Critical Kush

A cannabis termesztés világában a hibridek olyan variánsok, amelyek két különböző típus legjobb tulajdonságait ötvözik. A világ legnépszerűbb variánsai közé számos hibrid típus tartozik. A Critical Kush a hibrid csoport része. Ez a variáns a Critical Mass-nek és az OG Kush-nak a keresztezése. Magas a THC tartalma és gazdag ízvilággal rendelkezik a nagyszerű élmény biztosítása érdekében.
 4.5/5 (77) Write a review
€ 21.50 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

 • További infó
 • Adatlap
 • Questions (0)
 • Vélemények (77)
 • Vásárlói képek (9)
 • Szállítási információk és feltételek

Ez a kush keverék indica domináns variáns, amely közepes magasságúra nő meg, ezért ideális növény limitált termesztőterületeken való termesztéshez. A méretéhez képest nagyszerű hozama van, négyzetméterenként átlagosan 500-550 g-ot biztosít. A nagy hozama annak köszönhető, hogy sok virága van a növényeknek, ez pedig sok bugát jelent. Ez egy gyors típus, a virágzási ideje nagyjából 55-60 nap.

A Royal Queen Seeds Critical Kush magjaiból olyan növények lesznek, amiknek a hatása nagyszerű a relaxáláshoz. A magas THC tartalma miatt a testet és az agyat is nyugtatja, közben enyhíti a stresszt és a fájdalmat. A Critical Kush annyira nem erős, hogy hosszabb időre használhatatlanná tegye a fogyasztót. Helyette enyhíti a feszültséget és a stresszt, közben nem veszi el az ember életerejét, ezért nem lesz probléma a napi teendők elvégzésével. Lefekvés előtt is ajánlott a fogyasztása, segíti az egész éjszakás pihentető alvást.

A kellemes, de nem annyira erős hatása mellett a Critical Kush-nak nak az íze is nagyszerű. Különleges földes füstje van, ezt fűszeres, aromás tónusok kísérik. Vannak variánsok, amik egyszerűen túl pézsmaszagúak ahhoz, hogy kellemes füstöt biztosítsanak, azonban ennek a típusnak az íze tökéletes keveréke az erősnek és az enyhébb sokrétűségnek. Élmény belőle szívni.

Ha érdekelt abban, hogy kipróbálja ezt az izgalmas hibridet, vásároljon Critical Kush magokat közvetlenül a Royal Queen Seeds-től. Ez a hibrid nagy mértékben különbözik a többi kush hibridtől. Miközben erős, kielégítő hatással bír, nem láncol a kanapéhoz a délután hátramaradó részében. Ezen kívül gazdag, ízes, aromás füstje van, amely egyszerre enyhe és erős. A közepes méretének és a nagy hozamának köszönhetően ideális variáns azoknak a kertészeknek, akiknek nincsen nagy termesztőterületük, vagy beltéren termelnek és minél több termést ki szeretnének hozni a rendelkezésre álló helyen.

Tehát ha új, élvezetes füsttel rendelkező, kielégítő és hosszan tartó hatással bíró variánst keres, vagy egyszerűen növelni szeretné a hozamát, ezt a hibridet ajánljuk. A Royal Queen Seeds jó áron biztosítja a magjait. Kezdje el a termesztést ezzel a nagyszerű kush-sal, mert nagy mennyíségű, jó minőségű, magas THC tartalmú hozamot biztosít!

 • THC: 20%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 100 - 140 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Critical x OG Kush
 • Típus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Hatás: Durva betépés, hosszan tartó és test lazító hatás
 • Climate: Mild
   

  By A. W. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : top strain
  Comment : keimungsrate 90% hab sie in der vegi gecopt was zur folge hatte das sie pro pflanze 2 wirklich dicke mainbuds bekommen hat und überzogen von trichomen der hammer. sehr gute wahl

  By J. R. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : 100% germination 3/3 Easy to grow
  Comment : Very good strain that is a good high for relaxing. I Had a good yield from as well but the taste was not overly great imo but I do prefer the more fruity strains. Would definitely recommend to any kush smoker tho. Overall a good strain good job RQS

  By K. Y. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Very nice
  Comment : Absolutely amazing!

  By M. M. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By E. V. on 20/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Mooie toppen!
  Comment : Mooie, volle toppen, bijna klaar voor de oogst, ben benieuwd... Bij mij is de bloeitijd wel veel langer, bijna 4 maand?? (alhoewel ik in zuid frankrijk woon) Nu ja, no worries, ik heb geduld.

  By B. A. on 28/Aug/2017 :
  (4)

  Title : Graine cadeau
  Comment : Croissances rapide merci Queen seeds pour ses 3 graines gratuite hâte d'y goûter

  By E. R. on 11/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Criticaly Stoned
  Comment : It's a very good Plant, very strong, and powerfull. 100% germination all of time.

  By C. B. on 11/Aug/2017 :
  (5)

  Title : One of the best
  Comment : For me , it's the best seed I can find. 100% germinate, Big Quality.

  By J. F. on 03/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Critical kush
  Comment : Superbe variété avec un goût excellent a faire s'en hésitation merci RQS.

  By A. V. on 27/Jul/2017 :
  (5)

  Title : critical kush
  Comment : lekker om te roken en zeer goede opbrengst!!! zeker een aanrader!

  By S. A. on 13/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Absolut Hammer!!!
  Comment : Mein erster Grow und trotzdem Buds wie ausm Shop!! Keimrate 100%. Sehr kleine kompakte pflanze (alle 3 bei mir zwischen 30cm und 60cm hoch) bestückt mit unzähligen Buds perfekt für ein minigrow. Der ertrag lässt sich sehen.Die kleinste mit 30cm wurde notgeschlachtet in Blütewoche 5 ganze 20g staubtrockenes zeug und trotzdem wars besser als der meiste dreck von der straße!!!

  By M. K. on 10/Jul/2017 :
  (5)

  Title : I love that strain
  Comment : I had a very good previous experience with this strain and now I hope to do it again.

  By M. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By J. B. on 19/Jun/2017 :
  (5)

  Title : trés bonne variété
  Comment : pousse très bien promet un bon rendement

  By K. C. on 02/Jun/2017 :
  (5)

  Title : 100% Germination, plante robuste & floraison rapide
  Comment : 4 graines sur 4 germée, croissance rapide et plantes vigoureuses, donné 4 set de croissance & prête a récoltée en 63 jours de flo (63 jrs de 12/12) récolté 160g sec avec 210w LED consommation réel, aucune carences à déplorer => Je la referai prochainement variété à recommandé vivement ! Merci RQS !


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.