Amnesia Haze Automatic

239 Customer reviews Write a review
€ 27.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Az Amnesia Haze Automatic jó néhány éves tenyésztésnek az eredménye. Ez a típus az Amnesia Haze-nek a keresztezése, amelyet a Hy-Pro Seeds fejlesztett ki az 1990-as években, Hollandiában. Az eredeti Amnesia, más néven Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, vagy Ultra Haze (ezeken kívül még sok más neve is van) egy klasszikus sativa variáns, amely világszerte népszerű.

Az Amnesia Haze Automatic jó néhány éves tenyésztésnek az eredménye. Ez a típus az Amnesia Haze-nek a keresztezése, amelyet a Hy-Pro Seeds fejlesztett ki az 1990-as években, Hollandiában. Az eredeti Amnesia, más néven Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, vagy Ultra Haze (ezeken kívül még sok más neve is van) egy klasszikus sativa variáns, amely világszerte népszerű.

A sativa variánsoknak, mint például az Amnesia-nak az a legnagyobb hátránya, hogy sok ideig eltarthat, amíg elkezdenek virágozni. Ez az idő általában 12 hét, de néhány fenotípusnak akár 20 hétig is eltarthat. Sok kertésznek ez egyszerűen túl sok idő. A sativa variánsoknak egy másik lehetséges problémája az, hogy elég magasra meg tudnak nőni. Ha korlátozott a termesztési terület, ez zavaró tényező lehet.

Az Amnesia Haze Automatic ezeknek a problémáknak a megoldására törekszik. Ugyanazt az euforikus hatást és fűszeres, édeskés ízt biztosítja, mint az eredeti Amnesia, viszont lényegesen rövidebb a virágzási ideje és jóval alacsonyabbra nő meg. Ez azt jelenti, hogy olyan kertészek is megtermeszthetik, akik eddig nem tudták volna.

Beltéren körülbelül 80 napig tart, amíg a magokból érett növény lesz. Ennyi idő alatt, más autovirágzó variánsokhoz viszonyítva elég nagyra meg tud nőni. Ez a tulajdonsága a sativa genetikájának köszönhető. A magas növények, a nagy, vékony levelek és a hosszúra nyúló rügyek néhány jellegzetes sativa tulajdonság, amelyek erre a növényre is jellemzőek. Az Amnesia Haze Automatic élénk növény, amely körülbelül 80-150 cm magasra szokott megnőni. Az eredeti Amnesia-hoz hasonlóan, ez a méretes, sativa domináns autovirágzó nagy hozamú variáns, amely jó minőségű, haze-es gambikat biztosít. Szereti a tápozást, de javasoljuk a túletetés elleni elővigyázatosságot, hiszen a Haze típusok érzékenyek lehetnek a tápszerekre.

80 napi növekedés és virágzás után nagyszerű hozam várja az embert. Ez átlagosan 40 gramm szokott lenni, de ideális körülmények között akár 150 gramm is lehet. Erős, rókafarokszerű termése van, amelyeknek az illata édes, fűszeres és pézsmára emlékeztető. Mindent egybevetve olyan az íze, a hatása és az illata, mint a klasszikus Amnesia cannabisnak. A Haze kedvelők számára az Amnesia Haze Automatic tökéletes autovirágzó variáns.

 

A Royal Queen Seeds-től származó Amnesia Haze Automatic-nak a bemutatója Vimeo-n.

 • THC: 18%+-
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 350-400gr m2
 • Hozam kültéren: 130-180 grams per plant dried
 • Magasság beltéren: 50 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 100 - 120 cm
 • Virágzási idő: 8-10 weeks
 • Szüreti hónap: ültetés után 10-12 héttel
 • Genetikai háttér: Amnesia x Ruderalis
 • Típus: Sativa: 50% Indica: 20% Ruderalis: 30%
 • Hatás: Agyi és felemelő hatás
   

  By Giulio L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Ryan C. on 02/Dec/2016 :

  Title : Top quality product!
  Comment : All seeds are really healthy and delivery was really fast. 11/10 RQS are BEASTS!!!

  By Frank B. on 29/Nov/2016 :

  Title : Einfach nur geil
  Comment : rein zufällig auf RQS gestoßen....webpage sehrsehr gut designt...gleich bestellt+eingepflanzt...ALLE samen innerhalb von 48h gekeimt!!!....zur qualtät kann ich noch nix sagen,aber sehr einheitlicher wuchs+ich hab echt nen gutes feeling...:) Werde nur noch bei RQS bestellen,da kann sich jede andere seedbank ne echt FETTE scheibe abschneiden!!

  By MMJ S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Sebastian S. on 23/Nov/2016 :

  Title : THX
  Comment : sie haben alle Ihr Licht der Welt erblickt und erfreuen sich jeden tag daran mich ein bisschen glücklicher zu machen

  By Ivan K. on 22/Nov/2016 :

  Title : great
  Comment : very good

  By andre W. on 18/Nov/2016 :

  Title : AHA
  Comment : Thanks for the 5 Free seeds of this amazing strain ! Big up RQS!

  By Dariusz L. on 18/Nov/2016 :

  Title : Really good
  Comment : All germinated no problem. I'll take it again

  By marc B. on 14/Nov/2016 :

  Title : déçu
  Comment : 2 graines sur 3 de germé

  By Paul M. on 09/Nov/2016 :

  Title : Perfection
  Comment : I have just recently started to use RQS and these auto flowering examples they have are amazing. I am growing a few and they are all coming along nicely without the bother of constantly lighting them and feeding them.

  By DELWYN O. on 08/Nov/2016 :

  Title : Great Strain.....RQS Amnesia Haze Automatic
  Comment : I received 5 RQS Amnesia Haze Automatics last year and stored them. Planted them in Fox Farm Marine potting soil and all five popped up in five days and are 20 inches and bushy in 25 days from sprout. Just started to show flowering....... great veg time.....

  By Alessandro S. on 07/Nov/2016 :

  Title : Grande Raccolto!
  Comment : Una delle mie varietà preferite, quest'Amnesia ha il classico sapore della Haze e un effetto che giustifica il nome. Grazie RQS, avete un nuovo cliente!

  By sarah M. on 07/Nov/2016 :

  Title : very amazing
  Comment : amazing plant lots of yield and didnt make my little apt smell

  By Panagiotis F. on 03/Nov/2016 :

  Title : Mpompa
  Comment : Polu mpompa to stafaki

  By Archontis-Dimitrios M. on 24/Oct/2016 :

  Title : Will return for more!
  Comment : Awesome strain!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.