Amnesia Haze Automatic

225 Customer reviews Write a review
€ 27.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Az Amnesia Haze Automatic jó néhány éves tenyésztésnek az eredménye. Ez a típus az Amnesia Haze-nek a keresztezése, amelyet a Hy-Pro Seeds fejlesztett ki az 1990-as években, Hollandiában. Az eredeti Amnesia, más néven Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, vagy Ultra Haze (ezeken kívül még sok más neve is van) egy klasszikus sativa variáns, amely világszerte népszerű.

Az Amnesia Haze Automatic jó néhány éves tenyésztésnek az eredménye. Ez a típus az Amnesia Haze-nek a keresztezése, amelyet a Hy-Pro Seeds fejlesztett ki az 1990-as években, Hollandiában. Az eredeti Amnesia, más néven Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, vagy Ultra Haze (ezeken kívül még sok más neve is van) egy klasszikus sativa variáns, amely világszerte népszerű.

A sativa variánsoknak, mint például az Amnesia-nak az a legnagyobb hátránya, hogy sok ideig eltarthat, amíg elkezdenek virágozni. Ez az idő általában 12 hét, de néhány fenotípusnak akár 20 hétig is eltarthat. Sok kertésznek ez egyszerűen túl sok idő. A sativa variánsoknak egy másik lehetséges problémája az, hogy elég magasra meg tudnak nőni. Ha korlátozott a termesztési terület, ez zavaró tényező lehet.

Az Amnesia Haze Automatic ezeknek a problémáknak a megoldására törekszik. Ugyanazt az euforikus hatást és fűszeres, édeskés ízt biztosítja, mint az eredeti Amnesia, viszont lényegesen rövidebb a virágzási ideje és jóval alacsonyabbra nő meg. Ez azt jelenti, hogy olyan kertészek is megtermeszthetik, akik eddig nem tudták volna.

Beltéren körülbelül 80 napig tart, amíg a magokból érett növény lesz. Ennyi idő alatt, más autovirágzó variánsokhoz viszonyítva elég nagyra meg tud nőni. Ez a tulajdonsága a sativa genetikájának köszönhető. A magas növények, a nagy, vékony levelek és a hosszúra nyúló rügyek néhány jellegzetes sativa tulajdonság, amelyek erre a növényre is jellemzőek. Az Amnesia Haze Automatic élénk növény, amely körülbelül 80-150 cm magasra szokott megnőni. Az eredeti Amnesia-hoz hasonlóan, ez a méretes, sativa domináns autovirágzó nagy hozamú variáns, amely jó minőségű, haze-es gambikat biztosít. Szereti a tápozást, de javasoljuk a túletetés elleni elővigyázatosságot, hiszen a Haze típusok érzékenyek lehetnek a tápszerekre.

80 napi növekedés és virágzás után nagyszerű hozam várja az embert. Ez átlagosan 40 gramm szokott lenni, de ideális körülmények között akár 150 gramm is lehet. Erős, rókafarokszerű termése van, amelyeknek az illata édes, fűszeres és pézsmára emlékeztető. Mindent egybevetve olyan az íze, a hatása és az illata, mint a klasszikus Amnesia cannabisnak. A Haze kedvelők számára az Amnesia Haze Automatic tökéletes autovirágzó variáns.

 

A Royal Queen Seeds-től származó Amnesia Haze Automatic-nak a bemutatója Vimeo-n.

 • THC: 18%+-
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 350-400gr m2
 • Hozam kültéren: 130-180 grams per plant dried
 • Magasság beltéren: 50 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 100 - 120 cm
 • Virágzási idő: 8-10 weeks
 • Szüreti hónap: ültetés után 10-12 héttel
 • Genetikai háttér: Amnesia x Ruderalis
 • Típus: Sativa: 50% Indica: 20% Ruderalis: 30%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás
   

  By Archontis-Dimitrios M. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Gavin S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Sebastiano P. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Antony B. on 21/Oct/2016 :

  Title : Fast & Great Quality!
  Comment : I’m new to “grow your own” so was not really expecting much on my first couple of grows. Grew this strain in a naff pot which was left on a south facing windowsill. Could not believe how quick it grew with big sticky buds and was harvested at day 69. Will grow again in the spring. Posted a journal here -- http://www.420magazine.com/forums/completed-journals/284837-amnesia-haze-auto-indoor-outdoor-grow.html

  By Janine U. on 18/Oct/2016 :

  Title : Super Strain
  Comment : Super Sorte! 1a Keimung und wirklich schönes High! Guter Ertrag. Schneller und diskreter Versand! Immer wieder gerne!

  By Mahmoud S. on 17/Oct/2016 :

  Title : just what the doctor ordered
  Comment : Amnesia Haze is my top favourite strain, and being able to grow it for my self so easily, just makes it taste even better. thank you RQS.

  By david D. on 13/Oct/2016 :

  Title : Wachtend
  Comment : Ik heb net een zaatje besteld om te teste. ik ben niet van plan grootschalig te gaan maar ik ben wel benieuwd naar de smaak en naar het gevoel :-) als het aanslaat ga ik zeker terug komen, en hopelijk is het zo makkelijk om de plant volgroeid te krijgen als vermeld ik ga dit testen en ik ga er ook een nieuwe revieuw over schrijven als dit mogelijk is. Let The Game Begin !

  By Christoph M. on 13/Oct/2016 :

  Title : Sehr gut
  Comment : Ertrag gut, einfach zu pflegen, wirkung wirklich stark, amnesia like, nur der amnesia geschmack kam bei mir nicht so durch, alles in allem ein super produkt.

  By Dominik B. on 11/Oct/2016 :

  Title : Awesome Strain
  Comment : Hohe Keimrate, gesunde Muttis, Top Ergebnis!!! 160 gees sind mit ein wenig Händchen schnell zu erreichen!

  By Killian R. on 11/Oct/2016 :

  Title : passer commande
  Comment : promotion offre de grincer etc ce site est super j'attends de recevoir mes graines

  By Marko P. on 10/Oct/2016 :

  Title : Amnesia is awesome!
  Comment : Perfection!

  By Stefano V. on 10/Oct/2016 :

  Title : Buono
  Comment : Quest'anno ho coltivato due semi di questa varietà, e malgrado siano venute un pò freack, la qualità della weed era sensazionale! Raccolto a tricomi 50% latte e 50% ambra, in 4 mesi totali circa di coltivazione mi hanno fruttato circa 20 gr ciascuna.. l'effetto era fantastico.. ho raccolto gli ultimi di luglio e ora che l'ho finita lascio il mio bel feed!! saluti e a presto

  By Pawel W. on 30/Sep/2016 :

  Title : A great strain. the smell is a composition of lemons
  Comment : A great strain... the smell is a composition of lemons,easy smoke without any coughing. Intensive, yet mellow cerebral high, makes u smile like an happy idiot for at least two hours. Definitely a social smoke, but not as up-lifting as other haze strains, so you wont regret smoking before bedtime.

  By Ivan G. on 23/Sep/2016 :

  Title : Amnesia Haze Automaic is great !!!!!!
  Comment : Ich habe fünf keinem lassen und aus allen fünf sind wirklich top Produkte geworden.

  By Morvan V. on 09/Sep/2016 :

  Title : Super sur 100%feminiser
  Comment : Livraison rapide et sur


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Customers who bought this prodcuts also bought:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.