Power Flower

200 Customer reviews Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
A 90-es években egy szenvedélyes holland kertészcsoport Dél-Afrikába utazott, hogy ott cannabis-genetikát gyűjtsenek. Később e gyűjtemény segítségével a csapat előállított egy szinte teljesen tiszta sativa (12% indica) típust.

A 90-es években egy szenvedélyes holland kertészcsoport Dél-Afrikába utazott, hogy ott cannabis-genetikát gyűjtsenek. Később e gyűjtemény segítségével a csapat előállított egy szinte teljesen tiszta sativa (12% indica) típust. Ez a cannabis variáns, amit elneveztek Power Plant-nak, később meghódította Amsterdam coffeeshop-jait, és a mai napig kapható számtalan helyen.

Mi is megpróbáltuk előállítani Amsterdam egyik legnépszerűbb sativa-ját, az eredmény a Power Flower. Ez a feminizált típus beltéren több, mint egy méter magasra megnő, némelyik az 1,5 m-t is eléri. Kültéren pedig akár 2 m magasra is megnyúlhat. A melegebb, mint például a kaliforniai, vagy az olasz éghajlatot jobban kedveli, de megnő Franciaország, vagy Németroszág déli részein is. Az északabbi szélességeken való termesztéshez nem ajánljuk ezt a variánst.

Az eredeti Power Plant nagyszerű kereskedelmi célokra is, mivel hatalmas növény. Büszkén jelentjük ki, hogy a Power Flower szintén óriás hozamot biztosít. Beltéren 65-85 g-ra lehet számítani, ami 600 W-os lámpa alatt 550 g/m2-nek felel meg. Kültéren pedig 500 és 550 g közötti hozamot tud biztosítani, de ehhez sok fényre és tápanyagra van szüksége.

A viszonylag rövid (8 hetes) virágzási idejének, a nagy hozamának és a könnyű termeszthetőségének köszönhetően kereskedelmi célú termeléshez kimagaslóan alkalmas ez a típus. Magas fényviszonyok között bolyhos, zöld bugákkal telnek meg az internódiumok. A Power Flower 'sea/screen of green' termesztéshez is megfelel. Mivel viszonylag könnyű termeszteni, ajánljuk kezdő kertészeknek is, akik minél kisebb kihívással szeretnének szembenézni.

A Power Flower füstjének az íze édes és savanyú, citromos és lime-os, ezeket friss fenyő aroma kíséri. Azonban ez a variáns nem csak az ízlelőbimbókat frissíti fel, hiszen a sima hatása energikus, aktív betépést jelent. A kellemes füstjének, a közepesen könnyű termeszthetőségének és a hatalmas gambiainak köszönhetően garantálni tudjuk, hogy a Power Flower-ral meg leszel elégedve.

 • THC: 19%+-
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 500-550gr m2
 • Hozam kültéren: 500-550 grams per plant dried
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság kültéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási idő: 8-9 weeks
 • Szüreti hónap: Október
 • Genetikai háttér: South African Sativas
 • Típus: Sativa: 88% Indica: 12%
 • Hatás: Erős felemelő hatás
   

  By Arash F. on 02/Dec/2016 :

  Title : Personal Favourite
  Comment : Great Taste & Yield!

  By Rainer R. on 02/Dec/2016 :

  Title : Very nice!
  Comment : A really nice and strong plant!

  By henri D. on 25/Nov/2016 :

  Title : Good full
  Comment : Try it. Good, full production. Big an strong one

  By sebastien J. on 25/Nov/2016 :

  Title : super produit je recommande
  Comment : Bon rendement et une qualité surprenante merci royal queen seed

  By MMJ S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Juan M. on 14/Nov/2016 :

  Title : Sativa?????
  Comment : Bjr alors 4/5 pour la germination pas mal sauf 1 gogol dans le lot donc 3 corrects, mais question ou sont les 88% de sativa dans cette plante ??? sur les 3 pieds j'ai eu une structure completement indica quasi a 100%??? 3 semaines de croissance et 2 pieds a 90 cm et 1 autre a 1m tous tres touffus feuilles larges bref rien de sativa j'ai meme eu le doute de m'etre trompé de paquet de graines mais apres verification non !!! Bref 60 jours pour la fin de flo avec une bonne production et surtout des buds bien cristallisés et durs comme de la pierre donc la dessus pas de soucis, la qualité est la. Donc ne faite pas comme moi a preparer des gros pots pour pallissage car elle pousse comme une indica (ou alors je suis tombé sur vraiment trois phénotypes particuliers) Voila pour le retour de cette culture pour cette plante.

  By remzi I. on 11/Oct/2016 :

  Title : excelent
  Comment : power plant war echt super 10 samen alle gekeimt und die gescmack und kopf war echt super danke RQS wieder bestellt ;)

  By Enrick G. on 30/Sep/2016 :

  Title : Parfait
  Comment : J'ai commandé cette cette variété et toutes ont germé. Commande reçu en temps et en heure. C'était ma première chez rqs et j'en suis ravis en plus plein de cadeaux qui font plaisir. Je recommande merciiii

  By Simon V. on 12/Sep/2016 :

  Title : fast
  Comment : fast growing

  By Paolo F. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By james D. on 05/Aug/2016 :

  Title : just waiting for budd
  Comment : lovely easy to grow

  By Jjb B. on 22/Jul/2016 :

  Title : Power Flower
  Comment : Läuft gut, sieht gut aus, freu mich auf das fertige Produkt.

  By Aren T. on 20/Jul/2016 :

  Title : Great
  Comment : Great big strong plant !!!!!

  By Greg B. on 28/Jun/2016 :

  Title : Magnificent!
  Comment : The data claims that this strain is only suitable for southern climates. Well, I grew it in Canada, and after FIMing, it grew into a six foot globe. From this single plant I got 35 ounces (about 1000 grams) of some of the sweetest weed I have ever smoked. Bravo, RQS, on this magnificent strain! I would buy the breeders of this strain a drink, if I could. I have already bought more seeds.

  By Nicholas P. :

  The customer has rated the product but has not posted a review


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.