Special Kush 1

309 Customer reviews Write a review
€ 8.50 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek.

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek. Annak idején minden marihuána növényt cannabis sativa-nak neveztek, de az indica típusokat egy idő után meg kellett különböztetni, mivel sok szempontból lényegesen eltérnek a többi típustól. A Indica nevet azért kapta, mert Indiában fedezték fel először.

Annak ellenére, hogy nem csak Indiában őshonos ez a típus, megtartotta a nevét. A cannabis variánsok elnevezésénél gyakran használják annak a helynek a nevét, ahol a növényt először felfedezték. Az első Kush füvek az Afganisztántól Pakisztánig elfekvő Hindu Kush hegységről kapták a nevüket.

Úgy döntöttünk, hogy az egyik régi sulis Kush variánst feltámasztjuk azzal, hogy előállítunk belőle egy modernkori feminizált magot. A Special Kush a legolcsóbb magunk, tehát tökéletes variáns a spórolós kertészeknek. Ha megfelelő füstre vágyik kedvező áron, válassza a Special Kush-t.

A Special Kush szereti a vad afganisztáni hegységhez hasonló körülményeket, ebből kifolyólag a neki rendelkezésre álló területet benövi. Beltéren érdemes figyelmet fordítani arra, hogy ne nője túl a termőterületét. Ha elegendő helyet kap, pl. kültéren, meghaladhatja a 3 m-es magasságot.

A virágzási ideje 7-8 hét, ami után a hozama beltéren kb. 65-150 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 475 g-nak felel meg. Kültéren meleg környezetre van szüksége, mint amilyen Olaszországban vagy Észak-Afrikában van. Ennek a fának a hozama, ha elég napfénnyel, vízzel és tápanyaggal van ellátva, meghaladhatja növényenként az 550 g-ot.

A Special Kush bugái általában tömörek, megtelnek csillogós gyantával, és befedik az egész növényt. Füstjének az íze nagyon hasonlít a haskáéhoz, az indica hátterének köszönhetően a hatása pedig erős és fizikai. Ez egy egyszerű, alapvető feminizált növény, amelynek jó a füstje és alacsony az ára.

 • THC: 17%+-
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 425-475gr m2
 • Hozam kültéren: 500-550 grams per plant dried
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 200 - 270 cm
 • Virágzási idő: 7-8 weeks
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghan x Kush
 • Típus: Sativa: 20% Indica: 80%
 • Hatás: Tiszta és energetikus
   

  By Alexander N. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By jeffrey T. on 17/Oct/2016 :

  Title : Super kush
  Comment : Massive bushy hi yielding strain. Did well outdoors north America great lakes region. Organic compost, fish emulsion, rabbit poo, brown sugar. Many colas. Skunky, earthy, citrusy, sticky potent, resinous, calming, painkilling, happy medicine.

  By Margari C. on 13/Oct/2016 :

  Title : Gold Nuggets
  Comment : Eine einfache Kush Kreuzung, klar und rein. Man muss kein großer Kenner sein um das Potential dieses kleinen Kraftpakets von Kush zu erblicken. Harzige Nuggets die sich gierig um die Blütenhaarpärchen schlingen und in kompakten Buds schließen. Ein süßes Unikat aus den tiefen urigen Gebirgswinkeln Afghanistans verspricht einen odysseischen Ausflug der die Geschmackssinne wieder zu den Ursprüngen eines guten Grases bringt. Haschartige, rustikale Eichenbaum ähnelnde Töne bilden das Parkett auf dem Nuancen von Kernigkeit und urig sandiger Deftigkeit, sich abwechselnd den Tanz nehmen. Sind die Bühnenlichter erst einmal erloschen setzt ein schattig geborgenes Stoned ein, die Umgebung wird zur Silhouette Ihrer selbst. 5 von 5 für diese alte Genetik.

  By vincent W. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Simon G. on 13/Oct/2016 :

  Title : Merci
  Comment : Reçu en 5jour très rapide,emballage discret

  By Jozef P. on 10/Oct/2016 :

  Title : Special kush
  Comment : Very good,hard buds,good taste , nice yield too. Thanks

  By Laurine D. on 06/Oct/2016 :

  Title : Parfait
  Comment : Bonne graines pas chère

  By Florian C. on 05/Oct/2016 :

  Title : Awesome!
  Comment : Great strain for a Great Price. I Buyed again!

  By Eagle H. on 28/Sep/2016 :

  Title : Excellent - hardy in lower temperatures
  Comment : I have an average setup that is not well heated and still get excellent returns from this plant, taste is amazing and fragrant and the thc very good

  By Natalia F. on 27/Sep/2016 :

  Title : Un sedante natural
  Comment : Producción muy buena. Mejor plantarla en septiembre(mediterráneo) para obligarla a florecer cuando alcanza el metro. Le encanta el sol y no le gusta beber mucha agua. El fumazo es un auténtico palo a tu cuerpo. Te deja muy tirado. Y con unas ganas de comer locas. Para mi...muy potente. La recomiendo. Saludos

  By Max W. on 27/Sep/2016 :

  Title : Super outdoor
  Comment : Outdoor ein super strain. Indoor nicht für SoG zu gebrauchen, aber wenn ein bisschen mehr Platz ist, auch indoor super :) P/L: Exzellent!

  By max G. on 20/Sep/2016 :

  Title : special kush
  Comment : love it

  By xavier C. on 20/Sep/2016 :

  Title : incontournable
  Comment : incontournable pour les amoureux de la variété Kush , une belle production et une floraison rapide, encore merci a Royal Queen pour cette magnifique Land race !

  By benoit H. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Giorgos T. :

  The customer has rated the product but has not posted a review


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.