Chocolate Haze

 4.5/5 (44) Write a review
€ 23.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
A csoki kedvelők számára a Chocolate Haze meglepően elbűvölő variáns lehet, főleg az íze miatt. A Chocolope variánsnak egy fenotípusáról van szó, amelynek boldogságos a hatása - a fogyasztóban felemelő, fényes, ragyogó érzést kelt. Ez egy egyedi típus, amelynek 8-10 hét virágzás után kezelésre kész a termése.

Ez az ízletes genetikai csoda úgy lett kifejlesztve, hogy nagyra nőjön és korán érjen. Rendkívül egyszerű és gyors a termesztése. Ennek a variánsnak az alapja a thai OG Chocolate típus, amely aztán a nagyszerű Cannalope Haze-zel lett keresztezve. A Chocolate Haze-nek nem túl jó a penészellenálló képessége, tehát érdemes erre odafigyelni a növekedése kezdeti stádiumában. Ezek a magok garantáltan feminizáltak, tehát nem lesznek belőlük termés nélküli hímek. A növények nagy és erős szüretet biztosítanak.

Ezt a variánst délután a legjobb fogyasztani. A hatása tiszta és szellemi. Szívás után 1-2 órán keresztül tart euforikus hatása, ezután pedig ébernek és tudatosnak érzi magát a fogyasztó. Egyedüli felhasználás során inspiráció és intellektuális kérdések merülhetnek fel az emberben. A Haze variánsokat gyakran sorolják a legerősebb füvek közé.

A Chocolate Haze gyógyhatással is bír. Krónikus depresszióban szenvedőknek ajánlják, mivel felemelő és vidító hatása van, de a depresszión kívül sok más egészségügyi problémával szenvedőknek is támogatást nyújthat. Gyakori használata sokat segíthet ízületi fájdalmakkal/gyulladásokkal, stresszel, migrénnel, vagy ADD / ADHD-val küszködőkön.

Mivel ennek a növénynek Thaiföldről származik a genetikai gyökere, ezért rövid idő alatt kezd virágozni. A Chocolate Haze Hydro és talajban való termesztéshez is alkalmas, de ültetés előtt gondoljunk arra, hogy ezekből a magokból nagy növények lesznek, és adjunk nekik elegendő helyet. Nemcsak virágainak a hatása, hanem az egész növénynek a kinézete is elképesztő. Minden irányban növekszik, és ezzel gyorsan elfoglalja a termesztőterületet.

A Chocolate Haze sativa domináns, Haze családba tartozó variáns, amely 95 százalék sativa és 5 százalék indica. A Haze típusokat eredetileg Kaliforniában kezdték el tenyészteni az 1970-es években. Később átkerültek Amszterdamba, ahol az egész világban népszerűvé tették. A Chocolate Haze-nek akár 20 százalékos lehet a THC tartalma, ezért a hatása még a gyakori szmókerek számára is igencsak erős lehet.

A tapasztalt kertészek kültéri körülmények között körülbelül 450-500 g szárított termésre számíthatnak növényenként. Ez egy ellenálló növény, ezért könnyen termeszthető. Október és November között szokott megérni az aratásra. Mivel ez a típus hatalmasra megnő, ezért nem ajánljuk beltéri termesztéshez. Tapasztalt kertészeknek ajánljuk a legjobban, mert szerencsés gyorsan észrevenni az esetleges fertőzéseket vagy penészesedéseket. Beltéren 160 cm-esre nő meg, de kültéren elérheti a 200 cm magasságot is.

A Chocolate Haze füstje gyümölcsös, lágy, és könnyed, ebből emelkedik ki az erős, csokis íze. Az aromája sokáig a levegőben marad. Egyes fogyasztók szerint a lágy csokis füstje visszahozza az 1980-as évek nosztalgiáját.

 • THC: 20%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 475 - 525 gr/m2
 • Hozam kültéren: 450 - 500 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság kültéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónap: Október vége
 • Genetikai háttér: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Típus: Sa 95% In 5% Ru 0%
 • Hatás: Nagyon betépve
 • Climate: Warm
   

  By C. P. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Really really nice

  By G. D. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Massive Yields Amazing Smell and Flavour
  Comment : The colas on theres are gigantic. They grow fine in doors and no mold issues.

  By P. M. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By S. L. on 04/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Try it
  Comment : One of the best which I had grown, nice smell, very good yields (Indoor, Hydro - DWC)

  By G. P. on 31/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : top produit

  By D. C. on 30/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Superbe plante
  Comment : Cadeau de RQS. Obligé de palisser car elle devient vraiment grande^^ plante magnifique qui se développe très bien et vite. 2eme semaines de Flo et ça bourgeonne dans tous les sens :-) Je recommande, mais faut de la place ou bien palisser... Vivement la récolte :-D

  By M. M. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : 3 graines gratuites 3 ont germer !! Attention cette plante devient grande ! Cultivateur un minimum avertit recommandé !

  By C. S. on 15/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Unstoppable Growth
  Comment : Super quick germination and very fast growth.

  By M. C. on 07/Mar/2017 :
  (5)

  Title : 4 and a half per plant
  Comment : Yeild loads and tasty

  By S. F. on 06/Mar/2017 :
  (4)

  Title : choco love
  Comment : a parte nel primo mese di crescita che può andare incontro a problemi di muffa, ma poi dopo questa pianta diventa un gigante e cresce sana e robusta . ha bisogno di molto nutrimento in tutte le fasi di crescita, quindi il tempo speso verrà ripagato con ottime produzioni e ottime qualità.

  By P. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By S. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By C. G. on 13/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Best plant on RQS
  Comment : For me this is the best "Haze" plant

  By A. C. on 01/Feb/2017 :
  (5)

  Title : A winner in my garden.
  Comment : This seed was a gift with the last order - in 110 days from beginning to end I harvested one of the most beautiful plants. Thank you Royal Queen.

  By B. M. on 02/Jan/2017 :
  (5)

  Title : En cours
  Comment : Graines offertes par le site : Germination 3/3 les plantes sont en place depuis 2semaines tout va bien je deposerai un bilan à la fin du cycle ;)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.