Trustpilot

Special Kush 1

 4.5/5 (363) Write a review
€ 9.50 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek.

Az indica variánsok között a Kush olyan, mint a sativa típusok között a Haze. A skunk-hoz hasonlóan a kush olyan kifejezés, aminek jelentése magába foglal egy egész cannabis családot. Az indica kifejezést azoknak a cannabis növényeknek a megnevezéséhez használjuk, amelyek az indiai régiókban természetesen teremnek. Annak idején minden marihuána növényt cannabis sativa-nak neveztek, de az indica típusokat egy idő után meg kellett különböztetni, mivel sok szempontból lényegesen eltérnek a többi típustól. A Indica nevet azért kapta, mert Indiában fedezték fel először.

Annak ellenére, hogy nem csak Indiában őshonos ez a típus, megtartotta a nevét. A cannabis variánsok elnevezésénél gyakran használják annak a helynek a nevét, ahol a növényt először felfedezték. Az első Kush füvek az Afganisztántól Pakisztánig elfekvő Hindu Kush hegységről kapták a nevüket.

Úgy döntöttünk, hogy az egyik régi sulis Kush variánst feltámasztjuk azzal, hogy előállítunk belőle egy modernkori feminizált magot. A Special Kush a legolcsóbb magunk, tehát tökéletes variáns a spórolós kertészeknek. Ha megfelelő füstre vágyik kedvező áron, válassza a Special Kush-t.

A Special Kush szereti a vad afganisztáni hegységhez hasonló körülményeket, ebből kifolyólag a neki rendelkezésre álló területet benövi. Beltéren érdemes figyelmet fordítani arra, hogy ne nője túl a termőterületét. Ha elegendő helyet kap, pl. kültéren, meghaladhatja a 3 m-es magasságot.

A virágzási ideje 7-8 hét, ami után a hozama beltéren kb. 65-150 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 475 g-nak felel meg. Kültéren meleg környezetre van szüksége, mint amilyen Olaszországban vagy Észak-Afrikában van. Ennek a fának a hozama, ha elég napfénnyel, vízzel és tápanyaggal van ellátva, meghaladhatja növényenként az 550 g-ot.

A Special Kush bugái általában tömörek, megtelnek csillogós gyantával, és befedik az egész növényt. Füstjének az íze nagyon hasonlít a haskáéhoz, az indica hátterének köszönhetően a hatása pedig erős és fizikai. Ez egy egyszerű, alapvető feminizált növény, amelynek jó a füstje és alacsony az ára.

 • THC: 17%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 425 - 475 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 200 - 270 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghan x Kush
 • Típus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Hatás: Tiszta és energetikus
 • Climate: Cold
   

  By E. Z. on 27/Feb/2017 :
  (4)

  Title : SK
  Comment : Germinati 2/3. Mi piace per la freschezza della fumata, effetto leggero ma prolungato, regolare. Personalmente la preferisco alla SpecialQueen.

  By M. Z. on 23/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Ottima
  Comment : Erba molto resinosa e resistente a vari sbalzi di temperatura ottima per produrre buon fumo

  By A. A. on 21/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Perfect for german climatics
  Comment : It grew good in the colder climatics of germany, could even harvest a bit earlier!

  By E. S. on 20/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Perfect price
  Comment : Price wonderful and big yield

  By C. H. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By T. A. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By V. B. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Special Kush 1
  Comment : I like this strain. Growing is super easy. This strain fills all your place in room. Buds are not large, but they are very hard. Bud is on throughout plant. Totaly fyzical effect on your body. I recommneded

  By R. Z. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By V. Z. on 25/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Grow 6
  Comment : Super Grow

  By C. C. on 27/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Original Kush
  Comment : They speak so much about the OG hype and everything, and it's good to be back to the origin ot he Kush style. The price is a real gift probably in order to reborn the myth and spread it to the world again. The hindu kush is a plant that could be called 4x4... It can grow almost everywhere under all conditions, going from cold mountain climate to desertic places. Personnally, i wouldn't feed her too much because her genes are not used to it, coming from the kush mountains, originally she has been developped organically. Organic and natural nutrients should please her better. Why not giving her Honey or sugar cane sugar (the brown one), the last two weeks of her life. (One coffee spoon for one liter). By experience having tried it, i found them to have a sweeter better taste loaded of resin.(It works for me at least) I don't like chemical nutrients. When i read the description, i still don't know if it is an Original kush from the Origin, or the kush crossed with an afghan. I'll found out. Sure there is more stony and tasty weed on the modern actual market, but this one prime the simplicity of the original kush taste, adding something relative to a fresh harvest hash cream. Kind of cheesy/piney style. A gentle stone, which could affect for 1h30 average.

  By O. K. on 13/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Good )
  Comment : Bon produit, bon rendement, vraiment content de cette variete je recommande

  By T. R. on 11/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Best of for this price
  Comment : I can only recommend this strain, seed showed up after 15 hours, 100% success.

  By S. V. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Grundsolide Strain
  Comment : Die Pflanzen sind nicht besonders anspruchsvoll und eignen sich sehr gut für Anfänger. Die Robustheit hat sich auch im Ertrag gezeigt, der überdurchschnittlich war. Der Effekt ist sehr angenehem und wie beschrieben klar und energetisch, kein stumpfes stoned

  By M. J. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Ottima
  Comment : Cresce alla svelta

  By P. R. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Bravo!
  Comment : 46 graines de différentes génétiques en 2 commandes: 100% germination


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.