Critical Kush

A cannabis termesztés világában a hibridek olyan variánsok, amelyek két különböző típus legjobb tulajdonságait ötvözik. A világ legnépszerűbb variánsai közé számos hibrid típus tartozik. A Critical Kush a hibrid csoport része. Ez a variáns a Critical Mass-nek és az OG Kush-nak a keresztezése. Magas a THC tartalma és gazdag ízvilággal rendelkezik a nagyszerű élmény biztosítása érdekében.
 4.5/5 (64) Write a review
€ 21.50 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

Ez a kush keverék indica domináns variáns, amely közepes magasságúra nő meg, ezért ideális növény limitált termesztőterületeken való termesztéshez. A méretéhez képest nagyszerű hozama van, négyzetméterenként átlagosan 500-550 g-ot biztosít. A nagy hozama annak köszönhető, hogy sok virága van a növényeknek, ez pedig sok bugát jelent. Ez egy gyors típus, a virágzási ideje nagyjából 55-60 nap.

A Royal Queen Seeds Critical Kush magjaiból olyan növények lesznek, amiknek a hatása nagyszerű a relaxáláshoz. A magas THC tartalma miatt a testet és az agyat is nyugtatja, közben enyhíti a stresszt és a fájdalmat. A Critical Kush annyira nem erős, hogy hosszabb időre használhatatlanná tegye a fogyasztót. Helyette enyhíti a feszültséget és a stresszt, közben nem veszi el az ember életerejét, ezért nem lesz probléma a napi teendők elvégzésével. Lefekvés előtt is ajánlott a fogyasztása, segíti az egész éjszakás pihentető alvást.

A kellemes, de nem annyira erős hatása mellett a Critical Kush-nak nak az íze is nagyszerű. Különleges földes füstje van, ezt fűszeres, aromás tónusok kísérik. Vannak variánsok, amik egyszerűen túl pézsmaszagúak ahhoz, hogy kellemes füstöt biztosítsanak, azonban ennek a típusnak az íze tökéletes keveréke az erősnek és az enyhébb sokrétűségnek. Élmény belőle szívni.

Ha érdekelt abban, hogy kipróbálja ezt az izgalmas hibridet, vásároljon Critical Kush magokat közvetlenül a Royal Queen Seeds-től. Ez a hibrid nagy mértékben különbözik a többi kush hibridtől. Miközben erős, kielégítő hatással bír, nem láncol a kanapéhoz a délután hátramaradó részében. Ezen kívül gazdag, ízes, aromás füstje van, amely egyszerre enyhe és erős. A közepes méretének és a nagy hozamának köszönhetően ideális variáns azoknak a kertészeknek, akiknek nincsen nagy termesztőterületük, vagy beltéren termelnek és minél több termést ki szeretnének hozni a rendelkezésre álló helyen.

Tehát ha új, élvezetes füsttel rendelkező, kielégítő és hosszan tartó hatással bíró variánst keres, vagy egyszerűen növelni szeretné a hozamát, ezt a hibridet ajánljuk. A Royal Queen Seeds jó áron biztosítja a magjait. Kezdje el a termesztést ezzel a nagyszerű kush-sal, mert nagy mennyíségű, jó minőségű, magas THC tartalmú hozamot biztosít!

 • THC: 20%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 100 - 140 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Critical x OG Kush
 • Típus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Hatás: Durva betépés, hosszan tartó és test lazító hatás
 • Climate: Cold
   

  By J. B. on 19/Jun/2017 :
  (5)

  Title : trés bonne variété
  Comment : pousse très bien promet un bon rendement

  By K. C. on 02/Jun/2017 :
  (5)

  Title : 100% Germination, plante robuste & floraison rapide
  Comment : 4 graines sur 4 germée, croissance rapide et plantes vigoureuses, donné 4 set de croissance & prête a récoltée en 63 jours de flo (63 jrs de 12/12) récolté 160g sec avec 210w LED consommation réel, aucune carences à déplorer => Je la referai prochainement variété à recommandé vivement ! Merci RQS !

  By J. K. on 08/May/2017 :
  (4)

  Title : Fabulous
  Comment : Would buy again.

  By M. G. on 24/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Critical Kush
  Comment : 3 Samen bestellt, alle sind gekeimt und machen nach 14 Tagen schon einen guten Eindruck. Mehr Infos nach der Ernte.

  By D. F. on 11/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Great Seeds, Exellent plants
  Comment : Growing outdoor this is the perfect plant, not veri tall, very good bud to leaf ratio eand a sweet fruity flavor. Thanks RQS :)

  By F. B. on 11/Apr/2017 :
  (5)

  Title : elle est top
  Comment : elle est vraiment puissant et tres bonne recolte!

  By G. U. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Eccellente
  Comment : Avuta in regalo da royalqueen alla indica sativa trade, l'ho messa in una grow di 1mq insieme a 3 diverse varietà, la critical kush mi ha dato la strabiliante resa di 110 gr, una sola pianta in scrog, in tre mesi e 10 giorni! Non è vero che è leggera, fa anche dormire, la botta c'è ed è anche forte, ma la contieni, mantiene tranquilli e si affronta una conversazione, dura a lungo, fa gemme dure e brucia bene e non fa tossire. È diventata la mia preferita, la prossima volta semino solo questa!

  By M. L. on 21/Feb/2017 :
  (5)

  Title : very good
  Comment : Diy box 0,5m2, organic compost soil, 180w CFL, 8 week veg, 12 weeks flower with lst= 35-40g dry for me! The high is just as the description. Perfect!

  By M. S. on 20/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Very nice!
  Comment : Sweet fruity flavor notes. Easy to maintain. Big yield. Perfect intense long lasting high

  By D. W. on 15/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Great seeds , excellent result
  Comment : I ordered 20 Critical Kush Seeds, Delivery was quick and the seeds in prefect condition. Out of the 20 seeds I god 18 perfect plants with nice buds and the "flavor" I was expecting. I grow inside and had no problems at any stage of the grow. I have no problem giving this a 5 star rating.

  By L. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By V. B. on 19/Dec/2016 :
  (5)

  Title : critical kush
  Comment : superbe beuh puissante et bon gout

  By D. P. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : my favorite strain
  Comment : I growing outdoor in East Czech under mountain I have nice plant with very tasty sweet aroma and very good energy psychedelic high

  By I. L. on 25/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Gute Sorte
  Comment : empfehlenswert

  By M. A. on 18/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : Tasty. Nice dense buds low leaf to bud ratio. doesnt put me to sleep, but gets me nice and high.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.