Blue Cheese Automatic Magok Nagy Tételben

A Blue Cheese Automatic a két legsikeresebb utóízt, illatot és betépést gyúrja egybe. Hasznád ki ezt a nagyszerű alkalmat, és vegyél most nagyobb tételben.
Magok száma:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer és Bitcoin

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

A Blueberry Automatic és a Cheese Automatic ezen díjnyertes keresztezésének előállítása 5 évig tartott. A végeredmény viszont egy, az ízeket és az illatokat elképesztő mértékben megkavaró, de könnyen termeszthető és feminizált mag lett, méghozzá nagy mennyiségben.

ROYAL QUEEN SEEDS BLUE CHEESE AUTOMATIC NAGY TÉTELBEN

Az autoflowering, vagy autovirágzó fajták rengeteget értek az elmúlt éven folyamán. Szigorúan folytak a kísérletezgetéseink és néha sikerült egy-egy bajnokot avatnunk. Ez a variáns, az agy-ernyesztő Blueberry, és a markáns szagú Cheese tenyésztéséből születetett, így mindenképp egy regényszerű, elbeszéléshez hasonló élményre számíts majd.

A Blue Cheese nagy tételben kapható szériája tökéletes választás lehet egy folyton termesztő kertész számára. Csak folyamatosan pottyantsd a magokat a földjükbe, úgy időzítve, hogy minden második héten szüretelhess is egyet. Így munkálkodva, egy erőteljes hozamra tehetsz majd szert, ami összehasonlítva, sokkal jobb eredményeket produkál, mint a hagyományos, “magról-szüretig” ciklus alkalmazása.

A BLUE CHEESE TERMESZTÉSE

A fotoperiodikus társaiktól különbözően, ezek, az autoflowering variánsok kevesebb igényt támasztanak a termesztővel szemben. Beltéren egyértelműen elérhetsz 325-375g/m²-ot is, de kültéren akár kb. 60-110g/növény hozamra is számíthatsz, még a kellemetlenebb éghajlatokon is.

Ez a növény, össz-vissz. 10 hét alatt teljesen be is érik, így tökéletes alanya lehet a kültéri gerilla-ültetvényeknek, akár még a sokkal nagyobb kihívást jelentő tájakon is. Ezek a magok nem fognak oly nagyon bánkódni a különösebben hideg, vagy rövidebb napok miatt. Még egy rövidebb nyár alatt is képesek lehetünk elérni a teljes potenciált, és a növény elegendő, vastag és tömött, gyantától ragacsos bugázatot tud nyújtani.

AZ ÍZE, SZAGA ÉS HATÁSA

Felmenőihez híven, itt is az édes, és a savanyú, a gyümölcsös és a szájadat összehúzó érzetek, tökéletes egyensúlyát fogod érezni. Természetesen az áfonya szerű íz halványan szintén ott lesz, társával, egy tipikus, sajtos bukéval. De vigyázz vele! Ahogy lecsippentesz belőle egy darabot, hogy tekerj egy jointot, a szaga bejárja majd az egész szobát, a plafontól a padlóig. A durva, skunk szag, egyértelműen az old-school kenderek illatát idézi fel, de ugyanakkor a csípős, és krémes mellékzöngével, mely az újabb fenotípusok eredménye.

Magát, a hatást meg, alapvetően egy sativa-indica mixként lehet csak leírni. De mindent összevetve, ez egy kiválóan sokoldalú növény. Egyrészt egy felemelő, kreatív löketet ad, és folyamatosan fenntart egy tiszta, elmére ható érzést anélkül, hogy az érzékeidet túlterhelné. Ugyanakkor, egy teljes testre ható vibrálást is érezhetsz, de a fotelbe ragasztó, erőteljes indica-kban gyakran jelenlevő jellemzők nélkül. A testi elernyedésről gyakran csak úgy nyilatkoznak, hogy olyan, mint ha csak egy kellemes, teljes testmasszázson mennél keresztül.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Termés beltéren: 325 - 375 gr/m2
 • Termés kültéren: 60 - 110 gr/plant
 • Magasság beltéren: 40 - 70 cm
 • Magasság szabadtéren: 60 - 110 cm
 • Virágzási: 6 - 8 hetek
 • Szüreti hónapja: 9-10 hét a csírázás után
 • Genetikai háttér: Blueberry x Cheese x Ruderalis
 • Típus: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Édes, Zamatos
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.