Power Flower Magok Nagy Tételben

A Power Flower egy szinte teljesen tiszta sativa fajta, mely a legendás, dél-afrikai Power Plant növény leszármazottja. A nevét pedig nem csak a lenyűgöző hozamával, de az erőteljes és energetikus hatásával is kiérdemelte. A Power Flower most nagy tételben is kapható, méghozzá itt!
 5.00/5 (1) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Power Flower Magok Nagy Tételben: Egy könnyű, erős és nagy hozamú sativa

A Power Flower a mi tisztelgésünk az eredeti, Power Plant előtt, mely egy legendás, sativa-domináns fajta Dél-Afrikából, és ami rendkívül népszerűvé vált Amszterdam coffeeshopjaiban is az évek során. A variáns híresen az egyik legnagyobb hozamot termelő növénynek számít, ami miatt megannyi termesztő számára az örök kedvenccé is vált. Ennek ellenére, a Power Flower nem csak abban erős, hogy iszonyatos mennyiséget képes termelni. A kannabisz fogyasztók az aktív és megnyerő hatásáért is nagyon kedvelik.

AKTÍV ÉS ENERGETIKUS: A POWER FLOWER HATÁSÁRÓL

A Power Flower egy teljes mértékben frissítően ható variáns. Először is, ott van a kiváló íze, melyben ínycsiklandozóan keveredik az édes és savanykás, citrusos aroma, egy csipetnyi friss, fenyős felhanggal. Ehhez, az élénk ízhez társul az energetikus, elmére ható betépés, mely inspiráló, de kellemesen enyhe. Ilyen hatással a Power Flower nagyszerű lehet akár napközbeni fogyasztásra is, mivel emelkedett hangulatot nyújt, amitől minden programod sokkal nagyobb mókává válik majd. Társaságban is kiváló lehet, barátaiddal megosztva.

SZUPERGYORS ÉS NAGYON PRODUKTÍV: A POWER FLOWER TERMESZTÉSÉRŐL

Ha a Power Flowert beltéren tartod, nem lesz igazán magasabb, mint 1 m, de emiatt válik tökéletessé egy efféle termesztéshez. 600W-os égők alatt, akár 500-550g/m² mennyiségű hozamra is számíthatsz. De ezt a fajtát termesztheted kinn, a szabadban is, különféle éghajlatokon is képes megélni, habár a legjobb eredményt egy mediterrán területen tudod elérni vele. Megfelelő, kültéri körülmények között, amennyiben elég sok napfény éri, a szüret idején növényenként akár 550 g-ot is betakaríthatunk belőle. Egy termékeny csodának számít, mivel a Power Flower alig 8 héten belül készen áll majd a fincsi kis bugáival, ami különösen figyelemre méltó, mivel egy 88%-ban sativa fajtáról van szó. Kinn, a szabadban, októberben tudjuk szüretelni. Nem csak, hogy szinte végigrohan majd a virágzási szakaszán, de alig kell vele foglalkozni, ami miatt kezdőknek is nagyon ajánljuk. Nem számít, hogy már tapasztalt, vagy éppen kibontakozni vágyó kezdő vagy-e, a Power Flower magok nagy tételben történő vásárlása a RQS-től, biztosan egy felemelő, energetikus hatást tartogat majd a számodra, és most akár egy éven keresztül is termesztheted!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
 • Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október
 • Genetikai háttér: South African Sativas
 • Típus: Sativa 88% Indica 12%
 • Hatás: Erős felemelő hatás

  By M. V. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Power plant
  Comment : Is voor commerciële telers een musthave! Bezorging is altijd goed verzorgd, ontkiemen bijna allemaal. Het is een sterk soortje welke bij veel mensen gelieft blijft.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..