Royal Jack Automatic Magok Nagy Tételben

A Royal Jack Automatic átvette mindazt, amitől a Jack Herer annyira király és potens, és belezsúfolta ebbe, a könnyen termeszthető, erős, autovirágzó kannabis variánsba. A felemelő, "high" érzéstől kezdve, az ínycsiklandozó ízekig, egy az egyben olyan, mint a Jack, csak a pillanat tört része alatt. Ha imádod a Jack Herer-t, akkor a Royal Jack Automaticot is fogod - akár nagy tételben is!
 5.00/5 (1) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (1)

Royal Jack Automatic Magok Nagy Tételben: Egy gyors és megbízható legenda

A legendás aktivista, Jack Herer adta az ihletet a mi Royal Jack Automatic kannabisz magjainkhoz, melyek az autovirágzó variánsokat termesztők nagy kedvencévé váltak itt, a RQS-nél, ráadásul most már nagy tételben is megvásárolhatóak. A Jack Herer kannabisz variáns, és ruderalis genetikák kombinációjaként született meg a Royal Jack Automatic, mely magában hordozza mindazt, amit a szülein csak imádni lehet, és így az egész egy könnyen kezelhető, auto-variánsban öltött testet.

OLYAN ERŐS, MINT A NÉVADÓJA: A ROYAL JACK AUTOMATIC HATÁSÁRÓL

A Royal Jack Automatic ragaszkodik a fotoperiodikus névadójának sokak által szeretett hatásához. Az íz, és az aroma jellege kissé növényes, utánozhatatlanul csípős és egy kissé borsos az utóíze. Az érzés legalább annyira hatásos, felemelő és motiváló, mint amiről a Jack Herer is olyan híres. Ellenben nem csak az elmén fejti ki a hatását. Köszönhetően a Royal Jack Automatic felmenői közt megtalálható más variánsoknak, egy nyugtató, relaxáló, egész testet zsibbasztó érzést is nyújt a fogyasztójának. Ez aztán a kombó! Ehhez jön, hogy a Royal Jack Automatic-nak 16%-os THC-tartalma van, amit egy közepes mennyiségű CBD egészít ki. Ez pedig egész könnyen kontrollálhatóvá teszi a "high"-t, de azért van benne elég erő, hogy adjon egy igazi löketet azoknak, akik erre vágynak.

KICSI DE FENSÉGES: A ROYAL JACK AUTOMATIC TERMESZTÉSÉRŐL

Sokan úgy írják le a Royal Jack Automatic-ot, mint a Jack Herer miniatűr verziója, és valójában, ezek az emberek nem is állnak messze az igazságtól! A fő különbség csak annyi, hogy az autovirágzó genetikáinak köszönhetően, a Royal Jack Automatic-ot többször is termeszthetjük egy idényen belül, nagyjából akárhol.

Beltéren, ez a zömök kis növény megnő egész 80 cm-es magasságig, a magtól, a szüretig mindössze 9-10 hét alatt. Kis mérete ellenére, képes akár a 400g/m²-es termésre is - ami nem rossz egy autovirágzó variánstól!

Kültéren, a Royal Jack Automatic nem nő nagyobbra, mint beltéren, de sokkal valószínűbb, hogy eléri a 80 cm-es magasságot. A magtól a szüretig tartó, 9-10 hét alatt, kültéren, ideális körülmények között, kb. 120g/növény hozamunk is lehet.

Ha egy kis cannabis-történelemre vágynál, ami a cannabis közösség egy legendájának állít emléket, és még ráadásul nagy tételben is szeretnél venni belőle, jó ha tudod, hogy a Royal Jack Auto kannabisz magjainak nincs igazán vetélytársuk.

 • THC: 16%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 325 - 375 gr/m2
 • Termés kültéren: 60 - 110 gr/plant
 • Magasság beltéren: 40 - 80 cm
 • Magasság szabadtéren: 60 - 80 cm
 • Virágzási: 5 - 7 hetek
 • Szüreti hónapja: 10-12 hét a csírázás után
 • Genetikai háttér: Jack Herer x Ruderalis
 • Típus: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Hatás: Erős felemelő hatás

  By A. F. on 17/Oct/2019 :
  (5)

  Title : complimenti
  Comment : ottima qualità e servizio


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Michel | 2018-02-21 14:51:31

Las jack à granel .son todas feminidad as o vienen con machos?

Royal Queen Seeds Team

Todas nuestras semillas son feminizadas.

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..