ICE

Mit kap az ember, ha egy tiszta afgán variánst keresztez egy Northern Lights-al és egy Skunk-al? A válasz: egy Crystal Extreme-, más néven egy ICE növényt. Ez a hibrid típus virágzáskor megtelik gyanta mirigyekkel, és ekkor a gambijai olyan csillogónak és fagyosnak tűnőek, hogy az ICE-nál nem találtunk a növénynek megfelelőbb nevet.
 4.5/5 (234) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

Mit kap az ember, ha egy tiszta afgán variánst keresztez egy Northern Lights-al és egy Skunk-al? A válasz: egy Crystal Extreme-, más néven egy ICE növényt. Ez a hibrid típus virágzáskor megtelik gyanta mirigyekkel, és ekkor a gambijai olyan csillogónak és fagyosnak tűnőek, hogy az ICE-nál nem találtunk a növénynek megfelelőbb nevet. Azoknak a kertészeknek különösen ajánljuk, akik szeretnek a füvükből hasist készíteni, mivel a Royal Queen Seeds-nek a haska készítéshez nincsen az ICE-nál jobb feminizált variánsa.

Az eredetihez hasonlóan a mi feminizált ICE-unk is elég alacsony variáns, mivel 1 m-nél magasabbra nem nő meg. Annak ellenére, hogy nem túl magas növény, a levelek lecsipkedésével (pinching) meg lehet oldani, hogy oldal irányban növekedjen és így nagyobb hozamot biztosítson. Észrevehetőek benne az indica-s vonások: többek között nagy, széles levelei vannak. Előfordulhat, hogy a feljebb elhelyezkedő nagyobb levelek eltávolításával a lejjebb lévő ágak jobban megnőnek.

Nem mondható, hogy a feminizált ICE nagy hozamú variáns, mivel növényenként kb. 55-65 g-os szüretre lehet tőle számítani. 600 W-os lámpa alatt ez négyzetméterenként 400-450 g. Jobban kedveli a melegebb éghajlatokat, mint például Spanyolországét, vagy Kaliforniáét.

Az ICE kb. 8 hét virágzás után érik meg az aratásra, azonban számos kertész tovább növeszti és megvárja a 10 hetet és így maximalizálja a gyanta tartalmát. Garantáljuk, hogy ennél szebb virágzó cannabis-t nem nagyon fogsz találni, mivel a vegetatív stádium után csak úgy ragyog a gyantától.

Már említettük, hogy a feminizált ICE nem a legbőkezűbb hozamú variánsunk, de ezt pótolni tudja a nagyszerű füstjével. Az indica dominanciájának és a gyantától csillogó rügyek kombinációjának köszönhetően súlyos, fizikai hatása van. Ez egy tipikus kanapéba-süppesztő variáns, amely rendkívül nyugodtató hatású. Emiatt ajánljuk a lefekvés előtt való fogyasztásra. Ha gyakori szmóker vagy és szereted a kemény reggeli kilétet, akkor az ICE neked való típus.

Ez a variáns azzal is pótolja a viszonylag kevés végtermékét, hogy nagyszerű haskát lehet belőle csinálni. Garantáljuk, hogy a legnagyobb fanatikusok is meg lesznek elégedve a növényi maradékokból kihozható termékkel. A Royal Queen Seeds-nek a haska készítéshez nincsen az ICE-nál jobb cannabis variánsa.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság kültéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember
 • Genetikai háttér: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Típus: Sa 10% In 90% Ru 0%
 • Hatás: Testi betépés
 • Climate: Mild
   

  By P. S. on 16/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Classic
  Comment : For me its a classic smoke. Love it

  By M. B. on 10/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Great strain
  Comment : This is a great indica strain for people with sleeping disorders. I have trouble with falling asleep and this strain helps me a lot to with that. If you're looking for a heavy indica strain, Ice is definitely one of the best choices you can get. The buds are quite dense, so you should carefully watch your humidity to prevent mold. Except for that, it is a pretty easy to grow strain and has a very good germination rate.

  By N. M. on 13/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Ice
  Comment : Cool

  By D. P. on 12/Jun/2017 :
  (5)

  Title : seeds
  Comment : steady growth

  By P. D. on 08/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Craig D
  Comment : Put all seeds into germanation all cracked growing brilliant got some super buds off them lovely smelling buds

  By T. G. on 01/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Sau geil!
  Comment : Einfach zu grown! Guter Ertrag und harzig wie sau, macht ultra dicht :) top!

  By T. K. on 11/May/2017 :
  (5)

  Title : :)
  Comment : nice seeds

  By T. P. on 02/May/2017 :
  (5)

  Title : GOOD
  Comment : Very good produce

  By J. M. on 02/May/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Tres bonne graine bon rendement je re commande

  By Y. F. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Gooood
  Comment : My first ICE, and I love it!!! i cant wait for her flowering...

  By N. N. on 13/Apr/2017 :
  (5)

  Title : moah
  Comment : oh so good indica yes man, its rocks!

  By A. B. on 03/Apr/2017 :
  (5)

  Title : strain
  Comment : very good strain

  By H. O. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By L. E. on 29/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Comme de la neige
  Comment : Résine impressionnante! Que du bonheur.

  By G. L. on 15/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Amazing strand
  Comment : One of the best seeds. Will order again!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.