Lemon Shining Silver Haze ömlesztett magok

A Lemon Shining Silver Haze egy díjnyertes sativa friss és édes citrus ízzel nagy hatékonysággal. Nagyszerű, energikus és felemelő high - ez teszi annyira kedveltté a kannabisz rajongók között. Vásároljon ömlesztve, hogy újra és újra élvezhesse a boldogságot.
 5.00/5 (1) Write a review
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (1)

Lemon Shining Silver Haze ömlesztett magok: Két klasszikus sativa együtt, harmóniában

LEMON SHINING SILVER HAZE: AMIKOR KÉT NAGYSZERŰ SATIVA TALÁLKOZIK

A Lemon Shining Silver Haze a Royal Queen Seedstől látványos eredménye annak, amikor két nagyszerű sativát keresztezünk. Mind a Lemon Skunk, mind az Amnesia Haze hozzájárul ahhoz, hogy ez a fajta is sajátos, ínycsiklandó ízű legyen. A két fajta keresztezésével nemcsak finom, de nagyon erős, 25% THC-t tartalmazó füstölnivaló is született.

NAGYSZERŰ TERMÉSEK BELTÉREN ÉS KÜLTÉREN IS

A Lemon Shining Silver Hazet beltéren és szabadban is lehet termeszteni. Lévén, hogy ő egy sativa, a maga 8-9 hetes virágzási idejével meglehetősen rövidre szabja a szüretre várakozás idejét. Bent a házban a hozam körülbelül 425-475 g/m² körül várható. Kültéren, megfelelő körülmények között 450-500 g termés várható növényenként, néhány termelő pedig már 1000 g/növény-es termésről is beszámolt, természetesen optimális feltételek és gondoskodás mellett. A növény beltérben 80-140 cm-es magasságúra, szabadban pedig 130-170 cm magasságúra nő meg.

LEMON SHINING SILVER HAZE: SEMMIHEZ NEM HASONLÍTHATÓ FÜSTÖLÉS

A Lemon Shining Silver Haze egyik kiemelkedő tulajdonsága a boldogító hatás. Energikus, felemelő és motiváló sativa agyi high. Szüksége van új inspirációra vagy egy kis lendületre délután? Már néhány slukk is sokat segít a hatékony munkavégzésében! Eufórikus hatása és az ezzel járó optimizmus tovább tart majd, mint várja. Két-három óra elteltével aztán a high utat ad egy nyugodtabb, de még mindig kellően energikus érzésnek. Ez teszi a Lemon Shining Silver Haze-t fantasztikusan alkalmassá napközbeni füstölésre, és tökéletessé arra is, hogy megossza a barátaival, ha együtt akarják jól érezni magukat!

A Lemon Shining Silver Haze nagyszerű aromája és íze tökéletesen illeszkedik a hatásához. Erős citrus illatával remekül kiegészíti a savanykás, nedves, jellegzetes árnyalatokat. Friss, édes és szuper ízletes különösen alkalmas vaporizátorhoz.

A Lemon Shining Silver Haze a Royal Queen Seedstől mindent tartalmaz egyszerre. Szenzációs high, frissítő citrus íz és szuper terméshozam - ez a fajta egyszerűen az ön számára is nélkülözhetetlen!

   

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Arrivées dans les temps.
  Comment : 2 sur 100 sont plus là, pour les 98 autres tout se passe bien et j'ai les boutures à l'œil.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Paul | 2018-09-20 14:27:57

Are the lemon haze bulk femanized??

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ