Critical

Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést.
 4.5/5 (473) Write a review
€ 23.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést. Ennek a típusnak nagy a hozama, nem kell sokat várni a virágzására, és fasza füstje van. A Critical azok számára tervezett variáns, akik piacra kívánják vinni a végső terméket. Ezek a növények minden szempontból teljesítik a termesztő elvárásait.

A Critical-nak a genetikája indica domináns. Ez a növény kis méretével tűnik ki - éretten egy méternél alacsonyabb. A növényi csomópontok közti részek (internódiumok) rövidek. Ezek a növekedés során megtelnek rügyekkel, emiatt annyira magas hozamú ez a variáns. Az alacsonysága miatt kisebb, diszkrét termesztőhelyiségekben való termesztéshez is alkalmas.

Beltéri termesztés esetén átlagosan 65-75 gramm füvet biztosít növényenként. 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként simán eléri a 600 grammot. Kültéren jobban szereti a melegebb éghajlatokat, ezért például Spanyolországban, Olaszországban, vagy Kaliforniában különösen jól érzi magát. Megfelelő körülmények között 100 gramm feletti termést biztosít növényenként. Mivel viszonylag rövid a virágzási ideje, északi szélességi fokokon (például Nagy-Britanniában, vagy Hollandiában) is termeszthető, bár ezeken a helyeken nem éri el azt a teljes minőséget, amit beltéren viszont igen.

A Royal Queen Seeds-nek nincsen másik olyan magja, amely 7 hét alatt annyi hozamot biztosítana, mint a feminizált Critical. A rövid virágzási idejének köszönhetően szoros időbeosztottságú kertészek számára is alkalmas variáns. Elégedettek lesznek azok a termelők is, akik kereskedelemre szánják a végterméket, hiszen kevés karbantartással is nagyszerű hozamot biztosít.

Végül a Criticalnak az utolsó remek tulajdonsága a tömör füstje. Nem lenne értelme egy ilyen magas hozamú növénynek, ha nem lenne erő a hatásában. Tehát örömmel jelentjük ki, hogy a Critical a hozamával és a hatásával is nagyszerűen teljesít. Kellemes betépést biztosít, amely belevisz egy nyugodt, relaxált vibe-ba.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Hozam kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság kültéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghani x Skunk
 • Típus: Sa 40% In 60% Ru 0%
 • Hatás: Testi és agyi betépés
 • Climate: Warm
   

  By R. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By D. V. on 22/Jun/2017 :
  (2)

  Title : dommage
  Comment : ai acheté une graine quick un à Barcelone...pas germée...ai racheté directement 3 critical ...une pas germée...(commande n°41619575)...dommage...seule1amnésia haze a germé!!!

  By F. T. on 16/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Critical
  Comment : Reçu rapidement, comme d'habitude. Mis en terre aujourd'hui, impatient de voir le résultat ! Et merci pour la lemon shining silver haze, elle a l'air vraiment bien ! Au top RQS!!

  By J. H. on 15/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Top quality
  Comment : Yield is a lot, Excellent quality bud.

  By D. P. on 14/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Some of the best weed I've ever smoked.
  Comment : I take regular trips to Amsterdam for smokes and good times. After a while, I decided to give grow some Critical based on all the crazy good reviews. The plant is sturdy and was perfect for a first time grow. I don't consider myself experienced and I got a few grams from flowering early. Start to finish was a couple of months. Very good, fast delivery and awesome customer services both in store and online. Thumbs up.

  By H. S. on 14/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Amazing!
  Comment : Got these beans as freebies and they grew into my strongest plants. Doesn't seem to grow very tall (which is good for growers with limited vertical space), but very bushy and incredibly strong. The plants yielded great and the product is great. Really recommended!

  By L. V. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By G. L. on 12/May/2017 :
  (4)

  Title : !!!
  Comment : parfait rien a dire !

  By B. B. on 11/May/2017 :
  (2)

  Title : Decu
  Comment : Beaucoup de commentaire positif sur ses graines mais 2/3 noon pas grandit je suis pas sur de recommander

  By C. B. on 10/May/2017 :
  (5)

  Title : perfecto
  Comment : muy buena calidad de producto.. excellent service.. !! A1 !!

  By V. D. on 02/May/2017 :
  (5)

  Title : Killer eed
  Comment : This is the kind of strain i'm always buying, good taste, nice buds, just overall a killer plant!

  By L. P. on 02/May/2017 :
  (1)

  Title : critical
  Comment : 3 graines achetées une germée!

  By D. R. on 27/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Tres belle varieter une de mes preferer a se jour gro bud bien compact floraison rapide je recomande a tous

  By F. Z. :
  (1)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Y. B. on 25/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Super produit
  Comment : C'est ma 2eme culture de Critical Auto de RQS, et comme la première, je suis très satisfait. Croissance rapide, premier plant cuté à 64 jours, 25gr sec. Deux autres sèchent, je pense faire 60 à 70gr avec ceux ci. Bon gout, lourd et prononcé comme les Afgani, effet higth immédiat et euphorisant. Je précise que je suis sous 400W CFL dans 1m2. Il y a 9 plantes en tout. Les trois Critical devraient me donner environ 80/90 gr sec. Bon rapport qualité prix. Good RQS !


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.