Blue Mystic

 4.5/5 (117) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
Az oregoni és kaliforniai hegységek környékén kutatott annak idején egy szakértőkből álló cannabist tenyésztő csoport. Új variánsok létrehozásával foglalkoztak, és ezekre alapozva fejlesztették ki a manapság ismert Észak-amerikai marihuána típusokat.

Az oregoni és kaliforniai hegységek környékén kutatott annak idején egy szakértőkből álló cannabist tenyésztő csoport. Új variánsok létrehozásával foglalkoztak, és ezekre alapozva fejlesztették ki a manapság ismert Észak-amerikai marihuána típusokat. A csoportnak tagja volt egy legendás alak, aki thai fajokat, thai hibrideket és egy a '80-as évek óta létező afgán típust keresztezett egymással. A csoport több száz, vagy talán több ezer magot felhasználó tenyészésének és válogatásának köszönhetően született meg a világ egyik leghíresebb variánsa, a Blueberry.

A kaliforniai/oregoni genetikák között találtunk egy nagyszerű cannabis variánst. Ezt a növényt feminizáltuk, az eredmény pedig a Blue Mystic. Ez a típus egyáltalán nem nő meg nagyra, keveset nyúlik. A növekedése szinte olyan, mint egy bonszaié, vagy egy brokkolié. Alig haladja meg az 1 m-t, ennek ellenére javasoljuk a felső levelek csipkedését (pinching), mert ezzel bokrosabb növényt eredményezünk.

A kicsipkedett, bokrosabb növekedésű Blue Mystic-nek általában nagyobb a hozama, mivel alapból sem nyúlik meg nagyon. Ezen kívül ajánlott a szokásosnál egy héttel tovább tartani a vegetatív stádiumban, mert ezzel is növelhetjük a hozamot. A hozama beltéren növényenként 55-65 g, ami 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként átlagosan 400-500 g-nak felel meg. Kültéren szüksége van mediterrán, vagy kaliforniai éghajlatra, ezért Észak-Európában nem teljesít túl jól.

A feminizált Blue Mystic 8 hét virágzás után aratható, ilyenkor az íze gyümölcsös. Ha kicsivel tovább hagyjuk (akár 10 hétig), erősödik hatásának ereje és fizikai minősége, viszont a gambik valamennyit veszíthetnek az aromájukból. Mint mindig, javasoljuk, hogy trimmelés előtt szárítsuk a gubákat, mivel ezzel hozzájárulunk az aromájuk maximalizálásához. A Blue Mystic-nél erre külön felhívjuk a figyelmet, mivel nagyon ízes típus.

Jó kezelés esetén a Blue Mystic füstje olyan felfrissítően édes, hogy egy slukk belőle olyan, mintha gyümölcslevet innánk. Intenzív ízét szuper erős indica hatása kíséri, amely fizikailag a fotelhez láncolja a fogyasztót. • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Hozam beltéren: 375 - 425 gr/m2
 • Hozam kültéren: 400 - 450 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság kültéren: 180 - 220 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónap: Október
 • Genetikai háttér: Blueberry x Northern Light
 • Típus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Hatás: Betépve
 • Climate: Mild
   

  By N. S. on 10/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Wooow
  Comment : Perfect taste!

  By D. Z. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Great evening smoke!
  Comment : Easy to grow & decent yield. Produces a strong couch-lock feeling, perfect for evening smoke! Great fruity smell and flavor.

  By A. Z. on 15/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Superb
  Comment : tried few months ago... but i've missed blue color. strong and tasteful, very satisfied. perfect for a good night with a good cup of chai tea........ bless from italy

  By D. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By G. G. on 13/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Nickel
  Comment : Livraison super rapide et toujours bien emballé . Sur 3 toutes on germée , elles grandissent bien . Merci RQS

  By S. D. on 23/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Nice plant
  Comment : Tried it lat year ... Very satisfy of results : good tast , good smell ... Only missed the blue colour ..

  By I. A. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Voodoo
  Comment : Bought 2 seeds, arrived discretely, both germinated and growing fast. Would definitely recommend if you want to get your hands on viable seeds. Good work RQS team.

  By G. W. on 09/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Quick delivery
  Comment : Delivery was quick, seed took a bit longer to germinate but seems to be going strong now! Cant comment on much yet but great service from rqs!

  By E. P. on 03/Jan/2017 :
  (5)

  Title : un délice
  Comment : la blue mystic et clairement ma chouchoute du moment

  By J. B. on 02/Jan/2017 :
  (4)

  Title : Blue Fisting
  Comment : Had a few issues while growing (due to my fails tho, as I found out later), the experience was worth it 100%, the taste is probably thing I find the best on this strain :)

  By P. R. on 19/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Plante appréciée par beaucoup
  Comment : Facile à cultiver, faible odeur agréable, bonne production; saveur fruitée, stone puissant (Attention les jouvenceaux). Parfaite contre l'insomnie si conso juste le soir. Belle plante.

  By Q. A. on 09/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Super genetique
  Comment : Superbe plante, des buds pleines de résines et compact comme du roc. Je vous la recommande fortement, avec son ârome et gout de fruit des bois, avec une fumer opaque. Une de vos meilleures références

  By A. P. on 02/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Bonne qualité
  Comment : Variété très généreuse avec un goût unique je recommande

  By A. R. on 29/Nov/2016 :
  (4)

  Title : Perfect
  Comment : fantastic!!

  By F. P. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Kräftig und lecker
  Comment : Gute Ergebnisse und nach ordentlicher fermentierung sehr guter Geschmack


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.