Royal Cheese Automatic Magok Nagy Tételben

A Cheese fajták rendkívül népszerűek a kannabisz-ínyencek körében, mivel egyedi, savanykás ízük van, ami eléggé megkülönbözteti őket más kannabisz-variánsoktól. A Royal Queen Seeds bemutatja a Royal Cheese Auto-t, válaszként a könnyen termeszthető és egyedülállóan sajtos autovirágzó fajták utáni igényre. A magok most nagy tételben is kaphatók!
 5.00/5 (2) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Royal Cheese Auto Magok Nagy Tételben - Az Ikonikus Sajtos Variáns Auto Változatban

Annak ellenére, hogy a Cheese nevű variáns már három évtizede velünk van, mégis a mai napig az egyik legnépszerűbb fajtának számít a kannabisz ínyenceinek körében. Nem is csoda, hiszen nincs még egy olyan kannabisz-féle, ami ilyen egyedülálló ízzel és aromával rendelkezik. A Royal Queen Seeds fogta ezt, a híres variánst, és keresztezte a ruderalisszal, hogy így az pillanatok alatt megnőhessen! A Royal Cheese Auto-nak nem kell bújkálnia az ősei árnyékában, ő maga is épp elég zömök és produktív példány.

ELLAZÍTÓ, FELEMELŐ... ÉS MICSODA ÍZVILÁG: A ROYAL CHEESE AUTO HATÁSÁRÓL

A Royal Cheese Auto fénypontja mindenképpen a savanykás, földes jelleg, a sajtos és kissé csípős felhangok különleges keveréke, és ezek adták az eredeti Cheese legendás státuszát is. De, mindezek mellett, elképesztően be is lehet tépni tőle. A 15%-os THC-tartalmával erős, fizikai elernyedést eredményez, ami mindenképp relaxáló, de mindeközben felemelő érzés is ad, egy kis, boldogító eufórikus érzettel, ami gyönyörűen kiegyensúlyozza a test teljes ellazultságát. Hatását sokan rendkívül étvágykeltőnek is tartják, és tökéletes lehet nagyobb adagokban lefekvés előtt is.

KIS CSOMAGBAN, JÓKORA HOZAM: A ROYAL CHEESE AUTO TERMESZTÉSÉRŐL

A Royal Cheese Auto beltéren ritkán nő meg nagyobbra, mint egy méter, tehát a növény bárhol simán elfér. Ha kültéren termesztjük, akkor sem lesz sokkal magasabb, így kiváló választás lehet teraszon, vagy erkélyen való termesztésre. Kis barátunk nem lopja a napot a termelés területén sem. Beltéren, megfelelő körülmények között tartva, akár 475 g/m²-re is számíthatsz, kint pedig, kb. 210 grammra, növényenként. Mindez persze, rekord idő alatt: a szüret ideje már alig 10 héttel azután eljön, hogy a magjaid kicsíráztak. Ha a Cheese legjobb tulajdonságait keresed, de könnyebb kiszerelésben, akkor szerezz be most a Royal Cheese Auto-ból nagy tételben!

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 425 - 475 gr/m2
 • Termés kültéren: 160 - 210 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 60 - 120 cm
 • Virágzási: 5 - 7 hetek
 • Szüreti hónapja: 10-12 hét a csírázás után
 • Genetikai háttér: Cheese x Royal Critical x Ruderalis
 • Típus: Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
 • Hatás: Fizikai

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Very good seeds, good quality

  By T. S. on 17/May/2017 :
  (5)

  Title : Cheese
  Comment : Fast shiping. Five seeds it were not germinate. Ten seeds had not come from earth yet, but all the others were.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..