Amnesia Haze Magok Nagy Tételben

Ez az eredeti Amnesia Haze, amelyet keresett. Az európai kannabisz egyik legfontosabb elemeként ezek az értékes genetikák megérdemlik a virágzás szakaszában várható extra várakozást. Csak egy kis szeretet és az Amnesia Haze óriási mennyiségben fogja ízletes Haze rügyekkel jutalmazni. Ha újra és újra ki akarja próbálni ezt a fajtát, akkor vásároljon magokat nagy tételben a Royal Queen Seeds-től!
 4.5/5 (11) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 375.00
€ 375.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (9)

Amnesia Haze magok nagy tételben: egy valódi ködös legenda

Az Amnesia Haze egy jótékony szupersztár, amely egyesíti mindkét oldal kannabisztenyésztőinek erőfeszítéseit. Ez a totálisan lenyűgöző törzs Haze-hibridek keverékéből áll, amelyet egy amerikai emigráns tovább finomított egy régivágású Haze-vel, váratlanul látványossággá vált Amszterdam kávézójaiban. Ha a város utcáin sétál, esélyes, hogy minden sarkon érezni fogja a 70% -os sativa illatát. De vigyázzon - ettől könnyen elveszítheti az eszét!

EXTRÉM ERŐS & AGYI HATÁS: AZ AMNÉZIA HAZE HATÁSAI

22% THC-vel az Amnesia Haze közvetlenül a világűrbe robbantja ki az elméjét! Ez a törzs nem kezdőknek, vagy gyenge szívűeknek való; a high olyan erős, olyan zsigeri, hogy gyakran már maga az élmény képes segíteni. És nem is csak ezért, de ez a hatás még tartós is. Ezt mindenképp tartsa szem előtt, ha elszívni szándékozik ezt a hölgyet. A high végül kellemes fizikai kikapcsolódásra vált, 30% indica genetikájának jóvoltából. Ízben tipikus Haze-ízre számíthat: friss és gyümölcsös, földes és citrusos árnyalatokkal. Összességében csak örömet okoz az elszívása; és ha ön bírja az ultra-agyi high-t, akkor biztosan ez lesz az új kedvence!

HOSSZÚ VIRÁGZÁSI IDŐSZAK, NAGYSZERŰ AJÁNDÉK: AZ AMNESIA HAZE TERMESZTÉSE

Rendben, értjük. Sok termelő nem akarja 9–11 hétig várni a munkája gyümölcsét - de bízzon bennünk - nem fogja megbánni! Az Amnesia Haze olyan bőven termő növény, amely 600–650g/m² hozamot hoz a termesztőhelyiségben vagy 650–700g/termést természetes napfény alatt. Nagyon sokoldalú, alkalmazkodik mindenféle termesztési stílushoz és technikához, jó neki a talaj, a víz, a SOG és a ScrOG is. Leginkább azonban beltéri termesztésre ajánlott, mivel rengeteg napsütésre van szüksége és nagyon meleg idő kell ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudjon bontakozni a szabadban. Ezenkívül nagyon érzékeny az éghajlati ingadozásokra, a kártevőkre és az öntözési problémákra, ami egy újabb dolog, amelyet a szabadtéri termelőknek tudniuk kell. Ha hosszan tartó készletre van szüksége a csodálatos Amnesia Haze rügyekből, amelyek csillagközi utazásra küldik Önt, a nagy tételben kapható magjaink segítségével ezt elérheti.

 • THC: 22%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 600 - 650 gr/m2
 • Termés kültéren: 650 - 700 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság szabadtéren: 175 - 210 cm
 • Virágzási: 9 - 11 hetek
 • Szüreti hónapja: Október
 • Genetikai háttér: Original Amnesia Haze
 • Típus: Sativa 70% Indica 30%
 • Hatás: Jelentősen emelkedett, hosszan tartó hatás, testi lazultság

  By P. G. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Amnesia Haze - Unforgettable!
  Comment : I shall certainly come back to this one again. Super product, super service.

  By G. B. on 02/Oct/2019 :
  (5)

  Title : amazing stain
  Comment : this strain is amazing. the smel and taste are realy powerfull

  By A. R. on 06/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Top!
  Comment : Super spul doen zeg ik !

  By K. N. on 10/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Number one
  Comment : one of the best choice ;) looking forward :) Best service in the world perhaps ;)

  By M. R. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Title : best seeds ever
  Comment : top seeds

  By I. D. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Gut?
  Comment : Keimrate 98%Blütezeit nicht unter 80 Tagen 4 Pflanzen pro qm / bei 600 Watt immer über hundert Gramm pro Pflanze.Temperaturen bis 36 Grad sind kurzzeitig kein Problem.Durchschnittliche Pflanzenhöhe min 180cm in 18 Liter Töpfen.Durchschnittliche Pflanzenhöhe mit ohne Kopf min 160cm in 18 Liter Töpfen.(Empfehlung)Wenig Ärger mit Schimmel wenn der Abstand stimmt,nicht zu dicht stellen Pflanzen brauchen Luft.

  By A. S. on 02/May/2018 :
  (5)

  Title : Just as good as buying single seeds
  Comment : Top quality, very good and good shipping , I would recommend to everyone to get this product

  By V. Ö. on 16/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Alle Gekeimt
  Comment : Habe die Ware wie immer nach so 12 Tagen Erhalten alles unbeschadet angekommen gut verpackt und in einer plastik tüte verschweisst in einer metaldose mann bekommt von RQS 110 also 10 geschenkt noch mal und die ganzen geschenke halt wie immer das beste ist 10%rabbat code zu benutzen zahlt mann nur 315 euro statt 350 und spart enorm so die babys wurden ins ausland verschickt zum besten kumpellll wo leider RQS nicht versenden kann wieso auch immer er hatt alle 110 zum keimen gebracht und alle ausser 1 wollte nicht und den hat er mit dem tipp von mir leicht angedrückt bis er leicht aufplatz dann nach einem tag ist er auch gekeimmt also eine 100% Keimungsrate gewesen wie immer bei RQS qualitets ware sind richtig herangewachsen und freu mich im urlaub es dann auskosten zu können mit meinem kumpelll das wird ein entspanneder und geiler urlaub ansonsten wie gesagt RQS ist bis jetzt die beste Marke was Pflanzen angeht.Viel Erfolg allen bei der wahl der sorte.

  By C. M. on 18/Aug/2014 :
  (5)

  Title : amne feminisee
  Comment : c est la meilleur de toute en gout


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..