Trustpilot

Amnesia Haze Automatic

 4.5/5 (265) Write a review
€ 27.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Az Amnesia Haze Automatic jó néhány éves tenyésztésnek az eredménye. Ez a típus az Amnesia Haze-nek a keresztezése, amelyet a Hy-Pro Seeds fejlesztett ki az 1990-as években, Hollandiában. Az eredeti Amnesia, más néven Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, vagy Ultra Haze (ezeken kívül még sok más neve is van) egy klasszikus sativa variáns, amely világszerte népszerű.

Az Amnesia Haze Automatic jó néhány éves tenyésztésnek az eredménye. Ez a típus az Amnesia Haze-nek a keresztezése, amelyet a Hy-Pro Seeds fejlesztett ki az 1990-as években, Hollandiában. Az eredeti Amnesia, más néven Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, vagy Ultra Haze (ezeken kívül még sok más neve is van) egy klasszikus sativa variáns, amely világszerte népszerű.

A sativa variánsoknak, mint például az Amnesia-nak az a legnagyobb hátránya, hogy sok ideig eltarthat, amíg elkezdenek virágozni. Ez az idő általában 12 hét, de néhány fenotípusnak akár 20 hétig is eltarthat. Sok kertésznek ez egyszerűen túl sok idő. A sativa variánsoknak egy másik lehetséges problémája az, hogy elég magasra meg tudnak nőni. Ha korlátozott a termesztési terület, ez zavaró tényező lehet.

Az Amnesia Haze Automatic ezeknek a problémáknak a megoldására törekszik. Ugyanazt az euforikus hatást és fűszeres, édeskés ízt biztosítja, mint az eredeti Amnesia, viszont lényegesen rövidebb a virágzási ideje és jóval alacsonyabbra nő meg. Ez azt jelenti, hogy olyan kertészek is megtermeszthetik, akik eddig nem tudták volna.

Beltéren körülbelül 80 napig tart, amíg a magokból érett növény lesz. Ennyi idő alatt, más autovirágzó variánsokhoz viszonyítva elég nagyra meg tud nőni. Ez a tulajdonsága a sativa genetikájának köszönhető. A magas növények, a nagy, vékony levelek és a hosszúra nyúló rügyek néhány jellegzetes sativa tulajdonság, amelyek erre a növényre is jellemzőek. Az Amnesia Haze Automatic élénk növény, amely körülbelül 80-150 cm magasra szokott megnőni. Az eredeti Amnesia-hoz hasonlóan, ez a méretes, sativa domináns autovirágzó nagy hozamú variáns, amely jó minőségű, haze-es gambikat biztosít. Szereti a tápozást, de javasoljuk a túletetés elleni elővigyázatosságot, hiszen a Haze típusok érzékenyek lehetnek a tápszerekre.

80 napi növekedés és virágzás után nagyszerű hozam várja az embert. Ez átlagosan 40 gramm szokott lenni, de ideális körülmények között akár 150 gramm is lehet. Erős, rókafarokszerű termése van, amelyeknek az illata édes, fűszeres és pézsmára emlékeztető. Mindent egybevetve olyan az íze, a hatása és az illata, mint a klasszikus Amnesia cannabisnak. A Haze kedvelők számára az Amnesia Haze Automatic tökéletes autovirágzó variáns.

 

A Royal Queen Seeds-től származó Amnesia Haze Automatic-nak a bemutatója Vimeo-n.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 350 - 400 gr/m2
 • Hozam kültéren: 130 - 180 gr/plant
 • Magasság beltéren: 50 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 100 - 120 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónap: ültetés után 10-12 héttel
 • Genetikai háttér: Amnesia x Ruderalis
 • Típus: Sa 50% In 20% Ru 30%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás
 • Climate: Cold
   

  By R. P. on 27/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Deserve 5 stars all the way.
  Comment : Nothing to put your finger at. Easy to handle. Very good effect. Very soft smoke.

  By F. M. on 10/Feb/2017 :
  (5)

  Title : TOP
  Comment : Nice,strong and tastefull

  By S. B. on 09/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Amazing strain like all of them from RQS.. Love Amnesia Auto!

  By R. L. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Pousse très bien et un très bon goût à recommandé

  By H. I. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : fast shipping
  Comment : best pack. best seeds

  By S. A. on 30/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Très bonne variétée
  Comment : Je suis largement satisfait de cette amnézia auto qui donne un bon 50g par pied et l effet le plus fort je pense des autoflos' les gars !!!

  By C. C. on 27/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Amnesia auto
  Comment : I didn't want to wait 15 weeks up to 20 weeks to see the fruit of the labor. I've heard and seen some Haze flowering for a very looong time. It's why i've picked this one. I think that, being an Auto, it won't be totally like the Original Amnesia, with some indica and ruderalis genes that will balance very well with the sativa side. Perfect for me!! A quick Amnesia is something that i was looking for a long time. I remember having smoked it 10 years ago, and remind the taste and effect like if it would have smoke it yesterday. It brings to my mind really good memories...!

  By V. V. on 23/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Amnésia Haze
  Comment : J'ai pris 5 graines d'Amnésia Haze Auto et 5 de Royal Jack Auto ( recu 5 easybud auto ). Livré en 6 jours, toutes germées en 2-3 jours, au top royal queen! Rien à redire

  By J. F. on 19/Jan/2017 :
  (5)

  Title : amnesia haze auto
  Comment : Merci a RQS pour cette superbe variété une des meilleurs sur la marché pour moi et tres goutu

  By E. R. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By B. M. on 11/Jan/2017 :
  (5)

  Title : verygood
  Comment : fast and blast

  By M. B. on 11/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Amnesia haze
  Comment : Mein neues Lieblings Cannabis

  By P. M. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. R. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : RIchtig gut!
  Comment : Alle Samen sind gekeimt und alle Pflanzen wachsen bisher Perfekt :) Gute Qualität. Bin gespannt auf den Ertrag

  By K. G. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : top
  Comment : Very fast growing.nice yield and nice buds..thank you for developing this strain..


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.