Skunk XL

Ez egy teljes mértékben klasszikus variáns, amely a legtöbb mai cannabis-mag genetika alapja. Eredetileg kolumbiai, mexikói és afgán fajtáknak a keveréke volt és genetikája 50%-ban sativa, 50%-ban pedig indica. Ez a variáns a cannabisnak egy új generációjához vezetett.
 4.5/5 (200) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

Ez egy teljes mértékben klasszikus variáns, amely a legtöbb mai cannabis-mag genetika alapja. Eredetileg kolumbiai, mexikói és afgán fajtáknak a keveréke volt és genetikája 50%-ban sativa, 50%-ban pedig indica. Ez a variáns a cannabisnak egy új generációjához vezetett. Az évek során rengeteget dolgoztak ezen a variánson azért, hogy a Skunk #1- hez hasonlítson. Ehhez édesítették az ízét és nagyobbították a bugáit. A Royal Queen Seeds büszkén mutatja be a modernizált, feminizált Skunk XL magjait.

A feminizált Skunk XL 1 m-nél magasabbra megnő, akár elérheti a másfél m-t is. Hozamában fontos szerepet kap a növény fő virággumója (a 'cola'-ja). Mindent összevetve viszonylag könnyen termeszthető típus, sativa létének ellenére virágzás közben nem nyúlik sokat és jó nagy a bugáinak a szerkezete. Mindennek köszönhetően termesztése igazán kellemes. Mivel nem sok karbantartásra van szüksége, alkalmas 'hydro', földben való, és 'Sea/Screen of Green' termesztéshez.

Beltéren az átlag hozama 65-75 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 600-650 g-nak felel meg. Kültéren jobban kedveli a melegebb éghajlatokat, mint például Spanyolországét, Kaliforniáét, vagy Olaszországét, és megfelelő körülmények között a hozama növényenként a 600 g-ot is túllépheti. A viszonylag rövid virágzási idejének köszönhetően az északra fekvő szélességeken is megterem (Az Egyesült Királyságban, Hollandiában), bár ezeken a helyeken nem éri el azt a teljes minőséget, amit beltéren viszont igen.

Általában 7-8 héten keresztül tart a virágzás és ennyi idő elteltével maximalizálódik a termés íze. Lehet várni még egy hetet, ha szeretnénk egy kicsit erősíteni a hatásán. Mivel rövid a virágzási ideje, könnyen termeszthető, és nagy a hozama, kereskedelmi célra való termesztésre nagyszerűen alkalmas variáns.

A füstjét tekintve a feminizált Skunk XL hatása: gyors szellemi, fejben történő betépés, ezt kíséri egy gyenge fizikai 'stone', amely szép lassan hatása alá keríti a fogyasztót. A szmókerek körében kedvelt az édes, gyümölcsös íze, amelynek köszönhetően minden joint-, vagy bong-ütés valódi élvezetet nyújt.

Próbálja ki ön is- nem lesz csalódott.

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 600 - 650 gr/m2
 • Hozam kültéren: 625 - 675 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Október
 • Genetikai háttér: Skunk
 • Típus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja
 • Climate: Warm
   

  By B. S. on 22/May/2017 :
  (5)

  Title : Great Yield
  Comment : Qualty and big yield for that price

  By D. C. on 22/May/2017 :
  (5)

  Title : Fast growing high yield powerful smoke
  Comment : Excellent strain these plants grow quickly and are absolutely covered in trichomes. Plants stretch quite a bit during flowering due to the sativa in this strains genetics which gives a nice head high. Never had a bad harvest with skunk xl always good smoke and high yield

  By T. V. on 16/May/2017 :
  (5)

  Title : looks promising
  Comment : All seeds have germinated, I will follow up on this one and other strains I bought and let you know how it is once they are blooming.

  By P. C. on 15/May/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Top

  By F. N. on 10/May/2017 :
  (5)

  Title : It's amazing..
  Comment : This Mary is very strong..high stoned and very good flavor!

  By C. B. on 10/May/2017 :
  (5)

  Title : perfecto
  Comment : muy buena calidad de producto.. excellent service.. !! A1 !!

  By A. D. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : du lourd tout simplement
  Comment : vraiment une boucherie

  By M. C. on 08/May/2017 :
  (4)

  Title : grande pianta
  Comment : buonissima genetica davvero ottima per talee, crescita abbastanza veloce nessun problema se utilizzata per sog indurla a fiorire presto tende a scappare un pò se si lascia troppo in vegetativa.( 15cm max veg per fare cima unica).resiste molto bene agli stress. vorace di fertilizzante in vegetativa soprattutto le madri che in idroponica hanno bisogno di molta pappa.

  By S. K. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By E. M. on 02/May/2017 :
  (5)

  Title : Je recommande
  Comment : 10 graines commande = 10 graines réussi je recommande sans problème

  By R. U. on 02/May/2017 :
  (4)

  Title : 100% Germination
  Comment : All seeds germinated and they are on the eat!

  By J. B. :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By R. R. on 26/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Skunk Xl
  Comment : its very easy and good to grow

  By F. M. on 25/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Super graine
  Comment : Reçu 10 graine de cette skunk xl et 3 chocolate haze en cadeau , 100% germé et 100% femelle !!!! 25 jours de croissance sous 400 mh elles fesait 25cm , passage en flo sous 400 hps depuis 15 jours elles font entre 45 et 47 cm avec formation des premiers buds et apparition des premieres odeurs simpas . Réagit très bien a la coupe d'apex . Merci RQS super prix , livraison rapide en 6 jours et surtout de la graine de champion !!! Je recommande dès cette session terminée

  By W. W. on 24/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Skunk XL
  Comment : Smells strong even in early veg and seems to enjoy leds!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.