Trustpilot

Critical

 4.5/5 (424) Write a review
€ 23.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést.

Amikor azon gondolkodik az ember, hogy milyen cannabis típust termesszen, sok dolgot figyelembe kell vennie: milyen erős a hatása, mekkora a hozama, milyen az íze, mennyire könnyű termeszteni, alkalmas-e az adott éghajlathoz, stb. Létezik egy variáns, amely arra törekszik, hogy minden ilyen tulajdonságot tökéletes egyensúlyba hozzon, így biztosítva az optimális termést. Ennek a típusnak nagy a hozama, nem kell sokat várni a virágzására, és fasza füstje van. A Critical azok számára tervezett variáns, akik piacra kívánják vinni a végső terméket. Ezek a növények minden szempontból teljesítik a termesztő elvárásait.

A Critical-nak a genetikája indica domináns. Ez a növény kis méretével tűnik ki - éretten egy méternél alacsonyabb. A növényi csomópontok közti részek (internódiumok) rövidek. Ezek a növekedés során megtelnek rügyekkel, emiatt annyira magas hozamú ez a variáns. Az alacsonysága miatt kisebb, diszkrét termesztőhelyiségekben való termesztéshez is alkalmas.

Beltéri termesztés esetén átlagosan 65-75 gramm füvet biztosít növényenként. 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként simán eléri a 600 grammot. Kültéren jobban szereti a melegebb éghajlatokat, ezért például Spanyolországban, Olaszországban, vagy Kaliforniában különösen jól érzi magát. Megfelelő körülmények között 100 gramm feletti termést biztosít növényenként. Mivel viszonylag rövid a virágzási ideje, északi szélességi fokokon (például Nagy-Britanniában, vagy Hollandiában) is termeszthető, bár ezeken a helyeken nem éri el azt a teljes minőséget, amit beltéren viszont igen.

A Royal Queen Seeds-nek nincsen másik olyan magja, amely 7 hét alatt annyi hozamot biztosítana, mint a feminizált Critical. A rövid virágzási idejének köszönhetően szoros időbeosztottságú kertészek számára is alkalmas variáns. Elégedettek lesznek azok a termelők is, akik kereskedelemre szánják a végterméket, hiszen kevés karbantartással is nagyszerű hozamot biztosít.

Végül a Criticalnak az utolsó remek tulajdonsága a tömör füstje. Nem lenne értelme egy ilyen magas hozamú növénynek, ha nem lenne erő a hatásában. Tehát örömmel jelentjük ki, hogy a Critical a hozamával és a hatásával is nagyszerűen teljesít. Kellemes betépést biztosít, amely belevisz egy nyugodt, relaxált vibe-ba.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 550 - 600 gr/m2
 • Hozam kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság kültéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Afghani x Skunk
 • Típus: Sa 40% In 60% Ru 0%
 • Hatás: Testi és agyi betépés
 • Climate: Warm
   

  By S. L. on 20/Feb/2017 :
  (3)

  Title : Peu convaincu
  Comment : Certains ont de très bons résultats, malheureusement ça n'a pas été le cas pour moi :(

  By A. T. on 17/Feb/2017 :
  (2)

  Title : déçu...
  Comment : Pour ma part, je ne sais pas si c'est un manque de chance mais les 2 graines que j'ai fait germer sur deux sessions ont révélé a chaque fois une herma très très virulente. Vraiment déçu...

  By B. L. on 14/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Content
  Comment : Bon produit final, facilité de culture.

  By T. D. on 08/Feb/2017 :
  (5)

  Title : mr
  Comment : i am happy with this order

  By P. B. on 08/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Sehr Gut
  Comment : Also ich habe 10 samen der sorte bestellt habe sie unter 600W Ndl gezogen und muss sagen wirklich top alle 10 sind gekommen und auch gut geworden. Allerdings sollte man beachten das sie genügend gedüngt werden da sie ziemlich viel brauchen.

  By A. P. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By D. H. on 06/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Exellent
  Comment : Floraison courte et beau rendement au top

  By T. C. on 01/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Je recommande
  Comment : Graine reçue en cadeau et ce fut une très bonne surprise pour ce classique ! Très facile à faire pousser, très bon rendement, bonne défonce et surtout très bon goût. Un seul pied a produit autant que deux pieds d'Euphoria dans ma box de 1m². J'ai pu en tirer une petite centaine de grammes sous ma 400W. Je la garde en bocal et le goût et l'odeur ne font que s'améliorer ! IDEAL POUR DEBUTANTS Encore bravo à Royal Queen Seeds et son service client pour ce cadeau :)

  By M. V. on 30/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Bonne surprise
  Comment : j ai connu cette variete car elle faisait partie des graines offertes je recommande merci RSQ

  By N. T. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Critical
  Comment : easy grow and very good.

  By R. L. on 25/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Bonne Critical
  Comment : Croissance : Au top Floraison : Parfaite Rendement : Mieux que prévu Que du positif.

  By R. A. on 23/Jan/2017 :
  (5)

  Title : 35 seeds: one grow box
  Comment : Absolutley the greatest commercial strain ever..... 1g/1w easy !!!!!! Taste is one of my favourite also Big recommendations !!!!!

  By J. K. on 19/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Tasty
  Comment : this strain seems really tasty ! Cant wait till grow this one :)

  By B. B. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By B. M. on 02/Jan/2017 :
  (4)

  Title : En cours
  Comment : Germination 3/3 les plantes sont en place depuis 2semaines tout va bien je deposerai un bilan à la fin du cycle ;)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.