Special Kush 1

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek.
 4.5/5 (398) Write a review
€ 9.50 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek. Annak idején minden marihuána növényt cannabis sativa-nak neveztek, de az indica típusokat egy idő után meg kellett különböztetni, mivel sok szempontból lényegesen eltérnek a többi típustól. A Indica nevet azért kapta, mert Indiában fedezték fel először.

Annak ellenére, hogy nem csak Indiában őshonos ez a típus, megtartotta a nevét. A cannabis variánsok elnevezésénél gyakran használják annak a helynek a nevét, ahol a növényt először felfedezték. Az első Kush füvek az Afganisztántól Pakisztánig elfekvő Hindu Kush hegységről kapták a nevüket.

Úgy döntöttünk, hogy az egyik régi sulis Kush variánst feltámasztjuk azzal, hogy előállítunk belőle egy modernkori feminizált magot. A Special Kush a legolcsóbb magunk, tehát tökéletes variáns a spórolós kertészeknek. Ha megfelelő füstre vágyik kedvező áron, válassza a Special Kush-t.

A Special Kush szereti a vad afganisztáni hegységhez hasonló körülményeket, ebből kifolyólag a neki rendelkezésre álló területet benövi. Beltéren érdemes figyelmet fordítani arra, hogy ne nője túl a termőterületét. Ha elegendő helyet kap, pl. kültéren, meghaladhatja a 3 m-es magasságot.

A virágzási ideje 7-8 hét, ami után a hozama beltéren kb. 65-150 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 475 g-nak felel meg. Kültéren meleg környezetre van szüksége, mint amilyen Olaszországban vagy Észak-Afrikában van. Ennek a fának a hozama, ha elég napfénnyel, vízzel és tápanyaggal van ellátva, meghaladhatja növényenként az 550 g-ot.

A Special Kush bugái általában tömörek, megtelnek csillogós gyantával, és befedik az egész növényt. Füstjének az íze nagyon hasonlít a haskáéhoz, az indica hátterének köszönhetően a hatása pedig erős és fizikai. Ez egy egyszerű, alapvető feminizált növény, amelynek jó a füstje és alacsony az ára.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 425 - 475 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 200 - 270 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghan x Kush
 • Típus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Hatás: Tiszta és energetikus
 • Climate: Cold
   

  By L. T. on 19/Jun/2017 :
  (4)

  Title : I'm prayin'
  Comment : I just recived my seeds today after a long wait of 9 - 12 days. I've started germinating them now, at least one out of all 5 better start. i will post the grow videos on my youtube channle OliverTilley

  By J. M. on 08/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Good seeds
  Comment : all 3 seeds were good!

  By A. L. on 08/Jun/2017 :
  (5)

  Title : BEST
  Comment : Grows fast and best price per seed

  By J. M. on 06/Jun/2017 :
  (2)

  Title : First Trial/Season
  Comment : Hi, ich war ziemlich euphorisch am Anfang, der Keimling verfaulte mir aber in der Erde. Die Erde war nicht triefnass denoch ist er gestorben bevor an die Oberfläche kam. Da ich zu spät dran war ließ ich es mit einem 2.Versuch und wittmete mich meinen anderen Keimlingen.

  By S. B. on 30/May/2017 :
  (5)

  Title : Je recommande
  Comment : Unes des graines les moins chère mais la qualité est quand meme bien au rendez vous !

  By M. O. on 22/May/2017 :
  (5)

  Title : Nice & Fills the whole room
  Comment : nice strain great harvest 6 under a 600w awesome :)

  By M. K. on 22/May/2017 :
  (5)

  Title : special kush
  Comment : 9/10 germinated after 4 days, hoping for nice weather this summer will report whit results

  By P. T. on 09/May/2017 :
  (4)

  Title : Kush
  Comment : Super pour débutant, 10/10 ont germee merci RQS

  By D. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By M. K. on 08/May/2017 :
  (3)

  Title : Its average, for a good price!
  Comment : If u want a good price and good smelling plant u get Special Kush 1. Its not yielding as good as Special Queen but smells much better. The harvest was around 250 outdoors dried. Plant was around 2,5m. Dont like the high very much, but for the money u get a good taste.

  By J. S. on 03/May/2017 :
  (4)

  Title : Specail kush
  Comment : Very pleased , Beautiful high quality time is of a essence, especially when it comes to happiness.

  By H. S. on 02/May/2017 :
  (4)

  Title : Special Kush
  Comment : Durchnittliche grösse der Pflanzen 35-50 cm in 8ter Blütenwoche. Wachsen mir persönlich viel zu buschig / turn ist ok - Preis ist ok /

  By Y. F. on 27/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Good!
  Comment : Es una semilla que como muy bn se indica aqui, crece rapido y fuerte, tuve que plantarla al segundo dia de germinar ya que tenia ya una gran raiz. Por el momento, pinta muy bn, ya veremos como sigue comportandose hasta el momento de la cosecha. Gracias RQS por esta magnifica cepa!!!

  By T. M. on 24/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Spécial Kush
  Comment : un ami me la fait gouter elle est tres bonne !

  By N. R. on 20/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Nice one
  Comment : Easy to grow, nice effects.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.