Trustpilot

ICE

 4.5/5 (214) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Mit kap az ember, ha egy tiszta afgán variánst keresztez egy Northern Lights-al és egy Skunk-al? A válasz: egy Crystal Extreme-, más néven egy ICE növényt. Ez a hibrid típus virágzáskor megtelik gyanta mirigyekkel, és ekkor a gambijai olyan csillogónak és fagyosnak tűnőek, hogy az ICE-nál nem találtunk a növénynek megfelelőbb nevet.

Mit kap az ember, ha egy tiszta afgán variánst keresztez egy Northern Lights-al és egy Skunk-al? A válasz: egy Crystal Extreme-, más néven egy ICE növényt. Ez a hibrid típus virágzáskor megtelik gyanta mirigyekkel, és ekkor a gambijai olyan csillogónak és fagyosnak tűnőek, hogy az ICE-nál nem találtunk a növénynek megfelelőbb nevet. Azoknak a kertészeknek különösen ajánljuk, akik szeretnek a füvükből hasist készíteni, mivel a Royal Queen Seeds-nek a haska készítéshez nincsen az ICE-nál jobb feminizált variánsa.

Az eredetihez hasonlóan a mi feminizált ICE-unk is elég alacsony variáns, mivel 1 m-nél magasabbra nem nő meg. Annak ellenére, hogy nem túl magas növény, a levelek lecsipkedésével (pinching) meg lehet oldani, hogy oldal irányban növekedjen és így nagyobb hozamot biztosítson. Észrevehetőek benne az indica-s vonások: többek között nagy, széles levelei vannak. Előfordulhat, hogy a feljebb elhelyezkedő nagyobb levelek eltávolításával a lejjebb lévő ágak jobban megnőnek.

Nem mondható, hogy a feminizált ICE nagy hozamú variáns, mivel növényenként kb. 55-65 g-os szüretre lehet tőle számítani. 600 W-os lámpa alatt ez négyzetméterenként 400-450 g. Jobban kedveli a melegebb éghajlatokat, mint például Spanyolországét, vagy Kaliforniáét.

Az ICE kb. 8 hét virágzás után érik meg az aratásra, azonban számos kertész tovább növeszti és megvárja a 10 hetet és így maximalizálja a gyanta tartalmát. Garantáljuk, hogy ennél szebb virágzó cannabis-t nem nagyon fogsz találni, mivel a vegetatív stádium után csak úgy ragyog a gyantától.

Már említettük, hogy a feminizált ICE nem a legbőkezűbb hozamú variánsunk, de ezt pótolni tudja a nagyszerű füstjével. Az indica dominanciájának és a gyantától csillogó rügyek kombinációjának köszönhetően súlyos, fizikai hatása van. Ez egy tipikus kanapéba-süppesztő variáns, amely rendkívül nyugodtató hatású. Emiatt ajánljuk a lefekvés előtt való fogyasztásra. Ha gyakori szmóker vagy és szereted a kemény reggeli kilétet, akkor az ICE neked való típus.

Ez a variáns azzal is pótolja a viszonylag kevés végtermékét, hogy nagyszerű haskát lehet belőle csinálni. Garantáljuk, hogy a legnagyobb fanatikusok is meg lesznek elégedve a növényi maradékokból kihozható termékkel. A Royal Queen Seeds-nek a haska készítéshez nincsen az ICE-nál jobb cannabis variánsa.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság kültéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember
 • Genetikai háttér: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Típus: Sa 10% In 90% Ru 0%
 • Hatás: Testi betépés
 • Climate: Cold
   

  By G. C. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By R. P. on 27/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Supernice.
  Comment : This is what you want.

  By M. O. on 27/Feb/2017 :
  (5)

  Title : très bonne qualité
  Comment : Très bonne qualité de la plante, déjà plantée l'an dernier sans aucun problème je la recommande à tout le monde

  By G. L. on 31/Jan/2017 :
  (5)

  Title : quality
  Comment : good seeds fast flowering and hight quality

  By D. P. on 27/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Ice
  Comment : Commane reçu super vite , germination au top je recommande

  By S. P. on 25/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Excellent
  Comment : Great!!!!!!

  By C. C. on 27/Jan/2017 :
  (5)

  Title : I.C.E Extreme Crystal Indica
  Comment : I've seen this one under Hydropony once, and i don't anderstand why the description say it's not a good yielder. It must be another phenotype tho, because the one i remind was a beast, with jewels bud all covered of Cristal. It actually reminded me a bit of the Shiva somehow. With an exotic taste kind of tropical fruit and Diesel if i can describe it a bit. You can get couch lock and sleepiness with this one smoking too much of it...!!

  By F. R. on 04/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Ice
  Comment : 6 plantées, 6 germées, poussent bien, à voir par la suite

  By C. P. on 27/Dec/2016 :
  (3)

  Title : ICE
  Comment : Bonne variété qui ne demande pas beaucoup d'entretien, croissance rapide et bon rendement.

  By C. P. on 15/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Does what it says
  Comment : Will definitely order more of these

  By M. S. on 24/Oct/2016 :
  (4)

  Title : Gut
  Comment : Zwar wenig Ertrag aber schönes Weed..

  By A. V. on 11/Oct/2016 :
  (5)

  Title : superbe
  Comment : que du plaisir a faire max rendement

  By A. V. on 10/Oct/2016 :
  (5)

  Title : miam
  Comment : trop bon gout et quel beauter a essayer

  By A. T. on 06/Oct/2016 :
  (4)

  Title : easy
  Comment : j'ai essayé cette variété sous panneau led 720w et le rendu est terrible , un gout à en faire tomber plus d'un et facile à cultiver. vous pouvez y allez les yeux fermés !! :) testé et approuvé

  By H. B. on 04/Oct/2016 :
  (5)

  Title : excellente
  Comment : hardy and easy to grow! tasty! A+


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.