Royal Domina Magok Nagy Tételben

A Royal Domina egy 85%-ban indica-domináns hibrid, ami minden indica-kedvelőt a sajátos és különleges világába varázsol majd. A Black Domina-nak és a Kalijah-nak ez a keresztezése az a fajta buga, ami az álmaidban is mindig a kertedben nőtt. Vásárolj belőle most, nagy tételben, hogy sose fogyj ki ebből az elképesztő variánsból. Minden csomag 100 magot tartalmaz.
Magok száma:
100x
€ 350.00
€ 350.00 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Royal Domina Bulk Seeds: Egzotikus, gyümölcsös és erőteljes

A Royal Domina az egyik legegzotikusabb variánsunk. A Black Domina és a Kalijah keresztezése egy olyan kislányt szült, ami különösen aromás és erős hatású bugákat produkál, amik egy békés, ellazító helyre tartó, hosszú utazásra hívnak majd el.

Íme egy másik, az indica-domináns fajtáinkból, a Royal Domina, aminél nincs is tökéletesebb variáns, egy beltéri termesztés során. Méretét tekintve eléggé a kezelhető kategóriában mozog (kb. 90-130 cm méretesre nő) egy ponton gyorsan alakul át erős, tömött kis bokrokká. Mindamellett, ez a variáns kiválóan teljesít kültéri körülmények között is, mivel nagyobb szüretet érhetünk el vele növényenként; már amennyiben a növekedésükhöz a rengeteg napfényt, avizet és a kicsivel nagyobb teret biztosítani tudjuk nekik .

A ROYAL DOMINA HATÁSA ÉS ÍZE

Mint minden, valamire való indica, a Royal Domina is erős, az egész testre ható érzést produkál. Számíts egy jó, mély, fizikális relaxációra, egy alapvetően tiszta elmével párosítva. Erőteljes hatását tekintve talán a legjobb, ha ezt a fajtát esti, vagy éjjeli keretek között használod, netalán olyankor, ha tényleg csak hátradőlnél, és lazítál. Az olyan gyógyászati felhasználók, akik valami elernyesztő hatású variánst keresnek, hogy kicsit lefaragjanak a stresszből, vagy a fizikai fájdalmaikból, tán hatásosnak találják majd a Royal Domina erős, egész testre ható erejét.

A növény ízei és aromái meglehetősen összetettek. A Royal Domina-nak van egy erős, durva bukéja, egy alig észrevehető, halvány, de mindenképpen érezhető, édes és citrusos felhanggal. Mindenképp vedd fontolóra ennek a fajtának a vaporizálását, hogy ezzel is megóvhasd annak törékeny kis terpénjeit, és hogy még jobban élvezhesd a fű ízharmóniáját.

TERMESZTÉSI RÉSZLETEK

Ha Royal Domina termesztésébe kezdesz, mindenképp biztosíts sok-sok fényt, meleg környezetet és bő légáramlást, hogy ezzel is meg tudj előzni bármiféle penészedést, vagy gyökérrothadást. Amennyiben kültéren termesztenél, mi egy rendkívül napos hely mellett tennénk le a voksunkat, ahol nem csak hogy elég szellő is éri, de van is elég helye ahhoz, hogy szétterpeszkedve növekedhessen.

A Royal Domina általában 7-8 héten belül készen áll a szüretre. Ezen a ponton már bugáktól díszes az egész bokor, amik súlya könnyen elérheti az 575g/m²-t is beltéren, vagy pedig a szabadban, egészen a 600g/növény méretű hozamot is. Ahogy leszüretelted a virágaidat, hagyj elég időt azoknak, hogy érésük beteljesedjen, így amikorra elkészülnek, gond nélkül élvezni tudjad az egyik legkülönlegesebb kendert, ami az európai piacot valaha is elérte.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories