Somango XL

 4/5 (32) Write a review
€ 25.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Ez a típus az édes íze, a kellemes hatása és a gyümölcsös aromája miatt olyan népszerű. Évek óta tartó internetes népszerűsége és a kritikai elismerései miatt elnevezték "the beast" (vadállat)-nak. Az eredeti nevét a kellemesen gyümölcsös és mangóra emlékeztető ízének köszönheti.

Gyorsan beütő hatása nyugodt, békés és világos érzetet kelt az emberben. Garantáljuk, hogy egy joint után nem lesz lassú, vagy fáradt tőle. Jó segítséget nyújthat abban az esetben, ha az embernek összpontosítania kell a figyelmét egy adott feladatra. A hatása borzasztóan erős, mivel a THC tartalma 18 %-os. Olyan variánsról van szó, amely tökéletes, ha kreatív tevékenységekhez inspirációra van szükség.

A Somango XL-t eredetileg azért fejlesztették ki, mert szükség volt egy olyan variánsra, amely euforikus, klasszikus hatással bír, de közben nem vált ki letargiát. A Somango és a Critical 47 a világ két legproduktívabb és legrobusztusabb variánsa, a Somango XL ennek a két típusnak a keresztezéséből jött létre. Rengeteget tesztelték ezt a hibridet. Amióta nagyobb az elérhetősége, rengeteg ember kezdte el megszeretni és kihasználni nagyszerű tulajdonságait.

A feminizált Somango genetikája 25%-ban sativa, 75%-ban pedig indica. Az indica dominanciája felelős azért, hogy szívás után olyan gyorsan hat. A növény struktúrája nagyon sűrű, de közben szép és elegáns. Ha kisebb típusra vágyik, ez tökéletes választás, mivel nem nő meg 100 cm-nél magasabbra. Kültéren viszont akár két méter magasra is megnőhet. Számos edzett ága van, amelyek robusztus bugákat teremnek. Az érett növény leveleinek és bugáinak lila színárnyalata van és finom gyantakristályok fedik őket be.

9 hét virágzási időt ajánlott hagyni neki, csak így érheti el maximális potenciáját. Volt már olyan kertész, aki 8 hét után arathatónak találta a virágait. Kültéri termesztés estetén szeptember végén érkezik meg az aratási idő.

A Somango XL beltéri termesztés esetén, ha megfelelő víz és tápanyag mennyiséget, páratartalmat biztosítunk neki, négyzetméterenként akár 575 g termést biztosíthat. Kültéren a szárított hozama növényenként elérheti a 600 g-ot.

Ez a variáns kezdő és tapasztalt kertészeknek egyaránt ajánlott. A növényeknek jó az ellenállóképességük, tehát viszonylag könnyű eltartani őket. Annak ellenére, hogy szívós típusról van szó, figyelmet kell szentelni rá, mivel kompakt típus, de hatalmasak a bugái, ezért nagyon be tud sűrűsödni a lombozata. A páratartalom helyes kezelése megelőzheti a növények penészedését, így egészséges egyedek lesznek belőlük, amelyek nagyszerű bugákat termelnek.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 525 - 575 gr/m2
 • Hozam kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 120 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Somango x Critical 47
 • Típus: Sa 25% In 75% Ru 0%
 • Hatás: Erős betépés
 • Climate: Mild
   

  By T. R. on 03/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Besten Dank
  Comment : Es waren bislang alle Sorten die ich probiert habe ein Hochgenuss. Aber Somango XL ist ganz klar mein Favorit. Besten Dank

  By S. P. on 23/Mar/2017 :
  (5)

  Title : TOP
  Comment : I planted this strain last year and it's one of the best i ever had. The buds were massive. Very strong and unforgetable smell.

  By M. F. on 19/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Tres bien
  Comment : Tres bonne herbe pousse facilement, grosse défonce et un gout savoureux! Un peu moins de rendement qu'esperé mais reste tres correct!

  By C. D. on 12/Jan/2017 :
  (5)

  Title : A recommander
  Comment : Ravie de ma commande sur ce site

  By M. S. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Very beautiful buds, nice flavour.
  Comment : The Plant itself grows with medium speed, buds are developing pretty smoothly, pretty nice strain!

  By E. C. on 03/Jan/2017 :
  (4)

  Title : not so easy
  Comment : quite hard to grow get till final, need lots attentions, and love... because its worth really ;)

  By A. L. on 22/Dec/2016 :
  (5)

  Title : tip top
  Comment : Nice buds and real pleasure to smell when you cut the leafs.

  By S. N. on 20/Oct/2016 :
  (4)

  Title : Great!
  Comment : My personal favorite......pure taste!

  By C. C. on 05/May/2016 :
  (5)

  Title : excellent
  Comment : molto buona sapore molto deciso e buono,ottima davvero mi sono stupito di questo tipo di marijuana, siete davvero forti

  By B. O. on 21/Apr/2016 :
  (5)

  Title : Nice Buds
  Comment : Already inside my indoor ready to be cutted, very nice look and a wonderful smell...let's see the effect after a good cure..

  By N. H. on 04/Apr/2016 :
  (5)

  Title : super
  Comment : "La SoMango est dans le grinder" ( https://www.youtube.com/watch?v=9wUvIpkMB-Q) très bien, grosse récolte ;)

  By M. E. on 29/Apr/2016 :
  (5)

  Title : Sehr feines Weed
  Comment : Einwandfreies Ergebnis, problemlose Aufzucht. Jeder der davon probiert ist absolut begeistert von dem Effekt! TOP!!!

  By A. T. on 14/Mar/2016 :
  (3)

  Title : dommage
  Comment : après que la première n'a pas germé j'ai envoyé les deux autres mais sans succès et je pense pas que sa vient de moi c'est la premier fois que des graine de la même série ne germe pas d'ailleurs la graine gentiment offert pas RQS se porte a merveille. vraiment dommage moi qui les attendais avec impatience

  By J. B. on 22/Feb/2016 :
  (4)

  Title : sympa
  Comment : Livraison discrète. La germination est relativement simple, hâte de pouvoir y goûter.

  By Y. C. on 11/Feb/2016 :
  (5)

  Title : excellent
  Comment : j'en suis vraiment ravi et je tiens a remercier le service client rapide et efficace.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.