Quick One Magok Nagy Tételben

Első megjelenésekor a Quick One volt a világ egyik leggyorsabban virágzó törzse. Noha manapság létezhetnek gyorsabb fajták, a Quick One továbbra is legenda a füvek világában. Kevés helyet foglal el, tisztességes hozamot ad, kellemes ízű és pihentető indica high-jal örvendezteti meg. Itt szerezheti be a Quick One kannabiszmagokat ömlesztve!
 5.00/5 (3) Írja meg a véleményét
Magok száma:
100x
€ 225.00
€ 225.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Quick One vetőmagok nagy tételben: kiállja az idő próbáját

A Quick One alapja a legelső automatikusan virágzó fajta, a legendás Lowryder - egészen pontosan a Northern Lights, a Williams Wonder és a ruderalis keresztezése. Az egy dolog, hogy a leggyorsabb autovirágzók között van világon- a Quick One ma is a sebesség bajnoka - de az alacsony karbantartási igényű termesztésekben is nagyszerűen szerepel - akár beltéren, akár a szabadban.

LÁGY, MÉGIS HATÉKONY NYUGTATÓ: A QUICK ONE HATÁSAI

A Quick One egy indica domináns (60% indica) automatikus virágzású fajta, amely körülbelül 13% THC-t és nagyon kevés CBD-t tartalmaz. Ez az erősség lehetővé teszi, hogy a hatása rendkívül kellemes legyen, amit nyugtató testi high és enyhe eufória jellemez. Ő egy tökéletes éjszakai füstölnivaló - valószínűleg pont a megfelelő fajta azoknak, akik szeretik ha nem túl erős a kannabiszuk. Enyhe íze frissítő, a gyógynövény- és citrusjegyek nagyon élvezetes dohányzási élményt nyújtanak.

KICSI, GYORS, EGYSZERŰ: A QUICK ONE TERMESZTÉSE

Odabent a Quick One nem haladja meg az 50–60cm magasságot, azaz bárhol, még a kisebb méretű sátrakban is elfér. Ha a szabadban ülteti el a magjait, magassága ott sem lesz több, mint egy méter. Kiválóan alkalmas titkos szabadtéri termesztésre vagy az erkélyen napos helyre! Mivel automatikusan virágzik, nem kell aggódnia a fényciklusok miatt, és elég, ha egyszerűen 18–24 órás fény alatt hagyja. Ha helyesen kezeli (ami nem lesz nehéz, mivel nagyon kevés gondoskodást igényel), akkor odaben 325g/m² termésre számíthat, kültéren pedig 150g-ot hoz növényenként. Életciklusa rendkívül rövid - 8 hét a magvetéstől a betakarításig. Szeretne stabil indica rügyeket termeszteni, de nem szeretne túl sokáig várni az aratásra? A Quick One lesz a jó választás.

 • THC: 13%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 275 - 325 gr/m2
 • Termés kültéren: 100 - 150 gr/plant
 • Magasság beltéren: 50 - 60 cm
 • Magasság szabadtéren: 60 - 100 cm
 • Virágzási: 5 - 6 hetek
 • Szüreti hónapja: rügyezés után 8-9 héttel
 • Genetikai háttér: Strong Indica x Ruderalis
 • Típus: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Hatás: Fizikai

  By J. M. on 15/Mar/2019 :
  (5)

  Title : What is says on the tin.
  Comment : Super speedy plants! Strong and healthy.

  By S. P. on 23/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Awesome !
  Comment : Ordered 100 seeds and came 110 ! Awesome as always


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..