokkal. De igazi indicához hűen, betartja a növekedési szabályokat, és 120 cm-nél nem lesz magasabb, így a növény eléggé könnyen kezelhető marad. Beltéren termesztve, 600W-os izzók alatt akár 500g/m²-es hozamra is képes, mindösszesen 8-10 hét virágzás végeztével.

A Northern Light-ot kinn, a szabadban is tarthatjuk, bár ő az olyan meleg és napos éghajlatot kedveli, mint ami Dél-Európában, vagy Kaliforniában van. Megfelelő gondoskodással, és tápanyagokkal, szeptember végére már akár a 220 cm-t is meghaladhatja, ekkor 625 g-nyi bugával is meg tud jutalmazni, növényenként. Ha kültéren termesztenél belőle egy ennél hűvösebb éghajlaton Európában, akkor beltéren vagy üvegházban érdemesebb ezt tenned.

Szeretnél Te is egy kannabisz legenda boldog tulajdonosa lenni? A Northern Light-tal, a Royal Queen Seeds-től, nem lőhetsz mellé, szerezd be a magjaidat most nagy tételben.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 575 - 625 gr/plant
 • Magasság beltéren: 100 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Northern Light S1
 • Típus: Sativa 0% Indica 100%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja

  By S. J. on 06/Apr/2018 :
  (4)

  Title : recommended
  Comment : good strain. 90% germination

  By T. J. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Bulk123
  Comment : Fast, exceptional delivery and stealthy, I had 100 percent germination success within the first 48 hours, thank you royal queen for your service and quality

  By B. I. on 05/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Recommended
  Comment : 110 seeds are shipped with each order. Over 99% germination rate in peat/perlite


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..