Skunk XL

Ez egy teljes mértékben klasszikus variáns, amely a legtöbb mai cannabis-mag genetika alapja. Eredetileg kolumbiai, mexikói és afgán fajtáknak a keveréke volt és genetikája 50%-ban sativa, 50%-ban pedig indica. Ez a variáns a cannabisnak egy új generációjához vezetett.
 4.5/5 (238) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (238)
 • Vásárlói képek (9)
 • Szállítási információk és feltételek

Ez egy teljes mértékben klasszikus variáns, amely a legtöbb mai cannabis-mag genetika alapja. Eredetileg kolumbiai, mexikói és afgán fajtáknak a keveréke volt és genetikája 50%-ban sativa, 50%-ban pedig indica. Ez a variáns a cannabisnak egy új generációjához vezetett. Az évek során rengeteget dolgoztak ezen a variánson azért, hogy a Skunk #1- hez hasonlítson. Ehhez édesítették az ízét és nagyobbították a bugáit. A Royal Queen Seeds büszkén mutatja be a modernizált, feminizált Skunk XL magjait.

A feminizált Skunk XL 1 m-nél magasabbra megnő, akár elérheti a másfél m-t is. Hozamában fontos szerepet kap a növény fő virággumója (a 'cola'-ja). Mindent összevetve viszonylag könnyen termeszthető típus, sativa létének ellenére virágzás közben nem nyúlik sokat és jó nagy a bugáinak a szerkezete. Mindennek köszönhetően termesztése igazán kellemes. Mivel nem sok karbantartásra van szüksége, alkalmas 'hydro', földben való, és 'Sea/Screen of Green' termesztéshez.

Beltéren az átlag hozama 65-75 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 600-650 g-nak felel meg. Kültéren jobban kedveli a melegebb éghajlatokat, mint például Spanyolországét, Kaliforniáét, vagy Olaszországét, és megfelelő körülmények között a hozama növényenként a 600 g-ot is túllépheti. A viszonylag rövid virágzási idejének köszönhetően az északra fekvő szélességeken is megterem (Az Egyesült Királyságban, Hollandiában), bár ezeken a helyeken nem éri el azt a teljes minőséget, amit beltéren viszont igen.

Általában 7-8 héten keresztül tart a virágzás és ennyi idő elteltével maximalizálódik a termés íze. Lehet várni még egy hetet, ha szeretnénk egy kicsit erősíteni a hatásán. Mivel rövid a virágzási ideje, könnyen termeszthető, és nagy a hozama, kereskedelmi célra való termesztésre nagyszerűen alkalmas variáns.

A füstjét tekintve a feminizált Skunk XL hatása: gyors szellemi, fejben történő betépés, ezt kíséri egy gyenge fizikai 'stone', amely szép lassan hatása alá keríti a fogyasztót. A szmókerek körében kedvelt az édes, gyümölcsös íze, amelynek köszönhetően minden joint-, vagy bong-ütés valódi élvezetet nyújt.

Próbálja ki ön is- nem lesz csalódott.

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 600 - 650 gr/m2
 • Hozam kültéren: 625 - 675 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Október
 • Genetikai háttér: Skunk
 • Típus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja
 • Climate: Mild
   

  By S. S. on 12/Dec/2017 :
  (4)

  Title : Schöne plant
  Comment : Sehr guter strain. Blüteschub sehr kurz. 10 samen bei 7 pflanzen in der ernte gehabt wieso auch immer

  By A. B. on 04/Dec/2017 :
  (5)

  Title : primo tentativo
  Comment : E' stato il mio primo tentativo, complice forse anche la fortuna, sono cresciute forti, la fioritura è stata eccezionale.

  By H. S. on 20/Nov/2017 :
  (5)

  Title : 3/3
  Comment : Ich bekam mal 3 gratis Samen von dieser Sorte von der Höhe und Wuchs war alles prima doch was mich umgehauen hat war der super süße Geschmack und damit es beim nächsten mal schneller geht hab ich mir diese Sorte auf Wunsch nur als autoflower geschenkt gekriegt Vielen Dank

  By R. M. :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By S. B. on 16/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Good strong likeit

  By D. L. on 15/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Rendement ++
  Comment : Excellente plante ! très résistante, gros rendement et bonne qualité a la fumette. effet physique fort.

  By I. P. on 08/Nov/2017 :
  (5)

  Title : la plus connue de tous
  Comment : la "base" des plantes de cannabis connu de tous; cette plante est pour moi une vrai madeleine de proust (jen fumais pas mal pendant que jetais etudiant) etant nostalgique je porte cette variété dans mon cœur cependant pour ceux qui ne la connaisse pas je la conseille pour sa production phénoménal et sa facilité

  By L. C. on 02/Nov/2017 :
  (5)

  Title : croi+48
  Comment : croissance magnifique a recomomander

  By S. K. on 31/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Genial zum duchschlafen
  Comment : Die Sorte wenn man ein Gras sucht mit dem man durch schlafen kann. Ich musste immer nachts auf die Toilette oder bin wach geworden. Dank Skunk ist das nicht mehr der Fall. Vielen Dank und einen guten Schlaf.

  By G. E. on 17/Oct/2017 :
  (4)

  Title : ok
  Comment : i tryed it. it ws ok but i will try it again.

  By N. R. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Skunk XL
  Comment : Geile Pflanze.. mächtiges ergebnis und einfach zu züchten!

  By D. L. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By J. R. on 09/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Very nice smell!
  Comment : Got this as a free seed, flowered quickly yielded good and the taste was very nice. Nice high if you want to chill! Highly recommend and would order. Thanks RQS.

  By M. R. on 06/Oct/2017 :
  (5)

  Title : TOP
  Comment : TOP SAMEN 1A QUALITÄT !!! IMMER BEI QUEENSEEDS !!!

  By D. T. on 27/Sep/2017 :
  (5)

  Title : очень хорошь
  Comment : все на высшем уровне


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Unter | 2017-09-27 00:49:56

Régit-elle bien à un taux d'humidité entre 70/80% ?

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below article from our blog, it is full of useful tips and information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-culture-du-cannabis-en-interieur-humidite-relative-et-temperatures-n243

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.