Critical

388 Customer reviews Write a review
€ 23.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést.

Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést. Ennek a típusnak nagy a hozama, nem kell sokat várni a virágzására, és fasza füstje van. A Critical azok számára tervezett variáns, akik piacra kívánják vinni a végső terméket. Ezek a növények minden szempontból teljesítik a termesztő elvárásait.

A Critical-nak a genetikája indica domináns. Ez a növény kis méretével tűnik ki - éretten egy méternél alacsonyabb. A növényi csomópontok közti részek (internódiumok) rövidek. Ezek a növekedés során megtelnek rügyekkel, emiatt annyira magas hozamú ez a variáns. Az alacsonysága miatt kisebb, diszkrét termesztőhelyiségekben való termesztéshez is alkalmas.

Beltéri termesztés esetén átlagosan 65-75 gramm füvet biztosít növényenként. 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként simán eléri a 600 grammot. Kültéren jobban szereti a melegebb éghajlatokat, ezért például Spanyolországban, Olaszországban, vagy Kaliforniában különösen jól érzi magát. Megfelelő körülmények között 100 gramm feletti termést biztosít növényenként. Mivel viszonylag rövid a virágzási ideje, északi szélességi fokokon (például Nagy-Britanniában, vagy Hollandiában) is termeszthető, bár ezeken a helyeken nem éri el azt a teljes minőséget, amit beltéren viszont igen.

A Royal Queen Seeds-nek nincsen másik olyan magja, amely 7 hét alatt annyi hozamot biztosítana, mint a feminizált Critical. A rövid virágzási idejének köszönhetően szoros időbeosztottságú kertészek számára is alkalmas variáns. Elégedettek lesznek azok a termelők is, akik kereskedelemre szánják a végterméket, hiszen kevés karbantartással is nagyszerű hozamot biztosít.

Végül a Criticalnak az utolsó remek tulajdonsága a tömör füstje. Nem lenne értelme egy ilyen magas hozamú növénynek, ha nem lenne erő a hatásában. Tehát örömmel jelentjük ki, hogy a Critical a hozamával és a hatásával is nagyszerűen teljesít. Kellemes betépést biztosít, amely belevisz egy nyugodt, relaxált vibe-ba.

 • THC: 18%+-
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 550-600gr m2
 • Hozam kültéren: 600-650 grams per plant dried
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság kültéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási idő: 7-8 weeks
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghani x Skunk
 • Típus: Sativa: 40% Indica: 60%
 • Hatás: Testi és agyi betépés
   

  By Leon P. on 28/Oct/2016 :

  Title : Yeah! Strong plant
  Comment : Also ich muss sagen die sorte ist sehr gut. Einfach im Anbau und Klasse in Geschmack und Wirkung.

  By Brice B. on 28/Oct/2016 :

  Title : critical
  Comment : J'ai réalisé ma premiere culture en interieur avec cette génétique. Je la recommande chaudement car tres facile pour débutant, rapide et tres gros rendement : UN HIT !

  By Marek S. on 25/Oct/2016 :

  Title : best this year
  Comment : Royale Critical I did not buy the first time nor the last time .. I tried out both inside and out, I can only recommend. Excellent taste, sufficient income, superb flowering period just sheer perfection. This model can only recommend both beginners and advanced. For me it is the best model of the year. The next time you purchase this model next year will certainly not be idle for me five stars !!!!!

  By Laurent B. on 24/Oct/2016 :

  Title : Lolo
  Comment : Très bonne variété à tester!!

  By Ime P. on 21/Oct/2016 :

  Title : great
  Comment : Great plant. good growth, good buds, good yeald, good taste, good high. I recommend. thumbs up

  By SCHARFF N. on 20/Oct/2016 :

  Title : Yeah!
  Comment : Great plant, tasty as hell and a very nice high!

  By Paul G. on 17/Oct/2016 :

  Title : MIam
  Comment : Une plante très productive avec un taux de germination a 100% (3/3 graines). Je recommande ! ;)

  By koko D. on 17/Oct/2016 :

  Title : Strong plant
  Comment : This strain is very strong and very good for growing. I have growed it multiple times indoor and outdoor and everytime is top quality.

  By jason B. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Khalid M. on 10/Oct/2016 :

  Title : Buy It!
  Comment : Top quality *****

  By lee A. on 06/Oct/2016 :

  Title : Leo
  Comment : Grown this strain many times. Gives great result with big fat colas with a few weeks veg.very easy to grow plant and a very potent high,winner all round.

  By Jorge G. on 04/Oct/2016 :

  Title : Critical
  Comment : Nice plant.

  By Djamel H. on 30/Sep/2016 :

  Title : Rapide
  Comment : Planté assez productive même en 250w

  By Benjamin S. on 28/Sep/2016 :

  Title : Favourite plant
  Comment : It's a very delicious plant with excellent buds.

  By Franca P. on 21/Sep/2016 :

  Title : TOP
  Comment : TOP Strain 5 stars! Royal Queen Seeds N°1


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.