Amnesia Haze Auto Magok Nagy Tételben

Az Amnesia Haze egy igazi sativa klasszikus, amit a kannabisz-kedvelők eléggé imádnak annak fantasztikus elmecsavaró hatása és citrusos íze miatt. Az Amnesia Haze Auto-ban érezhető marad az összes megszokott szuper íz és hatás, de sokkal gyorsabban és kevésbé magasra nő meg - tehát tökéletes a beltéri termesztéshez! Magok most nagy tételben is megvásárolhatóak.
 5.00/5 (5) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 375.00
€ 375.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (5)

Amnesia Haze Auto Magok Nagy Tételben: Egy Autovirágzó Sativa-Klasszikus

Az Amnesia Haze Hollandiából származik, ahol először a 90-es években sikerült kitenyészteni ezt a fajtát. A mai napig az egyik legkedveltebb variáns a hozzáértők között, mivel kiváló érzést nyújt, és imádnivaló az íze is. A variáns termesztése viszont már egy másik történet, mivel a fotoperiodikus variáns 12+ hetet is igénybe vehet a virágzásához, továbbá elég magassá, és ormótlanná tud válni. Az Amnesia Haze Auto szédületesen könnyűvé teszi a termesztést - még a kevésbé tapasztalt kertészek számára is.

EGY SATIVA-LEGENDA: AZ AMNESIA HAZE AUTO HATÁSÁRÓL

Legalább két oka is van annak (valószínűleg több), hogy a kannabisz-kedvelők miért imádnak Amnesia Haze-t pöfékelni: az euforikus sativa-hatása, ami olyannyira boldogító, mint amennyire energetikus, és az íze miatt, mely a frissítő citrusos aromát keveri a durva, növényes felhangokkal. Az Amnesia Haze Auto ugyanazt a betépést tudja Neked nyújtani, valamint ízében is ugyanúgy csípős-citrusos, mint az eredeti. Az elképesztő elmecsavaró hatása miatt, az Amnesia Haze Auto-t fantasztikus "nappali" cigiként is fogyasztani, mivel minden egyes elfoglaltság sokkal kedvelhetőbbé válik majd tőle, és motivációval és kreativitással lát majd el. És arra is kiváló, hogy másokkal oszd meg!

EGY KEVÉS IGÉNYŰ, DE GYORSAN MEGNÖVŐ SATIVA: AZ AMNESIA HAZE AUTO TERMESZTÉSÉRŐL

Nagyobb, fotoperiódikus nővérkéjével szemben, az Amnesia Haze Auto sokkal gyorsabb növekedésre képes. A teljes életciklusa csupán 80-85 nap, ami azt jelenti, hogy a termesztőknek alkalmuk nyílik arra, hogy sokkal-sokkal hamarabb elő tudják készíteni a szüreti zsákokat. Az Amnesia Haze Auto egy másik előnye, hogy nem nő meg olyan magasra, mint az eredeti. Beltéren, általában csupán 50-100 cm-es marad, ami egy kisebb, vagy közepes méretű sátorba simán befér. Ilyen körülmények között akár 400g/m²-re is számíthatsz, kültéren pedig akár 180g-ra is, növényenként. Nincs sok minden amit a termesztéséről tudni kell, talán csak annyit, hogy érzékeny a túltápozásra, szóval a kevesebb, ebben az esetben, több. Ha mindig is egy legendás sativa-variáns termesztésére vágytál, akkor csekkold le az Amnesia Haze Auto magokat, melyeket most nagy tételben is meg tudsz venni. Termeszd ezt az ikonikus kannabiszt egész évben!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 350 - 400 gr/m2
 • Termés kültéren: 130 - 180 gr/plant
 • Magasság beltéren: 50 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 100 - 120 cm
 • Virágzási: 5 - 7 hetek
 • Szüreti hónapja: 10-12 hét a csírázás után
 • Genetikai háttér: Amnesia x Ruderalis
 • Típus: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Nice seeds
  Comment : Good seeds, 98 percent of the seeds sprout

  By S. V. on 24/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Strong and good taste

  By D. K. on 25/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Top!
  Comment : Had er 100 besteld en kreeg er 110Paar geprobeerd en ontspruite allemaal??Mooi verpakt en discreetAl om al Top??

  By N. V. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Tried this
  Comment : Purchased bulk seeds, to try how it will be. Waiting for germination

  By B. B. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Bulk seeds
  Comment : Seems to be bether that regular purchases


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..