ICE Magok Nagy Tételben

Indica Crystal Extreme, vagy röviden ICE - arról kapta a nevét, ami vitathatatlanul a legjobb tulajdonsága: hihetetlen gyantatermeléséről, amely miatt úgy néz ki, mintha jégkristályok borítanák. Ez az elképesztő termelékenység ideálissá teszi a hash szerelmesei számára - emellett ráadásul nagyszerű termést, finom ízeket és nyugtató hatás is biztosít. A magok most nagy tételben is elérhetőek!
Magok száma:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

ICE ömlesztett vetőmagok: Super gyantás hash indica

A Royal Queen Seeds által nemesített ICE három ikonikus kannabisz-erőművet ötvöz (szinte) tiszta indica hibriddé: az Afghani, a Skunk és a Northern Lights genetika biztosítja a robusztusságot, a jó hozamot és az első osztályú rügyeket. Az ICE legfontosabb jellemzője kétségkívül rendkívül gyantás rügyei, amelyek a fajtát tökéletes választássá teszik ha koncentrátumok és hash készítése a cél.

NAGYON KELLEMES NYUGTATÓ : AZ ICE HATÁSAI

Három klasszikus indica szülővel, az ICE olyan indica élményt nyújthat, amelyet nem lehet gyorsan elfelejteni. Mindössze néhány slukk után már élvezhető is a mélyen pihentető testi hatást. Mint tipikus kanapéhoz láncoló törzs, ő is este élvezhető a legjobban. Aromaprofiljában fűszeres és földes jegyek keverednek csipetnyi mentával a sima és élvezetes füstöléshez.

KÖNNYEN TERMESZTHETŐ: AZ ICE TERMESZTÉSE

Ahogyan várható, az ICE tipikus indicaként nő. Erőteljes növény lesz belőle de alacsony és bokros. Beltéren maximum 100 cm magasságot ér el, így kiváló választás, ha szűkös hely áll rendelkezésre. Néhány egyszerű technikával (topping, vagy pinching - a felső hajtások lecsípése) arra kényszerítheti, hogy még bokrossabbá fejlődjön és nagyobb termést hozzon. Egy tipikus beltéri termesztés során 400-450 g / m² termésre számíthat. Az ICE-t szabadban is termesztheti, legjobban a meleg és napos déli éghajlatot kedveli. Ilyen körülmények között az ICE elérheti a 150-200 cm magasságot, és növényenként 550 g termést hozhat. Kint szeptemberben lehet szüretelni. Noha akár nyolc hetes virágzás után is learathatja a termést, de ha maximalizálni szeretné gyantatermelést, akkor ajánlott néhány héttel több időt adni neki.

Ha hashoz és koncentrátumokhoz keres kiváló törzset, akkor az ICE lesz a legjobb választás! Most itt a a Royal Queen Seeds-nél nagy tételben kaphat ICE kannabiszmagokat.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság szabadtéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember
 • Genetikai háttér: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Típus: Sativa 10% Indica 90%
 • Hatás: Fizikailag betépve
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..