Bubble Kush Automatic Magok Nagy Tételben

A Bubble Kush Automatic elérhetővé teszi a klasszikus genetikát a kezdő és a haladó termesztők számára is. Mostmár a vetőmagok nagy tételben is elérhetők, így a termesztők egyszerre több ilyen gyorsan növekvő növényt nevelhetnek.
Válasszon magok száma
  • 100x
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Bubble Kush Automata: Egy örömteli és gyengéd testi high

A Bubble Kush Automatic a különböző genetikák olvasztótégelye, egy törzs, amely gondosan egyesíti az indica, a sativa és a ruderális tulajdonságokat. Ez a fajta a szülői törzsek legjobb tulajdonságait örökíti, ami vonzóvá teszi az eredeti klasszikusok rajongói számára
A Bubble Gum adja a fajta édes ízekben gazdag díjnyertes terpénprofilját. A legendás OG Kush a földes tónusokhoz és a súlyos indica hatásokhoz járul hozzá. Végül, a Royal Critical Automatic a gyors növekedést és az erőteljes genetikát biztosítja, amely a kezdők termesztőknek is egyszerűvé teszi a termesztést. Ezt a fajtát nagy mennyiségű vetőmagot felhasználva, nagy mennyiségben termesztve rövid idő alatt kiváló minőségű terményt kapunk.

A TERÁPIÁS HIGH: A BUBBLE KUSH AUTOMATIC HATÁSAI

A Bubble Kush Automatic indica domináns jellege azt jelenti, hogy a hatásai többnyire a testre irányulnak. A 16%-os THC érték lágy füstöt biztosít, amelyet a kezdők is tudnak kezelni és mérsékelten a napközbeni használatot is lehetővé teszi. Röviddel a virágok felizzítása és a füst belégzése után a felhasználók a feszesség, a feszültség oldódását tapasztalhatják. Potenciális terápiás hatása van a fájdalomra és a szorongásra, és mindössze néhány slukk elegendő ahhoz, hogy észrevehető hangulatjavulást eredményezzen. A legjobb, ha tartunk némi harapnivalót a közelben, amikor erre a fajtára rágyújtunk, mivel nem érdemes alábecsülni a rágcsák iránti vágy kiváltására való hajlamát.

KÖZEPES TERMÉS ÉS GYORS NÖVEKEDÉS: A BUBBLE KUSH AUTOMATIC TERMESZTÉSE

Egy olyan fajtához képest, amelynek az átlagos magassága 100 cm,a Bubble Kush Automatic termése jónak mondható. Azoknak a termesztőknek, akik nagy mennyiségű vetőmaggal dolgoznak, nem lesz okuk panaszra. A beltéri növények akár 400 g / m²-es termést is hozhatnak, és 70–100 cm magasra nőnek. A szabad földön vagy kültéri ágyásokban termesztett növények 170 g-ot teremnek növényenként és jól kihasználják a rendelkezésre álló helyet, azaz akár 140 cm magasra is megnőhetnek. A csírázás után 7-8 héttel a virágok készen állnak a feldolgozásra.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.