Diesel Automatic Magok Nagy Tételben

A Diesel Atomatic kis mérete, gyors növekedése és a kellemes high ideálissá teszi nagy mennyiségben történő termesztésre. Akár kisebb helyen is lenyűgöző terméshozam érhető el.
 5.00/5 (2) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Diesel Automatic ömlesztett vetőmagok: tiszta high és gyors növekedés

A Diesel Automatic a NYC Diesel és a Cannabis ruderalis genetika csúcspontja. Ezt a kalandos keresztezést azért végezték el, hogy a NYC Diesel gazdag, csípős ízeit és az agyi high-t egy automatikusan virágzó növény produkálja. A NYC Diesel egy olyan hibrid, amelyben meglehetősen egyenletesen oszlik meg a sativa és az indica genetika. Ezek az ízletes és erős genetikák eredetileg mexikói és afgán eredetű törzsekből származnak. A második felhasznált szülő törzs a Quick One, a Lowryder # 2 leszármazottja, amely hozzájárult a modern autovirágzó törzsek megalapozásához. Ez a nemesítési projekt nem csak a kezdők számára teszi elérhetőbbé és könnyebben termeszthetővé ezeket a genetikákat, de a rövidebb növekedési ciklus miatt az aromás és gyantás rügyek sokkal hamarabb szüretelhetők. A kis méret és a viszonylag nagy hozamok teszik a Diesel Automatic-ot olyan termékeny törzzsé, amelyet érdemes ömlesztett vetőmagokkal termeszteni

FÖLD ÍZEK ÉS TISZTA HIGH: A DÍZEL AUTOMATIC HATÁSAI

A Diesel Automatic kristályvirágait laboratóriumban elemezve, körülbelül 14% THC-szintet kaptak eredményül. Noha a veteránok, akik szeretik a magas THC-tartalmú virágokat hash olajba mártani, ezt valószínűleg túl szelídnek tartják, de kezdőknek és azoknak, akik enyhébb pszichoaktív hatást keresnek, ideális választás lehet. Ezenkívül ez a közepes erősség azt is lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy teljes mértékben élvezze a fajta egyedi tulajdonságait még egy teljes cigi, vagy néhány tál anyag elfogyasztása után is. Az erős sativa jelenlét olyan high-t okoz, amely mentálisan serkentő és kreatív, mégis tiszta és éber marad. A Diesel Automatic kellemes terpén-kombinációt is tartalmaz, amelyet a citrusfélék és a benzines jegyek határoznak meg - ezáltal a törzs meglehetősen összetett és étvágygerjesztő.

TITKOS ÉS TERMÉKENY: A DIESEL AUTOMATIC TERMESZTÉSE

A Diesel Automatic a növekedési ciklus teljes ideje alatt kedvező méretű marad, így jó választás lehet azoknak, akik teljes diszkréciót szeretnének a termesztésükkel kapcsolatban. A beltéri növények 40–70 cm magasra nőnek, és könnyen termeszthetők akár átalakított számítógépházakban, vödrökben vagy kisméretű termesztősátrakban. A kültéri növények kissé magasabbak, 60–110 cm magasra nőnek, és jól elvegyülnek a társnövények között. A termés szempontjából a beltéri növények akár 375 g / m²-t is teremhetnek, míg kültéren akár 110g/növény hozamot is kaphatunk. Nem is kell sokáig várni a füstölésre sem, mivel a Diesel Automatic mindössze 10 hét alatt eljut a vetőmagtól a betakarításig. Termesszen nagy tételben, töltse meg a szobáját ezzel a Diesel kiválósággal!

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 325 - 375 gr/m2
 • Termés kültéren: 60 - 110 gr/plant
 • Magasság beltéren: 40 - 70 cm
 • Magasság szabadtéren: 60 - 110 cm
 • Virágzási: 5 - 7 hetek
 • Szüreti hónapja: 10-12 hét a csírázás után
 • Genetikai háttér: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Típus: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Hatás: Erős felemelő hatás

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : SUPER Diesel
  Comment : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : Diesel
  Comment : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..