Royal Gorilla Automatic Magok Nagy Tételben

A Royal Gorilla Automatic a Royal Queen Seeds-től egy igazi úttörő autovirágzó variáns, mely az USA nyugati partjának legragacsosabb genetikáit ötvözi. Most már nagy tételben is kapható, csomagonként 100 db maggal.
Válasszon magok száma
  • 100x
€ 375.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Royal Gorilla Automatic Magok Nagy Tételben - Az egyik legkiválóbb autovirágzó variáns most már nagy tételben is megvásárolható.

A legjobb genetikákkal hibridizálva az USA nyugati partjáról, a finomra hangolt erejével, aromájával és termésével, a RQS most bemutatja az autovirágzó fajták termesztésének új korszakát, a Royal Gorilla Automatic képében. A Royal Queen Seeds csak a legjobb és legerősebb variánsokat választotta ki a katalógusából - a Royal Gorilla-t és a Royal Cookies-t - és azzal, hogy ruderális autovirágzó genetikát adtak hozzájuk, egy olyan autovirágzó fajtát sikerült létrehozniuk, amilyen nincs még egy. Az elképesztő hibrid minden más autovirágzó növényt messze lehagy a kiváló minőségű bugáival, melyek 20% THC-t tartalmaznak, valamint óriási gyantatermelésével - mindössze 8 hét alatt.

ROYAL QUEEN SEEDS: ROYAL GORILLA AUTO: KIVÁLÓ BUGÁK, REKORD IDŐ ALATT

A Royal Gorilla Automatic ideális növény lehet beltéri termesztéshez, habár kültéren is elültethető. Optimális 60-120 cm-es magasságával kényelmesen tömör, mégis elég nagy ahhoz, hogy elképesztő hozammal nyűgözzön le. A hatalmas főcsúcsain, és a jó pár, erős oldalsó ágain akár 400 g/m²-nyi virágzat is elérhető vele, és csupán 8-10 héttel azután, hogy elültetted magjaid, be is érik.
Ha csak önmagában a számokat nézzük, akkor a hozam nem feltétlen jelent rekord mennyiséget, de kárpótolni fog majd az elképesztő mennyiségű gyantatermelésével, mely kiválóvá teszi ezt a fajtát ételek vagy koncentrátumok készítéséhez. Ez a kevés igényű variáns kiválóan bírja akár még a csúcshajtás metszését is, és kifejezetten szépen növekszik a SOG technika alkalmazása után. Kültéren termesztve, akár még 170 g-ra is számíthatsz növényenként. Mivel autovirágzó fajtáról van szó, a termesztők akár több szüretre is felkészülhetnek egy normál idény alatt kinn, a szabadban.

ROYAL GORILLA AUTOMATIC NAGY TÉTELBEN: ERŐTELJES, BOLDOGÍTÓ ÉS RELAXÁLÓ HATÁS

A Royal Gorilla Automatic eléri a bűvös 20%-os THC szintet is, ami elég erőssé teszi, de mégsem megterhelővé. Genetikáját mintha a csillagokban írták volna meg, az indica, a sativa és a ruderális tökéletes keveréke, aminek a hatása is szuper: az elmére és a testre is egyaránt hat. Egy kellemes, boldog eufóriával indít, ami aztán lassan alakul át egy mélyen relaxáló, a testet leszögező hatásba, ahogy egyre többet szívsz belőle. Amíg simogatja és ápolja a testedet tetőtől talpig, addig kiélvezheted az elsőosztályú ízek keverékét, melyben a kissé dízeles felhangok olvadnak össze a citrusos, fenyős és gyümölcsös ízharmóniákkal.

Biztos, hogy nem lősz mellé a Royal Gorilla Automatic termesztésével. Ez egy egyedülálló, autovirágzó hibrid, aminek mindene megvan, amire csak szükséged lehet.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.