Royal Haze Automatic Magok Nagy Tételben

A Royal Haze Automatic egy gyorsan növő automata, amely nagyméretű, gyantás virágokat ad finom gyümölcsös aromával. A 15%-os THC tartalom telt és termékeny high-t nyújt. Termesszen nagy mennyiségű vetőmaggal, hogy mindig legyen saját titkos készlete.
Magok száma:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Royal Haze Automatic vetőmagok nagy tételben: Gyors növekedés és gyümölcsös ízek

A Royal Haze Automatic megbízható és robusztus kannabisz törzs, amelynek hozamai jóval meghaladják a várakozásokat. Egy ambiciózus projekt eredménye, amely a Haze és Skunk hibrideket az automatikus virágzás világába vitte. A fajta lenyűgöző és gazdag genetikai vonala hozzájárul komplex ízéhez és a felemelő high-hoz. Szülei az impozáns Amnesia Haze és a Skunk, fékezhetetlen párost alkotnak. Ezt tovább nemesítették a ruderalis genetikával, hogy biztosítsák a Royal Haze Automatic edzettségét és az automatikus virágzást. Nagy tételben történő termesztésre kiváló, gyors növekedési ciklusa és lenyűgöző terméseredményei miatt. Soha nem fog kifogyni belőle!

EUFÓRIA ÉS HANGULATJAVÍTÁS: A ROYAL HAZE AUTOMATIC HATÁSAI

Az Amnesia Haze, a Skunk és a ruderalis genetika kombinációja sativa-domináns genetikai profilt eredményez. A Royal Haze Automatic virágainak THC-értéke körülbelül 15% körül mozog, emellett közepes mennyiségű CBD-t tartalmaznak. Ezek az összetevők kifinomult, világos és meglehetősen élvezetes pszichoaktív hatásokat generálnak. Néhány slukk egy jointból vagy egy izmos szívás a bongból gyors hatásokat eredményez, amelyek boldogságot és eufóriát idéznek elő. Ez az a fajta, amelyet jó körbeadni a barátok között, ha vicces beszélgetésekre és jóízű nevetésre vágyik

A Royal Haze Automatic terpénprofilja citrusfélék, gyümölcsök és gyógynövények illatát, ízét nyújtja.

GYORS NÖVÉNYEK HATALMAS VIRÁGOKKAL: A ROYAL HAZE AUTOMATIC TERMESZTÉSE

A Royal Haze Automatic ruderalis genetikája azt sugallja, hogy a növény meglehetősen kicsi marad, közel a földhöz. Ez az állítás a beltéri növényekre igaz, amelyek csúcsa 85 cm magasan található; a szabadtéri növények azonban meglepően magasra, 150 cm-re is megnőhetnek. A Royal Haze Automatic magas és keskeny virágokat növeszt, amelyeket csillogó trichomok díszítenek. A beltéri növények akár 350 g / m² hozamot is eredményezhetnek, a szabadban termesztettről pedig növényenként 130–180 grammot tudnak szüretelni. A Royal Haze Automatic-kal gyorsan eljuthat a betakarításig - a vetőmagtól teljes termésig mindössze 10 hét szükséges.

 • THC: 15%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 300 - 350 gr/m2
 • Termés kültéren: 130 - 180 gr/plant
 • Magasság beltéren: 65 - 85 cm
 • Magasság szabadtéren: 120 - 150 cm
 • Virágzási: 5 - 7 hetek
 • Szüreti hónapja: 10-12 hét a csírázás után
 • Genetikai háttér: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
 • Típus: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..